STUDYMANIAC

Written By Hafiz Rahman on Saturday, November 14, 2009 | 1:09 AM

ada ka pkataan studymaniac tue???xksah la...juz nak mnunjukkan yg gla2 study..hahaha...esok last paper ..macroeconomics...so kna struggle cket..tp dlm strugle2 pn byk jgk main..biase la manusia kn???btw nak ucapkan thanx byk2 to all my studygroup team yg dah bg byk ptolongn utk aku....credit to asraf , yusmarliana ,aliff ,erin ,adha ,firdaus , n sesape la yg ada tlong aku....bwh nie gmbr2 mase kami study 2,3 ari nie....study ttp study tp gambar kna tgkap jgk..haha...tu je la yg leh jadi kenangan pun.......sory sbb xcmpat nak bt scroll box utk gmbr2 nie....sory smua....scroll je mouse tue..sama je kan???=)(klik pada gambar untuk tumbesaran aktif)


 
study 6 orang je tapi buku n kertas mcm 20 org



 

study bawah pokok jea....lbry tutup..haha





abaikan daun tue....=)

 
 khusyuk study dan sms....



 

6 people conquering the whole lect hall...buat harta!!err lagi sorang tgkap gambar...



 
aku bt2 rajin .........


sekian dulu en3 utk kali nie....jnpa di en3 akn dtg...aku ada en3 special utk seorg yg special  tp buat aku rsa sdih sgt utk crita....wait n stay tuned here!!









1:09 AM | 12 comments | Read More

kenape ko wat camnie nuffnang????

Written By Hafiz Rahman on Friday, November 13, 2009 | 2:28 PM

its already 2weeks since i was subscrbing to nuffnang...but why theres nothing happen since that...why3???no nuff logo appeared in my blog....cehh wat sdih blehh....weh nape r??sesape yg taw tlong gtw aku yg xbape taw nie...kot ade ape2 yg aku x bt or trlbh bt ke...or encik nuffnang mmg xmaw dgn blog yg cantik nie...hahaha...rugi ko nuff...xmaw khidmat dan jasa baik aku xpe...aku xksh....(wat mka blagak)haha..so anyone would like to help or give sometg u thnk would help me undrstnd this things juz leave your comment k....klw xtaw tp nk wat2 taw pn comment la jgk...aku xksh.......blah dulu...esok last paper...wish me luck!!bye allz....c ur

2:28 PM | 5 comments | Read More

makan tahi...uwekkk!!

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 12, 2009 | 6:19 PM



                 











                  Pada suatu hari ahmad dan rakan karibnya, mail, pergi mancing
                  kat sungai.


                  Dalam bosan2 menunggu ikan, ahmad berkata,

                  ahmad: aku ada satu cerita.
                  mail : cerita ape?
                  ahmad: nanti kalau aku bercerita, kau kena ikut perkataan
                  belakangnya,
                  boleh?
                  mail : yela...

                  ahmad pun memulakan ceritanya...

                  ahmad :satu hari aku pergi memburu.
                  mail : memburu.
                  ahmad : aku masuk kedalam hutan.
                  mail : hutan.
                  ahmad : tiba2 aku rasa nak terberak.
                  mail : berak.
                  ahmad : aku berlari ke semak.
                  mail :semak.
                  ahmad : aku pun berak.
                  mail : berak.
                  ahmad : satu hari aku pergi memburu lagi.
                  mail : lagi.
                  ahmad : aku pergi ke tempat yang aku berak dulu.
                  mail : dulu.
                  ahmad : aku lihat tahi aku suda tak ada.
                  mail : ada.
                  ahmad : aku pun tertanya2.
                  mail : tanya.
                  ahmad : siapa makan tahi aku?
                  mail : aku....

                  hahahaha.....


6:19 PM | 0 comments | Read More

Pendidikan Seks Budak2....




                  jayman bertanya kepada bapanya...
                  jayman: pak, betul ke make love tu best?
                  bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
                  jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
                  bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang
                  rasa
                  best?
                  jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
                  bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung
                  kamu...
                  kamu suka tak?!
                  jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
                  bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
                  jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
                  bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!
                  jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!
                  bapak : heheheheeee

      
8:01 AM | 6 comments | Read More

1 more to go....

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, November 11, 2009 | 10:57 PM

Alhamdulillah ptg td satu lagi paper berlalu pergi dari hdup aku...one more to go then merdeka la...actually aku xtaw la paper td camna...jwb smua tp rsa cam slah byk je....lantak la...mlas nk flashback2 blik..dah lma rsanya aku xpos natural pnya kat cni...yg pos2 b4 this smua copy n paste je dari folder....xde msa la nk taip2...mlm nie pn rlax cket ja...rlax lg..dah la lusa aka hari Jumaat ada exam lg...MICROeconomiC...esok pg ada bengkel dari 9pg smpai 5 ptg...fuhhh lma gler...sure mltup la pala otak aku esok...btw aku akn kurg berblog startg from 15 nie sbb dah blik kg n rnah aku xde tenet la...huhu....so sape2 yg follow n aku tlewat follow blik sory ekk....bla on aku follow balik....out dulu...salam all!!

