Gaysec Mohon Maaf Kepada Arlene Tan Kerana Tersilap Orang

Written By Hafiz Rahman on Saturday, August 13, 2011 | 1:09 PM

beberapa hari lepas heboh dengan kisah pendedahan gaysec mengenai kes Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang terang terangan menghina Islam di laman web beliau. Dan kini Pihak Gaysec telah memohon maaf secara terbuka kepada Arlene Tan kerana dikatakan mereka telah tersilap menghebahkan maklumat yang belum dipastikan kesahihannya. Berikut adalah permohonan maaf rasmi dari gaysec

Penafian Arlene Tan sebelum ini

I am saddened by this situation as this is really a sick act by a bunch of people who love to simply accuse without any proof. For the record, I am absolutely not Sitt Wuzura and I have never known this person before. I was not even aware about this issue until 3 days ago where I got an alert by some facebook friends that I was being wrongfully accused. The first time I ever read her blog was also 2 days ago when I had to show evidence to the police. For your information, I have made a police report against Gaysec and anyone else for the wrongful accusation, for posting my personal details in public, and for encouraging the public to harrass me, including making death threats at me. Dear friends, please let us spread the truth during this holy month where it is not merely avoiding from eating and drinking, but most importantly avoiding from spreading lies and fitna, as well as seeking truth and enlightenment.”

dan permohonan maaf rasmi dari Gaysec

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,
 
kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini
tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa
kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg
sebenarnya.
 
Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong
beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat
berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam
mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.
 
Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara
umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi
lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu.
Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan
beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri.
Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.
 
Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan
atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.
 
Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al
Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?
 
kerja kami boleh menjadi semakin mudah namun bagi mengelakan berlakunya lagi
sebarang kesilapan, kami memerlukan masa yg panjang.
 
Kami akan cuba menebus kesalahan dan kecuaian kami dengan melakukan beberapa
#Operasi demi untuk menentang laman sesawang yang menghina agama islam sepanjang
bulan puasa ini. Insyallah.
 
Satu perkara yang kami perlu ingatkan kepada pihak umum adalah, kami lakukan ini
semua bukan kerana kami mahukan `populariti` ataupun untuk mendapatkan `duit`.
Jika kami lakukan untuk mendapatkan populariti, dah lama kami menyebarkan perkara
ini kepada pihak yang mampu membuatkan kami jadi lebih `popular` atau `dikenali`,
dan jika kami mahukan duit, mungkin sudah lama kami jual segala informasi, pangkalan
data(database) yang kami miliki selama ini kepada pihak yang tidak bertanggungjawap
untuk mendapatkan duit dan kekayaan, jika anda berfikir kami sedemikian, bermakna
anda salah, kami tidak mengejar populariti dan duit, kami hidup dan wujud di dunia
siber ini hanyalah untuk semata-mata menegakkan tahap keselamatan sesuatu laman
sesawang atau sistem di malaysia ini. Jika anda tidak boleh terima dengan apa yang
kami lakukan, anda boleh menyuarakan kata-kata anda pada kami. Insyallah kami akan
cuba fikirkan.
 
Sekali lagi, maaf daripada kami kepada peminat gaysec, pihak umum dan terutama
sekali Arlene Tan, kami manusia biasa, semua orang mesti akan melakukan kesilapan :).

 

sehubungan dengan tu jugak. Entry aku berkaitan isu ni iaitu Wajah Dan Identiti Sebenar Makcik Hajjah Sitt AlWuzara Didedah juga akan dipadam serta merta bermula tengahari ini. sekian .

 

#ENTRY MENARIK HARINI : Kenangan Berpuasa Masa Kecik Aku Yang 18SG

1:09 PM | 3 comments | Read More

Kenangan Berpuasa Masa Kecik Aku Yang 18SG

Sempena hari sabtu yang mulia ni (bukan jumaat je mulia . hari hari mulia) aku nak mengenang balik kisah kisah lama aku time kecik kecik dulu. Sekarang pun kecik lagi cuma dulu comel . demm muntah . 21 kecik g kan?Hari hari buat entry SEO sekali sekala nak jugak manjakan blog aku dan tangan aku menaip banyak sikit.

