Header Design Service

Written By Unknown on Thursday, October 11, 2012 | 11:10 PM

servis design header, design header blog, blog header design service, servis mendesign header blog, contoh header blog, header blog cantik, servis design header blog murah, header blogspot, service design header blogspot, design header blogspot, design header wordpress, servis design header wordpress,

HafizRahmanDesign kini menyediakan perkhidmatan design Blog Header lelaki dan wanita .

 

HARGA HEADER DESIGN ADALAH

RM15 NETT

SEMUA SAIZ HARGA SAMA

UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN , SILA SEMAK PADA PAUTAN BERIKUT

* RULES AND REGULATION

* PAYMENT METHOD

* CONTACT US

Berikut adalah contoh contoh header design yang pernah dihasilkan

 

 

header2

More Header Design Collection HERE

 

11:10 PM | 0 comments | Read More

JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN FAKHRI HAZRY DAN NORAZREEN

JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN FAKHRI HAZRY DAN NORAZREEN

**klik pada gambar untuk besarkan ATAU klik DOWNLOAD dibawah setiap gambar untuk download jemputan dan pelan ke rumah pengantin lelaki dan perempuan.

KLIK UNTUK DOWNLOAD JEMPUTAN DI ATAS

KLIK UNTUK DOWNLOAD JEMPUTAN DI ATAS

PETA LOKASI( BOLEH RUJUK KOORDINAT GPS PADA GAMBAR SEBELUM INI)

KLIK UNTUK DOWNLOAD JEMPUTAN DI ATAS

SILA PM ALAMAT PENUH ANDA KEPADA PENGANTIN PEREMPUAN (NORAZREEN) JIKA MAHUKAN KAD UNDANGAN . SEKIAN TERIMA KASIH.

~ SEMOGA KEKAL BAHAGIA KE AKHIR HAYAT. ~

 

*******

Created by : HafizRahmanDesign . Klik untuk membuat tempahan graphic design anda.

**************************

**Entry ini adalah untuk rujukan pihak yang berkenaan sahaja.

8:04 PM | 1 comments | Read More

Sistem Sekolah Satu Sesi Bermula 5-10 Tahun Akan Datang

GOMBAK, 10 Okt — Kerajaan akan melaksanakan sistem sekolah satu sesi dari lima ke 10 tahun dari sekarang, kata Tan Sri Muyiddin Yassin (gambar).

Beliau yang juga timbalan perdana menteri berkata, setakat ini kira-kira 20 peratus dari 10,000 sekolah telah menggunakan sistem demikian.

“Kita mempunyai guru yang cukup untuk sistem itu, tetapi kita perlu membina lebih banyak lagi sekolah.

“Sistem ini juga memerlukan waktu persekolahan yang lebih lama,” kata Muhyiddin lagi.

Muhyiddin yang merupakan menteri pelajaran ditemuramah ketika melawat pelajar yang menghadapi peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) di Sekolah Menengah Kebangsaan Gombak Setia, hari ini.

Beliau berkata, kementeriannya memerlukan lebih banyak peruntukan bagi menambah bilik darjah bagi memenuhi kemasukan pelajar yang semakin meningkat.

“Seperti di dalam blueprint (pelan pendidikan) yang kita dah keluarkan baru-baru ini, kita berharap dalam satu tempoh kita akan dapat buat sebahagian besarnya sudah jadi sekolah satu sesi, caranya dengan menambah bilik darjah.

“Apabila sudah ada sekolah satu sesi, kita akan dapat memberi fokus kepada pada matapelajaran Sains, Matematik dan Bahasa Inggeris, seperti sekolah swasta.

“Buat masa sekarang ini, kita tidak boleh lakukannya kerana terdapat dua sesi dan sesi petang pula yang akan nak masuk,” katanya lagi.

Sekolah swasta misalnya tamat antara jam 3 atau 4 petang dan mereka turut menerapkan program sukan dan kokurikulum.

Pengerusi Panel Penasihat Sekolah Kluster Kecemerlangan, Tan Sri Dr Abdul Rahman Arshad menyarankan kerajaan melaksanakan persekolahan satu sesi dari jam 8 pagi hingga jam 4 petang dengan memperkenalkan jadual kerja anjal untuk guru supaya tiada beban kerja berlebihan.

sumber: http://my.news.yahoo.com/sistem-sekolah-satu-sesi-bermula-5-10-tahun-033815247.html

10:20 AM | 1 comments | Read More

Jimmy Shanley Dan Nursuhaila Bercerai Tebus Talak RM 1

image

Konflik rumahtangga antara pengacara Trek Selebriti, Jimmy Shanley dan Nursuhaila akhirnya menemui jalan penyelesaian apabila kedua-dua pihak bersetuju untuk cerai secara khuluk (tebus talak) sebanyak RM1.

Penceraian ini turut diiringi dengan persetujuan daripada Jimmy dimana dia tak akan menuntut sebarang hutang daripada bekas isterinya. Manakala, Nursuhaila juga bersetuju untuk menggugurkan hak tuntutan nafkah edah, mutaah, tertunggak serta hutang.

Jimmy sah bercerai talak satu dengan Nursuhaila di hadapan Hakim Syarie Abd Halim Abu Samah selepas kedua-dua pihak bersetuju untuk bercerai.