10:57 PM | 3 comments | Read More

BOGEL??

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 09, 2009 | 9:50 PM

hahaha tajuk panas lagi kan???sape yg bogel???lucah tul...bace r cite nie=)
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
suatu petang yg damai kambing ngan ayam ngah lepak kat tepi sungai sambil hisap

 rokok marlboro light 20....entah tetiba jer kambing tu tanyer kat ayam

 "wei,ayam ko ni harap baju jer lawa...tapi tapi kenapa ko tak pakai kasut ha?"....

pastu ayam pun menjawab.."suka ati aku la...ko tu pulak..konon bela janggut alim la konon ,

tapi telur tu nampak gak"...


9:50 PM | 2 comments | Read More

RUpAnYA aKU LeSbiAn JgK!!

korang jgn otak kuning + biru k..tjuk je panas...bkn aku la....aku laki sejati lagi....ade satu kisah bodoh + bendul + bengong=BENGAP.......haha



                  Seorang lelaki berwajah macho tapi bengong memasuki Café CJDW.
                  Dilihatnya seorang perempuan yang sangat cantik duduk
                  sendirian. Lelaki tersebut mendekatinya
                  dan menyapanya, "Hai, saya duduk yaa... bole?". "duduk ar,"
                  jawab perempuan, "Tapi jangan harap apa² ya," katanya.

                  "Larrr pasall?" tanya si lelaki.
                  "coz aku lesbian," jawab si perempuan.
                  "Apa? Kau lesbian?"
                  "Kau tahu tak lesbian tu apa?"
                  Si lelaki menggeleng.

                  "hek elleee..mender ar... cengginii," si perempuan berusaha
                  menerangkan, "Kau nampak perempuan cun kat sana? Aku akan
                  berehem.. ehemm dengannya, menciumnya dan bercinta dengannya
                  sepanjang malam."

                  Si lelaki yg bengong tu tiba² tundukkan kepala kerana malu.

                  "apahal lak ko ni?" tanya si lesbian.

                  Si lelaki mengangkat kepalanya dan berkata, "hmmmm.. rupanya
                  aku lesbian jugakk."

1:53 PM | 5 comments | Read More

SEBUAH MEMORI GILA....

Written By Hafiz Rahman on Sunday, November 08, 2009 | 4:31 PM


Dalam kesuraman ultra lembayung tika tujuh bulan menumpahkan cahaya

dibawah kaki langit khirmizi, tiba-tiba aku terkenangkan eurika

nostalgia cinta lama yang kita palitkan berdua. Kehadiranmu bersama

molekul-molekul hidrogen menerjang segala kekusutan yang membelit tali

perutku. Dan kehadiranmu itu mengajar aku erti rindu gelora dan shahdu.

Kau juga mengajarku erti cinta, singa laut,beruang kutub,penguin,

kambing salji, mee rebus, cendol, koridor,kotak pensil, tali kasut dan

pasu bunga.Kala itu, kita bagaikan Nobita dan Sizuka.Kau dan aku umpama

Kurt Cobain dan Rafeah Buang yang tidak dapat dipisahkan. Malangnya

percintaan yang mendapat liputan meluas hingga ke planet Ziku itu telah

mengundang perpisahan yang akhirnya telah mengecewakan seluruh penternak

lipan di Burma. Kau pergi jua ketika Kuala Lumpur sedang bersiap sedia

menjadi tuan rumah Sukan Komanwel 1998.

Sesungguhnya perpisahan itu berpunca daripada penebangan pokok getah

secara besar-besaran di Lembah Klang. Pemergianmu menyebabkan aku

menghidap penyakit resdung dan hepatitis-Q secara mengejut.Ketiadaanmu

memaksa aku memakai topi keledar setiap masa sebagai langkah

keselamatan.Aku seperti tidak percaya dengan apa yang telah terjadi. Aku

bagaikan tergelincir dari orbit bumi dan terpelanting ke ruang angkasa,

apabila daya tarikan graviti terhadapku tiada lagi fungsi setelah aku

tersungkur dalam percintaan yang berlarutan hingga ke rubber-

set.Seluruh perjalanan hidupku menjadi gelita bagaikan terperangkap di

dalam gua yang gelap dan ditemani stalagtit dan stalagmit yang bagai

sembilu.

Kondominium cinta yang kita bina dari makgat basikal dan kipas

helikopter akhirnya musnah setelah kau berpaling tadah. Ternyata sikapmu

mulai berubah bila Malaysia mula melancarkan satelit MEASAT- 1ke ruang

angkasa raya. Sejak itu kau sering melarikan diri bila terserempak

dengan abang iparku. Akhirnya aku menyedari bahawa diri ini tidak

diperlukan lagi. Sejak kau tiada, aku sering menyendiri berbual-bual

dengan pokok betik untuk mengisi masa lapang.

