Home » , » Cara Tukar Facebook Layout Lama

Cara Tukar Facebook Layout Lama

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, September 21, 2011 | 4:47 PM

Hari ni, facebook layout bertukar kepada yang baru . Dan seperti biasa, banyak maki makian akan muncul sebab kebiasaan pengguna facebook pada layout yang lama. So bila bertukar kepada yang baru, mula la rasa rimas , susah, dan macam macam kerenah lagi la. Kat bawah ni aku sempat snap beberapa wall status yang muncul di wall aku. Ada yang suka. Ada yang tak suka. Dan ada yang sangat tak suka

image

image

haha Mark Zuckerberg pun kena hamun

image

setuju dengan Intanurulfateha

image

benda baru, biasa la kan?

image

yeke serabut Pakcu?

image

pullak dah?apa susah. tekan ctrl pastu pusing scroll kat mouse korang tu.  Dah settle

so macammana nak tukar kepada yang lama?Ini aku amik dari Ben Ashaari 100%  dalam entry  Bosan dengan layout FACEBOOK yang baru ? Jom tukar pada yang lama semula !!

  1. Mula mula g kat account..

  2. Cari Account Setting..

  3. Jumpa ? Ok.. Kat situ ada tulis English (US) kan ? tukar keEnglish ( UK ) dengan klik menu di situ.

  4. Tadaaaa... Siap sudah !! Ok , sila masukkan duit ke akaun saya yer ... hehehe.. guwau je..

  5. Semoga berjaya..

##Tapi rasanya benda ni tak lama boleh pakai. Mau tak mau,  semua layout akan berubah jugak . So untuk sementara waktu maybe boleh kot. TAK JAMIN!!

*benda baru memang orang tak suka kan? Tapi nanti lama lama ok la tuh. pembaharuan dibuat untuk kesenangan masa depan. So kita kena belajar terima perubahan untuk kebaikan .

 

checkout latest hot entry : MOHON MAAF: PEMUDA PAS PUJI KEBERANIAN ZIZAN

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (34) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)