Video Remaja Tampar Pengemis

Written By Hafiz Rahman on Saturday, November 20, 2010 | 11:06 PM

video

budak2 nie memang kurang ajar...tak guna betul...kalau macam nie punya perangai...sampai2 bila bila pon Malaysia takkan maju...yang sedihnya....buat nie budak2 melayu...islam..tampar kepala pengemis cina..or buddha mybe....memalukan melayu...memalukan islam.....ini la orang cakap melayukan melayu yahng memang dah layu....maaf...penulis jgak sorang melayu.....



11:06 PM | 8 comments | Read More

Entry Khas Untuk Blogger Baru Dalam Dunia Blogging


SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA

semenjak dua menjak tiga empat lima nam menjak nie…aku nengok..dah banyak blogger2 baru yang lahir dalam dunia blogging nie….includiing some of my frenz yang buat blog bila tengok aku ada blog…dah ramai yang mula bertanya macamna nak buat blog ,susah ka nak buat blog…tolong watkan….
bukan bermaksud nak syok sendiri or what..tapi bila orang lain terinspirasi dengan apa yang kita buat ..rasa berbaloi bila kita buat something..tak la sia-sia penat tenangan (tenaga dan tangan) aku menaip hari2…ada jugak orang yang membaca dan dapat ilham dan mula berminat..bukan senang nak menjadi sorang blogger….semua blogger2 Malaysia sebenarnya insan-insan kreatif yang tak semua orang ada kemahiran  tu…ingat senang nak ngadap blog hari2..nak taip entry2 yang dapat bagi kesan bila ada orang baca…merapu memang senang…tapi nak merapu yang berkesan memang susah….

aku tak rasakan yang aku hebat ..aku pon baru dan masih belajar…ada ramai lagi blogger –blogger hebat disini..didunia blogging nie….ada Ben Ashaari yag trafik mencanak-canak tu..Joegrimjow yang kreatif dengan entry berunsur komik dia tu…Arief Shah…n ramai lagi la…blogger perempuan pulk ada Cikgu Dahlia…...ada Yanmionline…atau tanya geng2 ❤ The Gorgeous and Friends ❤  semua otai2 dan pandai2 belaka niehhh....sebenarnya banyak sumber rujukan kalau kita nak berjaya…mungkin sesetengah dari korang akan cakap…’kami blogger kecil-kecilan je..mau ke blogger2 popular tu nak tolong n nak layan kami’'…buang pemikiran buruk tu…blogger2 tu semua baik2 belaka..semuanya nak tolong orang yang nak menolong diri sendiri…kalau nak berjaya kena ada guru …belajar tak ada guru alamatnya sesat la ..orang yang berjaya tak malu bertanya dan orang yang banyak bertanya tu la selalunya akn jadi nombor 1..

ada beberapa orang blogger baru bagitau minat tapi tak ada idea….idea tu boleh dicari…bila dibagitau satu hari sorang blogger popular yang jugak sibuk boleh buat 4,5,6 sampi berbelas2 entry sehari…mesti akan ada cakap…uissyyyy tak boleh la macam tu….why tak boleh…blogger tu pon manusia macam kita….(aku pon terasa nie.)haha

kepada rakan2 blogger baru dan yang masih fresh2 lagi.. teruskan semangat berblogging anda…korng semua hebat2..boleh jadi terkenal dan popular.dan buat duit beribu riban dengan blog…caya la…gua sokong u allz semua….=)


sedang menunggu sorang kawan aku buat blog pas lepak2 sembangh dgn dia pasal blog nih.....mesti dia lagi popular dari aku nnt...lawan tokehhh...grrrr...nak tengok muka dia...??niehaaaaa..
**jgn klik bagi besar..hahaha
haha,,,jangan phewwwwit2..awek orang sudah...nnt dah siap blog dia aku perkenalkan kat korang semua =))))  (nak kenal la tuuu...gataiiii)))...hahahahhaa

ok allzz....jumpa lagikk nanti
1:15 PM | 14 comments | Read More

Happy Birthday Dahlia Journal

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 18, 2010 | 8:30 PM

aku cakap aku offline beberapa hari kn???aku tipu..aku online jugak semata-mata nak wish untuk kak dahlia ..ermm cikgu dahlia la senang =)))...hahaha...ada skandalkah kami???hihi...wehhh tak de la...aku actually tgh online kat kedai nasi kandar nasmir nie...jham 4.21 am...gilak sejuk..tengah menunggu kakak aku yang balik dari Shah Alam...dia kat perak lagi ..mau 2jam baru sampai nie...nvm....ada game bola England vs France..layan duluk...habis cita pasal aku

ok sekarang nak wish2 nak ucap2 nak nyanyi2 lagu raya birthday kat kak dahlia ..otai blogger nih..tak kenal memang nak kene r korang?mna hulu la korang duduk smpi tak kenal..haha...