Dulu dulu masa kecik bulan ramadhan adalah bulan yang paling aku tak mau tunggu. Tapi bulan raya adalah paling nak tunggu. Kalau boleh nak skip sebulan dalam kalendar suruh orang yang buat kalendar tu skip bulan puasa bagi tak wujud. Apasal la aku jahil gila time tu aku pun tak tau.watdepak?(ehh bulan posa takleh carut2)

Yala standard la budak budak tak suka posa kan?Posa kan lapar. Aku ni pulak kalau dah lapar jenis nak jadi King Kong .Dulu masa aku sekolah sekolah rendah kan , aku selalu buat benda ni . Gua harap mak gua tak baca entry ni. Kalau tak dia mesti kecewa beranakkan aku. Sorry mak. ahaha. Ini entry kenangan aku berpuasa. or ekceli kenangan tak berpuasa aku rasa.haha

1 : Masuk dalam bilik air pastu minum air paip

aku pun tak tau sebab apa aku boleh dengan penuh selera mentekedarah air paip macam hirup sebotol Twister Oren. Ekceli bukan dalam washroom tapi dalam jamban. Bila diingatkan balik. Sanggup aku minum guna paip yang orang guna basuh berak. Demm33x patut la otak aku tak cerdas bila dah besar ni. Rupa rupanya sebab tu. (18SG sebab penuh dengan aksi meloyakan..yarkss)

aku bukan duduk dalam baldi macam tu weh

2 : beli air kotak kat kedai senyap senyap pastu korban beramai2

Kedai kat kampung aku ni dia kira nak untung ja. Bukan dia kisah pun budak budak nak beli air kotak. So peluang keemasan tu digunakanlah oleh aku and member2 aku yang sekepala setan dengan aku untuk melampiaskan nafsu kebuluran kami. Duit lebih mak bagi sekolah beli air kotak sekotak simpan dalam beg. Aku ingat lagi ,aku selalu beli Marigold Oren. Masa tu dalam 8posen ja kot. Sumpah enak rasanya tambah2 bulan puasa lagi.perhh~ Pastu balik rumah tak minum lagi. Lepas aku dah sebat air paip yang aku cita tadi. Aku keluar ke tempat lepak kami iaitu tali air di tepi sawah kat rumah aku. Sebat air kotak ramai ramai. Arhh jahat betul wat jahat beramai ramai. Kenapa la time tu tak ada orang tua yang nampak dan libas aku dengan kayu . Kalau tak mesti aku dah insaf dari kecik kecik g. Bukan salah aku tapi salah orang orang tua yang tak nampak aku buat jahat.haha

ni la air kotak yang aku rembat tu

3. Masuk dapur senyap senyap time mak tak ada.

Selalunya lebihan sahur mak aku tak basuh g dan memang hari hari ada nasik nasik lebih masa sahur. Bila mak aku keluar sembang ke, keluar ke kedai ke. Aku pun mulakanla mission aku melantak sekenyang kenyangnya sebelum buat muka inesen macam puasa. Memang kenyang gak r. Untuk menghapuskan bukti bukti di tempat kejadian. Aku basuh la semua tu . Acece bajet anak mithali la tolong mak basuh pinggan semua. Padahal dah tibai habis makanan tu.ahaha.kejadah hapa perangai lagutu (kalau mak nampak memang aksi paip berterbangan ke tengah belakang akan berlaku)