Sejurus selesai prosiding, Jimmy yang bergegas keluar dari mahkamah sempat berkata kepada media bahawa dia terpaksa mungkir janji dengan pengasas produk kecantikan Datin Muniroh Kassim supaya tidak sesekali menceraikan anaknya.

“Nak buat macam mana, minat masing-masing berbeza, hobi pun tak sama, biarlah saya cari pasangan di Jannah,” katanya.

Sementara itu, Nursuhaila bersyukur keranan kemelut rumah tangganya telah selesai.

Sebelum itu, peguam syarie Sa’adiah Din yang mewakili Nursuhaila memaklumkan ada menerima tawaran daripada Jimmy pada Jumaat lalu untuk bercerai secara tebus talak RM1.

“Sehubungan itu, pihak kami bersetuju supaya kes permohonan cerai secara baik mengikut Seksyen 47 yang difailkan plaintif di mahkamah ini ditarik balik.

“Begitu juga dengan permohonan nusyuz dan kembali taat yang sedang dibicarakan di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam,” katanya.

Bagaimanapun permohonan hadanah iaitu hak jagaan anak yang difailkan Jimmy di mahkamah tinggi akan diteruskan untuk perbicaraan.

Anak perempuan pasangan itu, Zahrah Shanley yang kini berusia setahun berada di bawah jagaan ibunya, namun Jimmy diberikan hak untuk melawat bila-bila masa.

Sa’adiah berkata, anak guamnya telah memfailkan permohonan tebus talak mengikut Seksyen 49 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003.

“Pihak-pihak telah tidak tinggal sebumbung selama 720 hari dan tidak pernah melakukan hubungn kelamin sejak itu,” katanya.

Perkara itu diakui peguam syarie Mohd Noor Aizan Md Idrus yang mewakili Jimmy atau nama sebenarnya Jimmy Shanley Nor Jahan Salleh.

Abd Halim kemudian mengarahkan pasangan itu membaca lafaz khuluk sebelum membenarkan jatuh talak satu bain subra serta mengarahkan Nursuhaila bersuci edah tiga kali.

Nursuhaila memfailkan permohonan cerai itu pada 25 Oktober tahun lalu mengikut Seksyen 47 Enakmen Undang-Undang Keluarga Islam (Negeri Selangor) 2003.

Permohonan itu dikemukakan selepas Jimmy dan Nursuhaila, 26, mula tinggal berasingan sejak 21 Oktober lalu. Pasangan itu bernikah pada 1 Oktober 2010 dengan mas kahwin RM31,186 yang diambil bersempena tarikh lahir Nursuhaila pada 31 Januari 1986.

sumber

10:11 AM | 0 comments | Read More

Wordless Wednesday Kaki Simen

Written By Unknown on Wednesday, October 10, 2012 | 3:48 PMFirst timekena pakai simen di kaki..Doakan aku cepat sembuh. Nak ke kelas . Rugi banyak yang tertinggal nanti.
3:48 PM | 0 comments | Read More

Printing Banner Dan Bunting Murah

Written By Unknown on Monday, October 08, 2012 | 4:35 PM

printing banner murah, printing bunting murah, printing banner shah alam, printing bunting shah alam, printing banner KL , printing bunting KL, servis print banner dan bunting, banner printing, bunting printing, streamer printing, servis design dan printing banner , servis design dan printing bunting, bunting kahwin, banner kahwin, bunting program , banner program,printing banner size, printing bunting size

Untuk anda yang ingin mendapatkan khidmat printing banner dan bunting berkualiti tinggi , anda boleh mendapatkan servis ini dengan klik pada laman berikut.

Harga yang ditawarkan adalah berpatutan dengan kualiti yang akan diberikan kepada anda. Selain servis printing, servis design dengan harga termurah juga disediakan kepada anda yang inginkan servis yang terbaik untuk event atau program anda. Sila klik pada salah satu link berikut untuk maklumat lanjut

BANNER PRINTING SERVICE

************

BUNTING / STREAMER PRINTING SERVICE

untuk maklumat lanjut dan koleksi design serta pertanyaan lanjut, anda boleh terus ke laman web HafizRahmanDesign atau klik pada gambar dibawah .

contact_us

4:35 PM | 0 comments | Read More

Gambar Kemalangan Maut Nissan GTR dan Nissan Skyline Di Kuantan

Satu kemalangan ngeri membabitkan dua kereta mewah jenis Nissan GTR dan Skyline 250GT mengorbankan 4 nyawa dan 2 cedera parah. Kemalangan berlaku di Kuantan  jam 3.15 pagi. Kemalangan dikatakan

Dalam kejadian pukul 4 pagi itu, mangsa yang terbunuh ialah pemandu kereta Nissan GTR, Tan Kah Yong, 24, dan penumpang hadapan kereta itu, Bao Shanshan, 26, seorang wanita warga China

Dua lagi penumpang wanita kereta itu, Wei Li Dong, 27, yang juga merupakan warga China dan Chang Hong Nei, 36, rakyat tempatan cedera parah

Selain itu, turut maut, pemandu kereta Nissan Skyline, Go Haw Wei, 20, dan penumpang hadapan kereta tersebut, Koay Khor Liang, 21

Berikut adalah gambar di lokasi kejadian. 

sumber : enciknakal | nescafeais

4:15 PM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)