Home » , » BLOGGER Cik Epal HILANG???

BLOGGER Cik Epal HILANG???

Written By Hafiz Rahman on Friday, July 09, 2010 | 8:47 PM

sape xkenal Cik Epal kn???blogger yang popular tue...yang follower beribu2 lemon tue....in fact...boleh dikatakan setiap hari aku akan visit blog Cik Epal kalau online...entry beliau memang bes2...ayat xskema...sempoi...n kadang2 terasa pedasnya klw ada entry yang berkaitan dengan aku


tapi kn..klw korang perasan..xtaw la sama ada aku je yang hdpi masalah nie...tapi blog de nape xleh masuk r...dia tutup ke??n rasanya dah lama aku xnmpk dia post entry....kalau dulu hari2 ada entry ,n beratus komen akan ditinggalkan oleh peminat2 Cik Epal ...mybe dia xnak diganggu kot...or mybe blog under reconstruction...or mybe cik epal dah bersara...uisyy..jangan...jangan sia2kan pengaruh anda =)ataw mungkin cik epal dah jadi Begini..


kepada Cik Epal kembalilah....cewahh...merayu2 la plak...kna lempang ngn dia mampos aku...ganas jugak minah tue....hahaha


conteng2 ::klw teringat Cik Epal mesti teringt lempeng...bukan epal..haha....sebab dia mnat makan lempeng kot...tiap post mesti sebut lempeng..haha


gambor curi dari pok cik Google

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)