TiPS ::BUAT ENTRY SEMASA TIADA IDEA??possible here!!

Written By Hafiz Rahman on Saturday, July 10, 2010 | 11:48 PM

anda ketandusan idea untuk berblogging??baca entry dibawah...
MARI BELAJAR BAHASA UTARA ::PENGENALAN & JEMPUTAN

ok ...hari nie aku nk perkenalkan satu segmen terbaru...MARI BELAJAR BAHASA UTARA...ini adalah entry pengenalan..so xde lagi bahasa utara untuk dipelajari...

tah pape kn??ok fine kalau ada orang yang kutuk2 aku buat benda nie...lantak la blog aku..haha...at least aku ada idea sendiri n xcilok idea orang lain...upsss..apa ttba feeling nie...back to what we are story mory now...aku nk buat segmen nie sebab aku dah ketandusan idea untuk berbloging n menulis ..yeke??rasa2nya la...n at the same time...disebabkan aku adalah orang utara aka orang Kedah tercinta...so why not??apa slahnya aku berkongsi bahasa ibunda aku kepada semua blogger2 di negeri2 lain...sharing is caring n loving kn???bak kata blogger ini dan ini..

so aku akan berikan bahasa utara or kedah yang kadang2 orang Kedah sendiri pown xpenah dgr...so that nnt kalau ada filem or movie yang gunakan loghat utara...sekurang2nya anda akan faham apa yang dikatakan...contohnya macam filem V3 or Nana Tanjung yang kadang2 orang negeri lain xfaham pown makna perkataan yang disebutkan...

ok taw x nape aku bagi tajuk kali nie MARI BELAJAR BAHASA UTARA ::PENGENALAN & JEMPUTAN??..actually..aku nk blajar jugak bahasa negeri lain..macam pantai timur iaitu Kelantan n Terengganu...then Nogori...pastu Johor yang banyak gna ekkk...=P..orang Johor jgn mara r...pastue nk blajar bahasa Sabah n Sarawak....so kepada blogger2 yang tinggal di negeri2 di Malaysia, boleh berkongsi loghat anda kepada blogger lain...sekurang2nya kalaw xde idea,boleh buat entry pasal mngajar bahasa nie=))...pahala tue....xkan xmaw?

so saya dengan ini menjemput blogger2 lain untuk turut sama serta menjayakan benda nie=))mybe boleh guna tajuk MARI BELAJAR BAHASA SELATAN,PANTAI TIMUR,NEGERI or wuteva la yang disukai!!hehe

thats all...bye

p/s ::saje2 nk kongsi untuk mereka yang ketandusan idea nk buat entry ..kalau xsuka xpayah ikut..xkisah langsung!!=P
11:48 PM | 0 comments | Read More

TWITTER ::PENENTUAN ANDA MODEN ATAU MUNDUR

Written By Hafiz Rahman on Friday, July 09, 2010 | 11:41 PM

other than  Facebook yang menjadi kegillan ramai umat manusia skarang..

Twitter 

pon hebat jugak...hebat ke...aku xtaw pulak..haha



tapi kn..aku xde lagi akaun twitter nie...bess sgt ke twitter wehhh...fb pown xlarat nk melayan dah...nk menambah lagi satu...tapi aku dgr...titter sgt baik untuk pertumbuhan visitor kepada blogger2...betul ke?dgr je la n sumbernya dah lupa dah dari mna datang...


klw ada sesapa yg nk bg pandangan or idea ...sama ada aku perlu ataw x ada akaun nie...((eleh...cm kna bayar je))....yela nak tanya pendapat je nie....((benda senang pown nak tanya kan?))--->>


persoaannya perlu ka aku ada akaun  

Twitter

??mundur sgt n ketinggalan zaman ke kalaw aku xde satu n sape yang ade tue memang moden ke sbb amik taw perkembangan semasa..haha .. n kenapa perlu ada r??sapa2 yg expert tlg ek?


p/s :: tajuk xde kna mngena kan??=))





11:41 PM | 0 comments | Read More

BLOGGER Cik Epal HILANG???