kalau haritu untuk ||miss lolly's page||aku cik katak dah nyanyi dalam entry INI...untuk kak dahlia bagi sweety2 little oreng uten pulak nyanyi..hihi...

dan nie lagu kesukaan tuan empunya birthday ...


ok la tak sempat nak buat panjang2 macam contest INI ...cuma sempat wish je la kak ek....happy birthday..semoga panjang umur dan semoga selalu bahagia bersama yang tersayang dan dirindui (siapakah?)..hihi....teruskan kegemilangan dalam bidang blogging (skema la plk ayat)...

okeh nak beransur keluar dah pasal bateri plak mencemburui masa kita..huhu..baru nak wish panjang2..papepon HAPPY BIRTHDAY KAK DAHLIA. yang ke (ok aku dedahkan ek...jgn marah ...29th..kn3x kak dahlia (mampos la aku pasnie )..hahahaha

JOM LEPAK DI SANA  






p/s : nak pergi tengok wayang dengan HANALOVENEST...(sila jangan jeles)..haha..mampos aku dgn DOM
8:30 PM | 3 comments | Read More

Kisah Kecik-Kecik Dulu...Kisah Lawan Pemadam

SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA


sila focus kepada yang merah2 saja....surely korang semua pernah main menda alah nie kat sekoalh rendah la selalunya game nie kita main...asal cikgu tak dak ja....abis sekelas main..

yang lawaknya bebudak pompuan aka perempuan atau gurlz pon main jugak..siap buat team lagik lawan dengan boyz...sure2 la kitorang menang kn??abis pemadam (dulu kecik2 pon dah pandai pggil eraser)hak2..

dulu masa darjah 1 aku selalu kalah ....hape tah tak reti main..mana aci..aku pemadam sekupang yang gambar otromen  kecik ja...member semua pakai pemadam mahal2 dan lebar...cissss....pastu darjah dua dah pandai atur strategi dah...memang siap la..aku pakau pemadam gedabak punya besar..masa tu satu singgit kot...(sanggup beli wohh)
 tipu arh besar nie..dustaaa

rindu semua kawan2 masa sekolah rendah dulu balik =(...dah 11 taun lost contact..nasib la facebook menemukan kamim kembali..ewahh ayat..

nie gambar denagn geng2 skolah rendah dulu....try teka aku yang mana???mesti la yang paling comel...uwekkk...pangggg...



8:30 PM | 4 comments | Read More

BLOG REVIEW!!Blogger Yang Sangat Cantik Dengan Asset Dua Gigi Rabbit

SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA

Perhatian kepada readers2 laki2...sila jangan phewwwitt2 kat sini okeh..haha...tampor kang ...awek orang plizzz..haha

menyambung sesi HafizRahman.com BLOG REVIEW ...hari nie nak review dan kenalkan blogger yang memang dah terkenal kepada yang belum kenal blogger terkenal nih ..ayat  tah pape...biasa la BM dapat _(isi sendiri)....isyyy ..minat suka r tgk muka dia ...sweet cukop..haha..alamak ada orang marah nnt ..hihi..first kita tengok follower dia duluk.....wuuuu...gedabak banyak...orang2 hulu kedah cakap ''nala rekek'' punya banyak...mesti tak tau kn??haha..

mesti la popular ..IRINE NADIA MARCELLO adalah seorang model bertudung yang memang sweet....dah jadik adat..blogger2 sweet dan cantik mesti banyak follower kn???hhihihi..tapi semua blogger2 memang cute2 dan macho2 aku nengok....=)) (jack sikit)

banyak gilak kn???isy3x....