4. Buat buat gastrik sebab nak bukak puasa

Sebenarnya masa kecik kecik dulu mana tau perkataan gastrik tapi sebab nak bagi aku punya entry nampak modern sikit so guna gestrit ni. Dulu dulu buat2 sakit perut adalah perkara biasa dan normal dibuat oleh seorang kanak kanak cerdik pandai macam aku. Alasan untuk berbuka puasa la tu. Padahal bukan sakit perut tapi pandai je berlakon. Kemain berlakon pegang pegang perut macam sakit. Dan yang sronoknya , menjadi jugak lakonan tu bila mak cakap “p la bukak”. Aku rasa tu la ayat paling heaven dibulan puasa.haha. So pengajarannya kepada ibu dan bapak zaman sekarang, sila jangan percaya dengan tipu helah anak anda tu ok. ahaha padan muka kau budak budak zaman sekarang. Aku budak zaman dulu dulu tak pe.

TAPI ITU DULU!!sekarang aku dah baik dah. Dah jadi anak yang baik dan dah tak buat2 sakit perut lagi. Puasa dah penuh dah. Mana ada tinggal weh. Umur dah 21 tahun dah wajib puasa penuh kalau tak macammana aku nak kawin kan?Huii ada hati dah nak kawin. Sekian entry merapu dari aku .

**apa pulak pengalaman korang semua masa bulan puasa  nie?cer kongsi cer kongsi!!

ENTRY SEBELUM NI : Belasah Isteri Sebab Tak Mau Buat Seks Lepas Sahur

 

12:25 PM | 0 comments | Read More

Belasah Isteri Sebab Tak Mau Buat Seks Lepas Sahur

Kejadah hape punya lelaki la . Baca dulu satgi kita buat ulasan k.

Seorang suami yang kemaruk seks sanggup menumbuk, memijak dan memukul isterinya sebaik mangsa enggan mengadakan hubungan kelamin selepas pasangan berkenaan bersahur di rumah mereka di Bandar Sri Damansara, di sini kelmarin.

Tidak cukup membelasah isterinya yang berusia 18 tahun, suami berkenaan turut mengugut mahu membunuhnya dengan pisau pemotong daging kerana kehendaknya untuk melakukan hubungan seks tidak ditunaikan.

Kejadian yang berlaku kira-kira jam 5 pagi turut menyebabkan mangsa yang bekerja sebagai kerani cedera di kaki kanan selain lebam di muka serta seluruh badan.

Wanita terbabit yang mahu dikenali sebagai Linda berkata, disebabkan sudah hampir tamat waktu Imsak , dia menolak pelawaan suaminya dengan sopan namun suaminya tetap memaksa.

Katanya, akibat dipaksa dia menolak pelawaan suami dengan mengatakan jika dia bersetuju dengan pelawaannya, dia akan membatalkan puasa dan tidak akan menghalalkan tindakannya itu.

haa kita buat ulasan sikit cerita ni. Apekeharamjadah la punya suami . Gila seks pun agak agak la nak buat lepas sahur . Dah sah sah la lepas sahur tu dah habis sahur so dah masuk waktu puasa. Memeyy la tak boleh buat seks. Kejadah hapa bini tak bagi main kau nak main pukulsepakterajang. Adoi ini macam punya olang pun masih wujud ka kat dunia ni?Ingat zaman jahiliyah dulu je ada. Ni mesti saki baki zaman jahiliyah dulu punya  ni tersesat ke zaman saiber ni. Kasi hentam sama dia punya kepala kasi mampos la lagi baik. (Aicehh pesal gua pulak yang angin lebih. haha). kesimpulannya hormatilah bulan puasa kalau tak nak kena maki cam ni. Sekian khidmat pesanan masyarakat dari blog ni.

10:50 AM | 1 comments | Read More

Gambar Kad Kahwin Eksklusif Norman Dan Memey,Butiran Perkahwinan

Written By Hafiz Rahman on Thursday, August 11, 2011 | 12:50 PM

semua dah sedia maklum yang Norman Hakim dan Memey Suhaiza dah terlepas dari tuduhan berkhalwat yang banyak memberi kesan kepada karier masing masing dan banyak yang mencaci dan mencemuh. Tapi lepas keputusan mahkamah mengatakan TIDAK maka ramai yang mula rasa bersalah dengan tuduhan sebelum ni. But for now bukan nak cerita pasal khalwat ni.