sape xkenal Cik Epal kn???blogger yang popular tue...yang follower beribu2 lemon tue....in fact...boleh dikatakan setiap hari aku akan visit blog Cik Epal kalau online...entry beliau memang bes2...ayat xskema...sempoi...n kadang2 terasa pedasnya klw ada entry yang berkaitan dengan aku


tapi kn..klw korang perasan..xtaw la sama ada aku je yang hdpi masalah nie...tapi blog de nape xleh masuk r...dia tutup ke??n rasanya dah lama aku xnmpk dia post entry....kalau dulu hari2 ada entry ,n beratus komen akan ditinggalkan oleh peminat2 Cik Epal ...mybe dia xnak diganggu kot...or mybe blog under reconstruction...or mybe cik epal dah bersara...uisyy..jangan...jangan sia2kan pengaruh anda =)ataw mungkin cik epal dah jadi Begini..


kepada Cik Epal kembalilah....cewahh...merayu2 la plak...kna lempang ngn dia mampos aku...ganas jugak minah tue....hahaha


conteng2 ::klw teringat Cik Epal mesti teringt lempeng...bukan epal..haha....sebab dia mnat makan lempeng kot...tiap post mesti sebut lempeng..haha


gambor curi dari pok cik Google

8:47 PM | 0 comments | Read More

TERKINI!!PAUL SI SOTONG KURITA TERIMA ANCAMAN BUNUH!!

sekarang nie kemuncak kegilaan piala dunia semakin hampir ...Spain akan bertempur dengan Belanda @ Netherland aka Holland....kedua2 pasukan belum pernah menjulang Piala Dunia..pasukan yang menang akan mencipta sejarah bagi negara masing2..

Siapa yang akan menang???siapa pown xtahu lagi....penyokong Spain mesti cakap Spain mng...penyokong Belanda akan cakap Spain xkuat..n macam2 lagi...semua xtahu...tapi adakah Paul si sotong kurita tahu...adakah beliau akan buat satu lagi ramalan mengejutkan dunia...dalam kegilaan terhadap bola nie...ttiba celah mane tah muncul si sotong nie yang dah jadi famous lebih dari pelakon Twiligt yang baru keluar tue...sape nma ???robbert Pattinson kn???

kalaw sape yang belum kenal dengan Encik Paul si sotong tue...mmg hulu banat mane la ko duduk..haha...
bagi pasukan yang diramal oleh ""paul"" akan kalah dan memang kalah pown realitinya...fan of that team sure2 la bengang...Argentina cakap nk bunuh...Germany cakap nak cincang2 buat sup kepala sotong...abis la kau encik ""paul""..sape suruh ko buat keputusan tanpa berfikir dulu...nasi dah jadi bubur..

ancaman terhadap ""beliau"" datang dari segenap pelosok dunia yang xpuas hati dengan sotong  nie...ape la bodoh benor...sotong tue xsalah pown korang nk marah2 dia...dh team xkuat..kalah la...yang kuat menang..tu kan hukum dunia...fitrah kejadian....=))terima la...hahaha...go2 Spain!!!bye



p/s ::habis la stok sotong kat pasar lepas nie...smua orang nk cari Paul n sdara mara dia nk bunuh
p/s lagi :: ""sotong"" yang pakai seksi2 duduk tepi jalan tapi ad bulu kaki terlibat sama ka dengan pembunuhan nie...hahahah...upsss!!!!



4:57 PM | 0 comments | Read More

TiPS : KESILAPAN SEMASA MENINGGALKAN MESEJ DI SHOUTBOX

Written By Hafiz Rahman on Thursday, July 08, 2010 | 1:25 PM

mybe kebanyakan dari kita xsedar yag kita ada melakukan kesilapan semasa berblogwalking dan meninggalkan mesej di shoutbox..perkara macam nie selalunya terjadi kepada blogger2 baru yang dalam proses untuk meningkatkan jumlah follower blog masing2

tetapi...dalam seronok2 nak follower tue...jgn sampai memaksa blogger lain untuk follow anda...anda follow blog orang...xsemestinya perlu dibalas dengn follow balik oleh blogger tue...