IRINE NADIA MARCELLO seorang model yang memang sesuai dengan majalah2 macam dara.com nie...yela kn dia bertudung (kenapa tak masuk gadis melayu r???mesti leh menang nih)



sedang melanjutkan pengajian di UiTM Alor Gajah Melaka...



tema blog adalah serba pink (asal pompuan ja mesti pink kn???)...adakah mereka mencabar aku dalam entry ini HafizRahman.com Berwarna Pink...Ok ke?...stilll biru tak pink lagik aku..hihi....(dah ramai yang mesej2 tggu aku jadik pink =(((( ...errkkk






blog IRINE NADIA MARCELLO macam blog2 lain menceritakan pasal kehidupan peribadi...the good one is....kisah2 kehidupan dia memang orang lain minat nak baca ....blog pon cantik sedap mata memandang....orangnya pon cantik ((sure2 la dah model kn???))


so jom kita ramai2 g lepak sana hari2 dan follow2 dia ramai2....insyaAllah akan jadi macam Hanis Zalikha dalam entry nie Follower ke 11611....OMG Ramainya!!!
tengok tuh...Asset Dua Gigi Rabbit yang sweet ...=P...==ctrl+klik on the pic==...
header cantik r...selalu berangan2 nak header cantik2 jugak


jom2 g sini 

6:28 PM | 10 comments | Read More

Perhatikan Sejadah Anda!!PENTING!!

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, November 16, 2010 | 8:30 PM

SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA
Freemason


Artikel ini juga telah dipetik dari 'efairy-holywar' dan beberapa rangkaian blog lain yang pernah ditutup oleh pihak tertentu kerana memdedahkan rahsia sulit 'The Elite'.Walau bagaimanapun pendedahan ini akan terus dibuat demi menyelamatkan kesucian dan maruah Agama Islam.Mungkin ramai yang telah mengetahui perkara ini.Namun sekiranya anda belum mengetahui,sila ambil tahu!!.Ini sangat penting demi memelihara akidah anda.

Kini kita akan menyentuh berhubung sejadah.Ya, sejadah yang digunakan oleh anda untuk alas solat.Apa yang menariknya disini?Sila perhatikan dahulu gambar/gambarajah dibawah :

Master Carpet Freemason1

Freemason - Mater Carpet


Berdasarkan gambar Master Carpet di atas, saya akan mengambil tiga cirinya ;

1) Lantai Berpetak (hitam/putih)/Checkered Floor2) Bintang dan Bulan3) 2 tiang yang dikenali sebagai Joachim dan Boaz.

Sekarang kita akan perhatikan pula contoh salah satu sejadah yang telah diambil.Sila perhatikan betul-betul.


Sejadah dengan 3 ciri freemason ; checkered floor,bulan dan bintang dan 2 tiang (Joachim & Boaz)


Perhatikan sejadah di atas, ia juga mempunyai 3 ciri yang saya nyatakan iaitu bintang dan bulan, lantai berpetak (checkered floor) dan 2 tiang.



Berikut adalah contoh sejadah yang mempunyai 3 ciri freemason iaitu (GAOTU (Great Architect of the Universe), All Seeing Eye (mata) dan tiang Joachim Boaz
Jika kita perhatikan sejadah di atas secara betul-betul dan teliti kita akan perasan 2 tiang iaitu tiang Joachim dan Boaz, All Seeing Eye (mata) dan GAOTU yang tergantung di antara 2 tiang. All Seeing eye anda boleh jumpa di tengah antara 2 tiang. Cuba anda bandingkan sejadah di atas dengan gambar di lodge Freemason di bawah.

Lodge Freemason


Perhatikan GAOTU yang tergantung di logde Freemason di atas. Ada persamaan dengan gambar yang tergantung di sejadah di atas. Dan jika anda zoom kan gambar di logde Freemason tersebut, anda akan jumpa lambang bulan dan bintang di sisi jangka lukis. Ini membuktikan bahawa Masons menggunakan lambang ini sebagai salah satu lambang mereka dan lambang ini bukanlah lambang agama Islam yang suci ini.


Di sini saya tolong zoom kan gambar-gambar tersebut. Perhatikan lambang Bulan dan Bintang yang jelas kelihatan di sisi jangka lukis dan bandingkan GAOTU yang tergantung di sejadah dan di lodge.

Lodge Freemason (zoom in)


sekali lagi bandingkan dengan sejadah dibawah ;

Sejadah yang terdapat 3 ciri2 freemason iaitu : GAOTU (Great Architect of the Universe), All Seeing Eye (mata) dan tiang Joachim Boaz



Inilah perancangan jahat Yahudi dan Nasrani yang ramai antara kita tidak perasan dan sedar.Mereka akan mnjadikan KITA SESAT DALAM KEADAAN BERIMAN .Walaupun dengan perkara sekecil ini, mereka tetap menjalankan rancangan jahat mereka. Diharap kita semua lebih berhati-hati dan peka selepas ini dalam kehidupan seharian. 

