Gelang Emas Sosilawati Ditemui Dalam Tali Air

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, September 22, 2010 | 2:04 PM

berikut adalah petikan berita dari 
kemungkinan besar rantai tu memang milik sosilawati....sebab mansa bunuh dia sorang ja perempuan n tak mungkin orang biasa akan buang benda berharga macam tu senang2 ja dalam tali air......baca bawah nie
BANTING – Siasatan kes pembunuhan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lelaki memasuki episod baru apabila sepasukan penyelam marin menemui satu objek berkilau seperti seutas gelang emas yang disyaki mempunyai kaitan dengan kes tersebut semalam.
Gelang yang bersalut lumpur itu ditemui di sebatang tali air berdekatan kunci air di Kampung Sungai Lang di sini pukul 3.50 petang oleh tiga anggota penyelam marin yang memulakan operasi mencari bahan bukti pada pukul 3.30 petang sebelum ia dihentikan dua jam kemudian.
Ketika operasi dijalankan, hujan turun dengan lebat.
Peguam K. Patmanaban yang ditahan untuk membantu siasatan kes pembunuhan kejam tersebut turut dibawa polis ke tali air tersebut.
Operasi mencari bahan bukti di tali air itu dipercayai dilakukan untuk mencari beberapa barangan peribadi milik mangsa termasuk telefon bimbit yang dipercayai dibuang ke dalam tali air berkenaan.
Tali air di Kampung Sungai Lang tersebut terletak kira-kira 27 kilometer dari Ladang Gadong, Tanjung Sepat yang disyaki tempat pembunuhan Sosilawati dan tiga lagi lelaki.
Ia merupakan lokasi terbaru dalam operasi mencari bahan bukti
2:04 PM | 1 comments | Read More

Tak Perlu Give Up Kerana Masih Ada Peluang Di Depan

semalam....kawan baik....datang dekat aku...cakap dia nak gantung diri....aku tak pasti dia melawak or saja nak takutkan aku or saja nak buat gempak....gempak ke??alasannya....GIVE UP dengan hidup....fail test....dia banyak habiskan duit mak ayah...


perlu ke kita give up sampai macam tu?semalam aku dah nasihatkan dia....dia dah ok lepas tu ...


gagal dan kegagalan adalah benda biasa untuk setiap manusia yang hidup....manusai tak akan berjaya kalau dia tak pernah gagal...kegagalan mengajar kita erti sebenar kehidupan dan nilai sebuah kejayaan....manusia belajar dari kesilapan....kesilapan lalu akan terus jadi peringatan kepada kita so that masa depan nanti kita tak akan ulang lagi kesalahan tu.....
tengok gambar nie    




walaupon kita sentiasa berada dibelakang tak semestinya kita perlu terus berada dibelakang...tak ada yang dapat mengubah nasib kita melainkan diri kita sendiri....terus maju ke hadapan walaupon kegagalan selalu benda pertama yang akn kita hadap....usaha dan terus berusaha ...insyaAllah kejayaan tetap dalam tangan ..Tuhan dah atur segala2nya yang baik untuk semua hambaNYA....hanya masa menentukan bila kejayaan tu akan datang     





1:40 PM | 5 comments | Read More

Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, September 21, 2010 | 12:32 PM


Banner

PERHATIAN KEPADA PEMINAT2 ADAM LAMBERT

Adam Lambert Glam Nation Tour Live in Malaysia 2010
on Oct 14, 2010 


brought to you by DiGi 

maklumat lanjut berkaitan tiket dan konsert boleh check di 

TICKETPRO   

(SILA KLIK UNTUK TEMPAHAN TIKET)


12:32 PM | 0 comments | Read More

BlogWorld Expo 2010







BlogWorld Expo 2010 ...anda boleh check maklumat lanjut disini


 (http://www.blogworld.com/


tapi yang tak bestnya bukan buat di Malaysia pon....hahahah






saje buat post nie sebab dah tak ade idea=)
12:14 PM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)