one more thing...pasal klik nuffnang..kalaw dah klik tue rassanya xperlu kot bagitaw yang anda dah klik nuff n harapkan blogger tue akan klik balik..aktiviti klik mengelik nuff sesuka hati nie pon dah diharmkan oleh pihak pengurusan nuffnang dan rasanya semua pengguna nuff dah dapat email tue...


sambung balik about follow tadi...kepada blogger2 yang selalu meninggalkan mesej macam di sebelah nie...jangan ulangi kelakuan anda tue...ramai blogger yang rimas kalaw mereka dipaksa untuk follow semula follower mereka...jangan risaw...anda akan di follow balik tetapi bukan dengan cara memaksa orang lain...

sekian=)


--->>siap tulis pleazz lagi...mmg semangt la nk suruh orang follow balik=)



1:25 PM | 1 comments | Read More

TiPS : KETAHUI SEGALANYA TENTANG STATUS BLOG ANDA DENGAN SATI KLIK SAHAJA!!

trafik dan pengunjung merupakan aset terpenting bagi seseorang blogger ...seseorang blogger akan melakukan pelbagai cara untuk menarik pengunjung ke blog masing-masing...ada yang mengutarakan cerita2 menarik dan sensasi seperti gosip artis,isu-isu terkini dan ada jugak yang tak faham bahasa dan tak pakai otak dengan menabur fitnah dalam blog masing2....

berbalik kepada topik asal,. go straight to the point...xnak membebel banyak2...maybe kebanyakan dari kita dah tahu..ok fine...ini bagi yang tak tahu lagi...sekarang anda tak perlu gunakan widget widgeo atau semak di nuffnang akaun untuk mengetahui status blog anda...ia mungkin akan ambil masa yang panjang ataw maklumat tidak terperinci diberikan kepada pengguna...

kini hanya dengan satu klik anda b oleh mengetahui status blog anda pada bila bila masa...hanya klik saja pada dashboard anda....seperti ini

'
klik pada Stats...

AWAS: dashboard anda xakan jadi seperti ini jika anda menggunakan dashboard biasa....tukar dahulu kepada blogger in draft then mujla berblogging dengan lebih banyak featured2 menarik dari blogger=)

selamat mencuba!!



12:24 AM | 0 comments | Read More

Pengalaman buruk masa lalu berguna untuk kebaikan masa hadapan!!

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, July 07, 2010 | 12:23 AM

aku xtaw la apa yang menyerabutkan sgt kepala aku malam nie....huhu...xde apa2 pown tapi rasa serabut...macam ada masalah besar yang akan datang...harap2 xdak pa2....hopefully...
.
mybe sbb petang tadi aku penat kot...berjalan kesana ke sini...yela..kokurikulum part 1 bermula hari nie....ditambah pulak jumlah student part 1 yang tersgt la ramai tue....so bermacam2 la masalah timbul tadi...dengn cikgu xcukup la..komander pown xcukup...pelatih ada yg online xboleh la...itu la...ini la...pening kepala nk memikiorkannye...


but its ok...juz think it as an experience for future...nnt masa nk kerja nnt lagi bermacam2 kerenah manusia kna layan...bermacam2 masalah yang lebih besar akan timbull....so belajar dari pengalaman adalah guru terbaik kepada semua manusia....kn3???=)that suits our main topic juz now rite??=)


aku harap next week session akan jadi bertambh smooth....harap xbanyk masalh baru yg timbul ....stay tuned...


blog still under construction +maintenance+ make over= tggu dan lihat!!!!

12:23 AM | 2 comments | Read More

BLOG UNDER MAINTENANCE

Written By Hafiz Rahman on Monday, July 05, 2010 | 12:13 PM

blog nie sedang dalam proses maintenance dari segi penampilan dan widget2 terbaru...so stay tuned here....c ur=)



12:13 PM | 7 comments | Read More

SENARAI PENUH BLOG YANG TELAH DIFOLLOW OLEH HaFizRahMaN.com !!..anda tersenarai atau tidak??