"Banyak di antara Ahli kitab (Yahudi dan Nasrani) suka kalaulah kiranya mereka dapat mengembalikan kamu menjadi kafir setelah kamu beriman, kerana dengki yang timbul dari diri mereka sendiri, sesudah nyata kepada mereka kebenaran (Islam)." Al-Baqarah 109



Saya akan menghuraikan beberapa istilah diatas yang berkemungkinan mengelirukan anda :

1) Freemason

- Freemason dan Illuminati adalah cabang-cabang pertubuhan Dajal Laknatullah.Tiada bezanya di antara dua pertubuhan ini, keduanya menganut agama menyembah Iblis dan Syaitan, mengamalkan sihir dan memuja-muja mistik sesat (antaranya percaya kepada kuasa angka dan bentuk geometri).Namun freemason telah tampil seolah-olah sebuah pertubuhan yang halal dan memperjuangkan kebajikan.Kini ahli mereka berada diseluruh dunia termasuk Malaysia yang rata-ratanya dianggotai oleh golongan elit.

2) Lantai Hitam & Putih/Checkered Floor

- Lantai yang digunakan dalam ritual freemasonry (berpetak hitam-putih)

3) Bulan dan Bintang

- Biasa terdapat dalam logo dan simbol yang digunakan oleh freemasonry,dan turut digunakan didalam ritual penyembahan syaitan.Bulan dan bintang turut digunakan sebagai simbolik keIslaman di kebanyakan negara termasuk Malaysia (walaupun ianya bukan logo Islam)

4) All seeing eye 

- Simbolik/propoganda "The Hidden Hand/Dajjal" seperti yang tercetak dibelakang wang dollar U.S.



“Man tasyabbaha bi qaumin fahua minhum”.Bermaksud: Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka seseorang itu terdiri dari kalangan mereka iaitu kaum berkenaan).

WALLAHUALAM

ENTRY ASAL DARI  TheMen OfPen


8:30 PM | 3 comments | Read More

HafizRahman.com Offline Blog Beberapa Hari Yokk

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 15, 2010 | 8:30 PM

dah baca ka entry siang tadi ??dalam entry ni haaa.dah cakap jgn klik..klik jugak..nak ken babab ke???haha

Jangan Klik Sekarang !!!Nak Tahu Tunggu Malam !!


...klik lepas habis baca entry nie tauuu!!!


salam aidil adha ...lusa dah nak raya....so aku pon nak merehatkan diri sikit untuk raya nie...mybe aku akan jarang or tak online langsung kot sampai 21hb nnt..(dont miss me)..kat kampung tak de internet..so aku pon tak boleh la nak memblogkan diri dah untuk beberapa hari nie....

tapi jangan risau..blog nie takkan sunyi menyepi cam tu je...tengok nie


aku dah scheduled post sampai 4 dah...so hari2 akan ada entry baru untuk korang semua....dari 16 esok sampai 19hb hari2 ada post ...(aku paling suka yang 17hb tu..ape dia??haa tggu la...))=)))..readers laki2 suka nih..kih3x)

untuk pengetahuan dan ketahuan korang...semua post akan dipost oleh pejabat post pada pukul 8.30 malam.(sekali lagi anak2...pukul brapa??8 setengah citgu..pandainyerrr..lalala sila sepak saya.)..waktu puncak tuhh..=)..so tggu la...8.30pm atau malam dia otomatit naik sendirik la ek...hehee

sebenarnya banyak lagi koleksi2 entry dalam draft aku..ada 45 entry belum dipublish..tak caya??tengok nie ..hehe

shaye tak tipuu punyeee..muke shuci takkan tipu pulakkk...adoiiyaaaiii

sehari satu cukup la kot noh??..kalau banyak2 nnt tak terbaca pulak...beribu2 lagi blog lain nak carik makan gak  (ayat sampah)..kih3x..<--rasa nak sepak tak ayat tu??

ok la allz...aku out dulu untuk beberapa hari..banyak tanguungjawab lain nak kena dibuat....nk beli baju raya anak bini (bile tah kawin)...nak siapkan rumah untuk raya lagi (bile tah ad rumah sendiri..rumah bapak ko punya rumah la Hafiz)...n macam2 lagi la kerja aku kena buat (buat rajin blehhh)

kepada semua readers samada (ke sama ada??)mana2 la...yang ada blog or yang tak de blog (buat la satu)..aku nak wish dan ucap SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ..maaf kalau ada salah silap dan kekasaran dan kesilapan dan ketertakbetulan plus terkutuk sape2 ..sory mory ekk....nak pahala cepat maafkan aku...lau tak titew tanakk tawan  tawen nan awop  dah...eeeyarrkksssss...