Hari ni nak tunjukkan kad kahwin ekslusif perkahwinan Norman dan Memey yang akan menjadi sejarah perkahwinan antara yang  termahal di Malaysia iaitu RM 12 JUTA .Maklumat Perkahwinan adalah seperti berikut :

Tarikh : 24 September 2011

Tempat : Felda Tenggaroh (rumah keluarga Memey)

                 Crowne Plaza Kuala Lumpur (Persandingan 12 JUTA)  

perhhh gila kentang 12 Juta tu. Apa la yang sampai 12 juta tu. Kita tunggu dan lihgat semasa persandingan nanti. For sure akan jadi “wedding of the year “ untuk tahun 2011. nak tengok kad kahwin ekslusif mereka?

bertemakan foto album dan khabarnya sebanyak 1500 keping kad ekslusif ini telah diedarkan kepada tetamu jemputan .

FYI jugak, Offcial Photographer semasa persandingan akan dihandle oleh ANNAS EASKEY and The Team.

 

p/s : teringin nak buat macam ni jugak la masa nak kahwin nanti (ada hati)..haha

 

entry menarik hari ini : Status Facebook Terakhir Aleesya Farhana @ Ashraf Hafiz Sebelum Meninggal Dunia

12:50 PM | 0 comments | Read More

Status Facebook Terakhir Aleesya Farhana @ Ashraf Hafiz Sebelum Meninggal Dunia

Dikatakan yang ini adalah printscreen yang menunjukkan wall status terakhir Ashraf hafiz @Aleesya Farhana sebelum beliau menghembuskan nafas terakhir. Boleh rujuk entry Ashraf Hafiz @ Aleesya Farhana Meninggal Dunia

beliau seperti sudah mengetahui akan kedatangan maut yang akan menjemputnya. Bagaimana pula dengan kita?Adakah sudah bersedia.

Al Fatihah untuk Allahyarham Ashraf Hafiz

sumber

5:39 AM | 1 comments | Read More

PERMOHONAN KEMASUKAN KE PROGRAM PENGAJIAN POLITEKNIK KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI MALAYSIA (KPT) SESI DISEMBER 2011

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, August 10, 2011 | 7:57 PM

Header

Permohonan ke Sesi Disember 2011 boleh dibuat melalui aplikasi dalam talian (ON-LINE) sahaja dengan melayari laman web www.politeknik.edu.my mulai 8 Ogos 2011.


Untuk mengakses e-Borang, pemohon mesti mengisi nombor kad pengenalan dan nombor PIN.


Pemohon diminta membeli nombor PIN di mana-mana cawangan Bank Simpanan Nasional (BSN) dengan bayaran seperi berikut:

Kategori Pemohon

Harga No. PIN

Catatan

Lulusan SPM RM 10.60 No. PIN 6 digit bermula dengan nombor 16XXXX
Lulusan Sijil/Diploma Politeknik, lulusan Sijil Kolej Komuniti, lulusan Kolej Matrikulasi KPM RM 6.00 No. PIN 6 digit bermula dengan nombor 41XXXX

Pemohon perlu mengemukakan MyKad semasa membeli nombor PIN di BSN bagi mengelakkan berlakunya kesilapan nombor kad pengenalan. Kesilapan tersebut akan menyebabkan pemohon tidak boleh mengakses e-Borang.


Jika pemohon mewakilkan seseorang untuk membeli nombor PIN, salinan MyKad pemohon mesti dikemukakan oleh wakil tersebut kepada pihak BSN.


Sila pastikan slip pembayaran BSN dicetak dengan nombor kad pengenalan pemohon yang betul serta terdapat enam (6) digit nombor PIN setelah pembayaran dibuat.