Written By Hafiz Rahman on Sunday, July 04, 2010 | 7:51 PM

ini adalah senarai follower yang telah di follow oleh blog HaFizRahMaN.com sehingga 4 julai 2010..anda boleh check jika blog anda telah di follow ataw tidak...klw dah atau belum di follow boleh comment n bagitaw....=)

senarai setakat nie ..aku telah follow sebanyak 527 blog...so kepada sesapa yang aku telah follow blog nie tapi aku xfollow lagi,bagitaw la ek...=)

cuma tekan Ctrl F then taip nma blog anda untuk check =)))

1.    1.    ! MM!!!!!ati!!!!!MM !
8.    !ARC13!
9.    !MelRomeo!
39. *snap*
47. ELARA -
56. .
89. 1
100.              ::Akmar Anuar & Cik Olie::
101.              ::Awek Ikat Tocang::
102.              ::Ceritera Kehidupan::
103.              ::luvholic::
104.              = syafiqah safri =
105.              =cik taqie=
106.              [ drama is boring .. reality is fun!! ]
107.              [indie-pendent]
108.              ____This is Hairi's Prop_____
109.              a k u POJIE
110.              a cup of life a barrel of luv
111.              A Cup of Me
112.              A little bit of my BlahBlahBlah
113.              a little space for me...
114.              A.Blog.With.No.Name. ✿◕‿◕✿
115.              abang ensem's blog
116.              ADAMUMMY
117.              aDe aKu kEsaH?
118.              AeChi-HOLIC
119.              AFIQSAYS | afiqsays it as it is
120.              ahfat raksaksa
121.              Ahmad Bujang
122.              AHMADSUFI6177 REVO
123.              Ailyl Rozanna
124.              ain < 3 faizol
125.              Aiz Batu Campur
126.              akademi fantaghiro
127.              AKSARA CINTA ILAHI
128.              AKU DAN SEMUA
129.              aKu daN sEMua oRaNG...
130.              AKU GILER BLOG!!
131.              aku punya aku suka
132.              AkU sEorAnG kAdET....
133.              AKU X-PO™
134.              Aku, Gadis dan Tinta
135.              aku..
136.              AKUADEBLOGLA
137.              akudiadanchenta
138.              AkukahMilikmu
139.              Akulah Dak Eina
140.              akuyangnoob
141.              AL-Kesah AloQStaQ
142.              Alefah.co
143.              Alia haryanie
144.              All About Cinta Pakiring
145.              All About Me
146.              AMANAHtk@blogger.com
147.              Analog Seorang JOYSTICK
148.              Apa kata hati...
149.              apeez + blog
150.              Apek Punya Blog
151.              ar-rifke
152.              Art Fever
153.              Asphaq
154.              at one's leisure
155.              Aus MeLankoLik
156.              Ausencia
157.              ayie
158.              Azrul Hisham - My Real Life
159.              b-u-t-ful life of Farah
160.              BabbleBubbleBubblyBoo~~
161.              BADAS IPG KSAH
162.              basirullah | zalikha
163.              Beautiful stranger
164.              Belog Bagus
165.              BEN ASHAARI
166.              Berkongsi Berita/Cerita Pelik Dari Seluruh Dunia
167.              Bersama Mazidul
168.              Bicara Sentuhan Cinta
169.              Bila Tinta Berbicara
170.              BK SEMPOI
171.              Blog BOM321
172.              BLOG PERIBADI KADI KLUANG
173.              Blog Si Biru
174.              Blog Syazni
175.              blogger sha
176.              Blogger Widgets
177.              BloggerThemes
178.              bLogKuyam
179.              Blogosphere Social Responsibility
180.              boys before flowers
181.              Brr .
182.              Bukan Aishwarya Rai
184.              CERITA SI DARA
185.              Cerita Tentang Dia
186.              cerita tentang SHAHIR dan KACA LENSA
187.              CeritaDimataLensaKu
188.              ceritakuceritamu
189.              cik doe's story
190.              Cik Melur
191.              CiPai89_DuNk
192.              Coretan Warna Warna Kehidupan
193.              CROMIRAMA
194.              cruisin with foxy
195.              Cubaan suara 1..2..3