bapak malas aku nie...nie poster raya puasa aritu..hahha....tak dak masa weh nak buat balik...malas nak ngadap photoshop dah....kira ok la tu..aku edit pakai photoscape jah..wahhahaahhaa

(tak leh blah part potong ayat ''Lebaran ''tu..hahaha)

k la allzz...see u in the nxt 4 days ((((insyaAllah))))
8:30 PM | 9 comments | Read More

Uncle Seekers Yang 'Bodoh' Buat Perangai Lagi

 baru lepas terbaca Permaisuri Aishah - Part 6 dari orang'' tak betul ''
uncleseekers nie muka 'hantu' yang berlagak alim tu...




merujuk kepada entry aku SEMALAM mesti dah ramai yang dah tahu kn orang gila hantu nie buat perangai gila hantu dia..hantu raya betul la mamat tua nie...bikin gua panas ja kn???sekali lagi episod cerita cinta kera uncle nie dipublickan untuk tatapan...tak malu ke orang tua nie r??budak2 pon kadang2 dia nak kencing merat-rata dia malu....tapi dia nie bukan setakat tak tahu malu...nie dah macam kencing tengah orang ramai pastu buat muka bodoh tak salah....isyyy


entry ke 6 ni semestinya la kn dapat kutukan .kritikan dan makian pom pam pom pam dari orang kn??nie antara komen2 yang sempat aku snap..

komen membina dari Mahfuzah Husna Zulkifli iaitu coursemate aku kat UiTM Kedah

baca ja entry gila pork nie...aku terus ikut saranan dari Joegrimjow untuk report abuse macam dia buat ni


so.....dengn sepantas kilatnya dan tanpa hidekan identiti aku menjadi anonymous pengecut....


 report abuse already bro....korang ada berani ka mau komen guna profile sendiri??apa nak takut kalau bnda kita buat tu betul kn???(kenapa aku terperintsekerin sekali dgn INTAN plk r?) nvm 


nie antara komen2 dari Anonymous yang tak puas hati dengan hantu nie...bagus komen2 tapi sayang ..pengecut sikit....

reply yang bawah tu aku tak tahu pesal...mungkin dari pok cik nie kot yg reply sendirik tapi still pengecut

 nie lagii....

tau kot why aku highlightkan???


ini aku tabik...berani dedahkan identiti.....terbaik bro m.a.l.a.s.b.e.r.n.a.f.a.s..

nota penyepak : pak cik nie makin kurang ajar la plak aku tengok..dah nak raya nie...dia la hantu raya tu...out


........................................................................................................................................
scheduled entry bermula malam nie ...refer to THIS ENTRY 
........................................................................................................................................
5:18 PM | 5 comments | Read More

Jangan Klik Sekarang !!!Nak Tahu Tunggu Malam !!


updated : tajuk Ahhh..Penatnye Tangan Buat Tu..!!! terpaksa ditukar sebab tak sesuai plak dah rasanya..sorry!!!

ketegaq betoi..dah kata jangan klik..haha



fuhh penat nya...penat menaip dan membuat scheduled post melambak2...dah di scheduled publish dah...tggu dia nak kuar otomatit ja..hihi..ada pa ek???ada la something yang penting banget ..tggu la pukullapansetengahmalamnanti...8.00PM okehh...tggu tau malam nanti scheduled post pertama menyusul dan menjelma nak reveal something..haha...pastu yang lain2 akan menjelama ikut masa yang dah ditetapkan niehhhh...


bye2 (tak de motif)


pic credit to : http://www.cepis.org/
3:25 PM | 4 comments | Read More

GiveAway Domain From MelRomeo.Com


baru sempat buat nie setelah 8hari di'tag' oleh HANALOVENEST'...serius gua lupa..hahaha

gua nak tag blogger otai...nak nengok respon dorang..aci tak..kih3x..ok what..mempopularkan Melz...gpon orang jarang what tag dorang nih...haha

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM



harap2 ada rezeki..tq Melz....contest ko memang terbaik...tq to HANALOVENEST' sebab tag
nota kakitangan : sila klik CONTEST MELZ untuk join sekali..


DIBAWAKAN KHAS OLEH : Ang Sopan Den Sogan!
9:52 AM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)