Kadang-kadang aku mengikat botol oren pada tiang rumah agar nampak lebih

cantik. Saban hari aku termenung di dalam peti sejuk mengenangkan dirimu

yang entah kemana menghilang. Aku cuba bermain badminton sambil makan mi

hailam untuk melupakanmu, tetapi aku tak berdaya. Lalu aku membakar

mesin basuh dan membelasah empat ekor itik serati jiran sebelah sebagai

tanda aku tidak bersalah.

Mengapa?Mengapa sayang? Mengapa ini semua bisa terjadi? Mengapa setelah

kau curi hatiku, kau rompak cintaku lantas kau bunuh cintaku sehingga

kau terbunuh dalam kemalangan cinta yang ngeri.

aku bagaikan terhimpit dan dihimpit oleh guni-guni batu yang kau

timpakan di atas belakangku. Derita yang kautimpakan itu adalah bebanan

yang terlalu berat untuk ku tanggung bagaikan mendukung 75 ekor biawak

dan 386 ekor anak beruk. Dan kini segala harapanku hancur berkecai

bagaikan aku terjatuh dari Menara Kuala Lumpur dan dihempap oleh Menara

Berkembar Petronas lalu tersangkut di celah landasan LRT dan kemudiannya

digilis pula keretapi Komuter hingga aku hancur berkecai. Oh! terlalu

berat dugaan yang kutempuhi kini.Kini segalanya telah pun berakhir. Aku

sedar siapa aku. Aku hanya insan biasa yang suka makan mi segera. Aku

bukan McGyver, McDonald's,Superman atau Kesatria Baja Hitam. Aku juga

bukanlah Ultraman seperti yang kau idam-idamkan. Aku menyedari

kekurangan diri dan kekurangan kemudahan awam di tempat sendiri.Tak

perlu dikesali lagi kerana nasi telah menjadi capati dan tin sardin yang

ku genggam ini telah pun luput tarikhnya. Segalanya sungguh mengharukan

dan semua hadiah pemberianmu termasuk enjin kapal selam telah pun aku

cincang untuk dibuat makanan lembu. Walaupun segalanya telah pun

berakhir, disini, diatas pokok getah ini aku tetap menunggu kau akan

kembali. Selagi ada nafas ini, selagi ada kompleks membeli-belah SOGO,

selagi ada kedai kasut selipar di sekitar Argentina, selagi kumpulan

Metallica tidak berpecah, aku tetap menunggumu sehinggalah mentari

terbelah lapan. Namun aku menyedari bahawa penantianku hanyalah sia-sia

belaka. Akhirnya aku mengambil keputusan muktamad untuk menunggu tiang

elektrik dihadapan rumahku berbuah. kalau tiang elektrik berbuah nanti,

aku poskan buahnya kepadamu. Nak tak?..
4:31 PM | 0 comments | Read More

LAWAK BABI!!




                  Subject: Lawak Babi!!!

                  Ada satu cerita, nak dengar tak? Ceritanya cam ni,
                  Ada seorang pompuan , masa tu dia sedang berhenti ditepi jalan

                  sambil melihat keadaan keretanya yang kemek. hari dah nak
                  masuk
                  magrib, dia menjadi semakin resah. Dah lah jalan tu sempit,
                  lampu jalan tak de pulak. , Tiba-tiba datang sebuah motosikal
                  datang dari arah bertentangan. Dah lah tak pasang lampu, tak
                  pakai topi keledar.. laju pulak tu...macam pelesit. Perempuan
                  tu apa lagi, dia terus menjerit " Hoi...Babiiiiiiiii.......
                  Slow sikit....."

                  Bila mendengar laungan perempuan tu, apa lagi, penunggang
                  motosikal tu pun menjerit balas .. "Celaka!!!!! F**k you!!!,
                  Pu**mak
                  kau!!!" Selang beberapa saat.. tiba-tiba terdengar satu
                  dentuman yang
                  kuat.... Perempuan tadi berlari kearah bunyi dentuman
                  tersebut.. Apabila
                  sampai ke sana, kelihatan budak tu tertonggeng dalam semak
                  manakala
                  motosikalnya remuk sama sekali.
                  Rupa-rupanya, dah langar babi yang telah dilanggar oleh
                  perempuan tadi.


                  Moral of the Story : Hoi babi!!!!!!!! slow skit!!!! tu
                  bukannya
                  marah... tapi nak bagi tau jer yg ada babi kat depan tu....


8:53 AM | 3 comments | Read More

org pompuan...komen ckit...haha

Sabor Ajelahhh.............
--------------------------------------------------------------------------------

Kajian Menarik terbaru..

Lelaki:
1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt



Wanita:
1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..

hehehehe... Sabor Ajelahhh.............
8:41 AM | 3 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)