196.              Cursing Malay : Terus Terang
197.              CuTe WorLd
198.              DaHLia's JouRNaL ™
199.              Dari Pena Farhana
200.              Dauspozi (Dot) Com
201.              DIA BUKAN DIRIKU
202.              DIAN WARISAN ENTERPRISE
203.              Diari Seorang Lelaki
204.              Diari Seorang Perempuan, Isteri dan Ibu
205.              djsiiputt
206.              Dr.Cinta Punye Blog~
207.              DREAM | LOVE | LIFE
208.              DUNIA PHOTO
209.              dunia.AKU
210.              EDAOLALA
211.              EFFY SYAZWANI & ADINA SHAMIZA
212.              Ejan Adin
213.              ek-ele
214.              Emansipasi
215.              Enchanted Visuals
216.              Everythink`s
217.              Ezany-Kun
218.              F O C K Y E R D O D E R
219.              F U N F A B U L O S I T Y
220.              Fadzie's Cribs
221.              Fantasi & realiti, duniaku
222.              Farah  Dia
223.              farenova
224.              Fathiah Raihana Al-Farasya
225.              forever rose
226.              Free Blogger Templates
227.              From Kodiang To Nilai
228.              gadis ini KEKWAT ?
229.              garden of love
230.              GeekyJard.com
231.              GeNg CoNtEnG
232.              gigirlstuff
233.              Great Teacher Onizuka
234.              Green Space
235.              HaFizRahMaN.com
236.              Hai Saya Cik Emi
237.              Hana's Love Nest
238.              Hanis Zalikha
239.              Happiness Is Reachable
240.              Hati Ema
241.              Herba Dalam Dunia Kesihatan
242.              Hidup
243.              hidup bukan hanya sekadar hitam dan putih
244.              Hidup ini terlalulah indah.....
245.              Hizami Rahim
246.              how you love me now?
247.              hydir.com
248.              i a m a g i r l
249.              I am a plain paper
250.              I am ΛISYΛH. You?
251.              IddinMcorneR
252.              ijai + cakap = dengar
253.              ikahoneybunny
254.              ila-ali @ anywhere
255.              IN THE NAME OF BEAUTY
256.              Info Gallery
257.              Ini Belog Cik Peanut Punyer
258.              iNi bloG aMeLiA
259.              INI BLOG IRAHEHE.YANG SATU LAGI TUE BUKAN.
260.              Ini Blog Mata
261.              Insan Biasa
262.              Inside Of Me
263.              intan izani
264.              iNtaNaNasH fatty bum-bum
265.              It's My Life...
266.              jalan pilihanku...
267.              JARDNESS.com
268.              Jiwa Kacau
269.              JOEFINGERS
270.              Just Chill Out
271.              JUWITAKu JAMeeLA~
272.              KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k...
273.              KaiZeN SHiNoBi
274.              Kayumanis Photo
275.              Ke Arah Kemajuan Diri
276.              Kedah Bloggers Community
277.              KEDAI ONLINE COMEL
278.              kehidupan hanumHae
279.              Keletak Keletuk
280.              KENANGAN semalam merupakan PENGALAMAN hari ini.
281.              Kenzo-Nameless
282.              KEPALA BERGETAR
283.              kesayuan seorang gadis
284.              KHAIRUN NISA JALANI
285.              Khasiat Lidah Buaya™
286.              kisah aku dan teksi
287.              Kita Tau Ke??
288.              Konotasi
289.              Kucing Bunted
290.              L A L A L A L A L A L A D I A
291.              L.O.V.E
292.              La tahzan XIIINAM.
293.              LaDy Zeza
294.              Le0_CapriC0N
296.              Lie_Art Design.Inc
297.              LiFe i$ uN!QuE...
298.              LiVeLauGhLoVe
299.              Lizarazak.com
300.              LoveJurnal [Dot] Com
301.              lukisan hati warna warni
302.              LUV OF MY LIFE
303.              M!$$ R@!N
304.              M.U.T.E.D F.E.E.L.I.N.G.S
305.              Macham Iz Punye
306.              mahu memeluk mimpi