Calon yang tidak berjaya atau calon yang berjaya tetapi tidak mendaftar bagi sesi sebelum ini, perlu memohon semula jika masih berminat untuk melanjutkan pengajian di Politeknik KPT.

Permohonan akan ditutup pada hari Isnin, 12 September 2011.


Keputusan permohonan boleh diketahui pada Rabu, 26 Oktober 2011. KLIK PAUTAN DIBAWAH :

7:57 PM | 1 comments | Read More

Video Pelajar Malaysia Cedera Di London Dirompak

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, August 09, 2011 | 10:31 PM

Memang kurang ajar budak2 di England. Everybody that do this kind of thing deserve to die .

Pelajar tajaan MARA iaitu Asyraf Haziq yang cedera dirompak oleh sekumpulan remaja di London ketika keluar untuk membeli juadah berbuka puasa. Beliau sekarang sedang dirawat di Royal London Hospital untuk pembedahan rahang.

# aku harap sangat manusia manusia tak bertamadun ni ditangkap . Orang macam ni elok mati ja. Ini la yang orang panggil kecik kecik tanak mampos. Besar pon taknak mampos gak . menyusahkan orang.

10:31 PM | 2 comments | Read More

KEMBARA RAMADHAN (Majlis Berbuka puasa Bersama Anak Yatim & Warga Emas “Kami Blogger Utagha”)

Poster yang aku design 5minit sebelum tulis entry ini. Cantik tak?cer komen.hehe

Link gambar diatas : https://lh4.googleusercontent.com/-1Gh-UI8mCQ4/TkE4rnD82TI/AAAAAAAABqw/CSfshSA2JDs/s912/kbu-latest.png

Sekali lagi KBU atau Kelab Blogger Utagha atau kami Blogger Utagha akan menganjurkan satu lagi event tapi kali ni join venture bersama Belia Negeri Perlis iaitu

KEMBARA RAMADHAN (Majlis Berbuka puasa Bersama anak yatim & warga Emas)   yang akan diadakan seperti maklumat dibawah :

Anjuran Belia Negeri Perlis (KBU join Venture)

TEMPAT: KG Padang Melangit, Perlis

TARIKH : 20 Ogos 2011

HARI : SABTU

JAM : 6.00 ptg -9.00 malam

KELEBIHAN: Makanan untuk berbuka telah disediakan

TINDAKAN KBU: Kumpul sumbangan dari semua ahli Minimum RM 10.

Sumbangan boleh di bank-in kn di

CIMB: 08240004875529

Nur Syakira Bt Yaakub (Bendahari KBU)

TARIKH AKHIR BAYARAN: 18 OGOS 2011

Bila dah bank-in nanti inbox @syakira Yaakub tarikh, jam

Pada yang tak dapat hadir, sumbangan adalah dialu-alukan.

Perjalanan

Berkumpul di tempat Majlis pada jam 5.30ptg, dijangka pulang selepas Isya' (sapa nak terawih kat sana bleh stay)

Pengangkutan

1. Kak Adish Shida (dari pendang)

- Anith Shasha Chan

-Cahaya Wany

2. Syakira Yaakub (dari Alor Star)

-Cik GKSB

-Munet

-Mastura

3. Naqiah Othman (dari Alor Star)

-

-

-

4. Mikro Kokus (dari Penang)

-  Zezolla Atin (maybe la kot)

-  ASYЯAFUĿ van Hellsing ИAĪM

-  Nur Fatyn

-  Tatia Bulat

dikopipes dengan selambernya di Doc Group KBU

9:51 PM | 0 comments | Read More

Gambar Dan Perkembangan Terkini Tanah Runtuh Sg Ruil Cameron Highland 7 Ogos 2011

Written By Hafiz Rahman on Monday, August 08, 2011 | 11:29 AM

CAMERON HIGHLANDS, 8 Ogos — Tujuh termasuk empat wanita maut, manakala dua parah dalam kejadian tanah runtuh di perkampungan Orang Asli Sungai Ruil di Brinchang, di sini petang semalam.