307.              MAJLIS PERWAKILAN KOMANDER KESATRIA UiTM KEDAH
308.              MAJLIS PERWAKILAN KOMANDER SIRI-8
309.              Malaysia-Mytrip
310.              Manusia SP Al-Kidali.
311.              mar comey???
312.              mari ber-shopping dgn kuuu :)
313.              Maya Khairy
314.              Me & MiNe
315.              me & my precious 3AZ
316.              me + you = 
317.              me:)
318.              Melakar Cinta D Pintu Syurga
319.              Mendidik Jiwa Dan Minda
320.              MENIMBA ILMU
321.              Meratip
322.              MIRA AMIR
323.              Miro CornerZ
324.              MiShA BeRcErItA
325.              Miss aynal;)
326.              miss kacang
327.              Missing Chapter
328.              Miz Kadiah Story
329.              Mommy in d House
330.              MoneyOnline
331.              MorningTonight
332.              Mrs.Kown
333.              Muka toye
334.              Murky is on the way!
335.              musafir dunia..
336.              My angel........
337.              My Big Family & Friends...
338.              My Blog,My Soul and My Life..
339.              MY CERiTA
340.              my life as a young teen gurl
341.              MY LIFETIME...
342.              mY m0mEnt 0f tRUth
343.              My Memory Lane
344.              My Pensieve
345.              My Playground
346.              MY WAY
347.              my_swamp
348.              mylife,mysoul n myeverythings...
349.              mypoem
350.              NabihahNizam.
351.              nasikputeh
352.              NASNUR-HANYA SATU-NOMBOR SATU
353.              NATASHA-E1
354.              nemomimosh
355.              nett's kerepek
356.              Never Ending Story
357.              Nicadraus' Lamborghini collection
358.              Nick On The Go!
359.              nikon creative eyes
360.              No One Knowzz
361.              Nota daripada hati.
362.              NoThiNG
363.              Nothing Impossible
364.              NOW U ENTER QISHA'S WORLD..
365.              Nur Areefah
366.              Nur Hidayah M'cari Hidayah-Nya
367.              Nur Su'aidah
368.              nurhaziqahmohdzaki
369.              Oh! Artis
370.              Orang Muo
371.              ORANG PERLIS MENULIS
372.              OUR ANGGORAS
373.              P @ K W 3
374.              p3perak's page
375.              Pahit manis kehidupan universiti
376.              pak lebai
377.              Pangkin4rest
378.              PaPa Z Layan beb
379.              Papan Kekunci Ku
380.              Paradise
381.              pelayaran
382.              PeLuAnG yAnG DaTaNg HanYa SeKaLi
383.              pencetus revolusi minda
384.              PeNgembara
385.              pepatungkristal.blogspot.com
386.              Perempuan!
387.              Permata Hati
388.              PhotoBlog
389.              Photography Freelancer
390.              Photoshop retouching blog by Kelly Mesa
391.              pinkywinky
392.              Plus Size Kitten
393.              Portion of Para
395.              puteriSengal
396.              qiera DARLING :)
397.              RAHSIA DISEBALIK IMEJ
398.              rAsA SayAnG : bila hati berbisik
399.              rc autos and models
400.              RerameUngu
401.              RESEPI RAHSIA KU
402.              rEtro baNtal bUsuk
403.              rexienerra's
404.              Rumah 4 Tingkat
405.              s h e h b e l l a m y
406.              Saja Suka-Suka Sebab Seronok
407.              sayaTAKsukabunga
408.              Sebuah Kehidupan
409.              Sebuah Kisah Klasik
410.              Secreto d' Amoure!!!!
411.              secupak rasa sehasta ingatan
412.              SELAMBAKODOK'S HOUSE
413.              semanis gadis pai
414.              Sembang Kita
415.              SeMekaR KaSih
416.              Serumpun Cinta
417.              SHAFIERA SHAZLIN
418.              Sharing is Power
419.              SharminII MiNNiE
420.              Shazika Shahrim
421.              Shazwani Hamid's Blog
422.              SheyPuLL
423.              Shopping Situ Sini Sana!!!
424.              si lampu neon
425.              simple but meaningful
426.              siMpLe persOn aS AbgFeroZ
427.              Simple Things in Mind
428.              single is better,couple is trouble =)
429.              Snapping Panda
430.              Something is Special
431.              spaces colours for chenta
432.              star is always bright
433.              Strong Mind, Soft Heart
434.              sugarshay
435.              SUKA-SUKI & DUKA-DUKI
436.              suka.suki.sewel.saja!
437.              suraya's
438.              Suria Syafiqah's Blog
439.              SuTErA BloGGeR
440.              sya-syazana.blogspot
441.              syafiq salim
442.              Syarifah Liyana
443.              Syazrin Said Photoraphy
444.              syazwan safwan.com
445.              Syida Shukor
446.              Syukie
447.              T A S C H A
448.              tanya mak lang
449.              Teratak Honeyz
450.              THANKS GOD FOR GIVING LIFE
451.              The HardFever
452.              THe LaND BeLoW THe WiND BLoGGeR...
453.              The Meaning of Life is....
454.              the orchid
455.              The Precious Moments
456.              the single
457.              ThE sToRy oF LiFe
458.              This is Fia =)
459.              this is ME,
460.              this is my tale ©
461.              TIALAVENDERILY
462.              Time is emas
463.              Tomorrow's Dream
464.              Triple M Territory...........
465.              Tutorial
466.              WarasKuTakWaras
467.              Warna-Warni Chentaku
468.              wawabescoot.
469.              we walk together...
470.              Windows Tools Tips &Tricks
471.              WORDZ-SPACE
472.              WOW Tune Talk.com
473.              xikree's blog | 2010
474.              Yang Ku Sayang
475.              YnaaOhYnaa
476.              Yuka-LuV
477.              zarye collection's
478.              zati and lappy
479.              ZKojek®
480.              Zul Hadri Official Blog
481.              { tinta'lughahwi }
482.              |a|r|i|e|z|a|
483.              ||miss lolly's page||
484.              ~ Anastasia-Ann ~
485.              ~*_*~cheNta HAtiku...
486.              ~* CeRiTeRa *~
487.              ~A JOURNEY ON DISCOVERY OF ROMANTIC DREAM~
488.              ~Cahaya Hatiku~
489.              ~d'hearty shashabee~
490.              ~DARA@TERUNA~
491.              ~eQuRlz~
492.              ~GOtChA~
493.              ~JOURNEY OF MY LIFE~
494.              ~LA CHA TA~
495.              ~LeeZaCks~
496.              ~toshio diaries~
497.              ~~ itS my liFE .. my blueCITY® ~~
498.              ~~Cerekarama~~
499.              ~~PLAIN JANE~~ !!!
500.              ¤¤ memoir of ReLyZa ¤¤
501.              нʋƨиα's 
502.              ۩۞۩ Fitrah Selamanya ۩۞۩
503.              ღღ Aku DAN diA ღღ
      Λ τ  и •
504.              ◕‿‿◕ izzatul.azma
505.               Λkŕ K♥♀ㅆ♀
507.               CIKTI oh cikTi oH CIkTI 
508.               -- chenta. oh! love -- 
509.               Aku Hunny (^_~) 
510.               ema's xtowy  my bie xaxau 
511.               kasih suci 
512.               L 0 v E 
513.               MAWAR MERAH 
514.               my mansion blog
515.                Princess Sweetheart  
516.              ceritera seorang gadis
517.              hoNey + minNie + goLd 
518.              tHis iS tHe stOrY oF a GirL
519.              wonderful of life
520.              ~ThE CoLouRs Of mY LiFe~
521.              ♥♥ The hAppy dReamer .com ♥♥
522.              ♥♥♥ Butterflies Lover's ♥♥♥
523.              ♥♥♥ I`m Unpredictable Girl ♥♥♥
525.                uıɥɐɹɐɟ ɹnu  
526.              ..aigo0..aigo0..
527.                         ~ * cik aidacomei * ~ 


7:51 PM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)