Mereka yang terbunuh dikenali sebagai Normadiah Lasik, 69, Ali Hassan, 50; Jaafar, 49; Mohd Ikbal Jaafar, 15; Sara Gunung, 37; Norma Gunung, 51; dan Yusnizan Yusof, 22, manakala yang parah pula ialah Bah Anjang Besar a/l Anjang, 39, dan Serry Priary a/p Suri, 15 tahun.

“Segala operasi mencari dan menyelamat telah dihentikan pada 1.50 pagi.

“Bagaimanapun pihak polis meneruskan bagi menjalankan operasi kawalan di kawasan kejadian,” kata Ketua Polis Cameron Highlands DSP Wan Zahari Wan Busu dipetik laporan Bernama Online hari ini.

Beliau berkata mangsa terakhir ditemui 1.20 pagi tadi.

Kesemua mangsa yang maut dibawa ke Hospital Sultanah Hajjah Kalsom untuk bedah siasat manakala yang parah dibawa ke Hospital Raja Permaisuri Bainun di Ipoh untuk rawatan lanjut, katanya.

Wan Zahari berkata berkata kedua-dua mangsa yang cedera itu dilaporkan stabil.

“Sebanyak 248 anggota pelbagai agensi antaranya polis, Jabatan Bomba dan Penyelamat, pasukan SMART dan Rela terlibat dalam operasi di kawasan kejadian,” katanya.

Beliau berkata kesemua 60 keluarga yang mendiami rumah di kawasan berisiko sudah dipindahkan ke Dewan Serba guna Brinchang di sini.

Dalam kejadian 5.45 petang itu, banjir lumpur dan tanah runtuh selepas hujan lebat sejak 5 petang, menimbus tiga rumah Projek Perumahan Rakyat Termiskin di perkampungan berbukit berkenaan.

Sementara itu, tinjauan Bernama di Dewan Serba guna Brinchang pada 4.30 pagi tadi mendapati proses pemindahan kesemua keluarga terbabit masih berjalan di bawah penyelenggaraan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) daerah Cameron Highlands.

Pemindahan kesemua keluarga itu, yang dibuat secara pukal, dibantu oleh pengangkutan pihak polis.

Jurucakap JKM memberitahu Bernama mereka akan tinggal di situ sementara menunggu pengesahan status kawasan kediaman mereka di Sungai Ruil selamat untuk diduduki semula.

BERTUNGKUS-LUMUS...pasukan penyelamat mencari mangsa yang terperangkap dalam tanah runtuh, malam tadi.

ANGKAT...mangsa yang berjaya diselamatkan, malam tadi.

 

berita lanjut dari Bernama

 

SUMBER : BERNAMA, MALAYSIANINSIDER,MALAYSIAKINI,HARIANMETRO

11:29 AM | 0 comments | Read More

Tanah Runtuh Di Cameron Highland 7 Ogos 2011

aku baru balik dari berbuka puasa di hotel Emerald Puteri Sungai Petani bersama staff petronas dari seluruh SP. Bila online terbaca berkaitan dengan kejadian tanah runtuh seperti berita asal dibawah :

Lima rumah di perkampungan Orang Asli Sungai Ruil di Tanah Rata di sini, ditimbus tanah runtuh dalam kejadian jam 5.45 petang tadi.

Sumber polis mengesahkan setakat ini satu mayat ditemui manakala dua lagi cedera dan kini dirawat di Hospital Hajah Kalsom, Tanah Rata.

Dipercayai lebih ramai mangsa terperangkap berikutan tiga daripada lima rumah berkenaan ditimbus sepenuhnya dan nasib penghuninya belum diketahui.

Pasukan penyelamat kini bertungkus lumus mencari mangsa.

Sekarang ni dah mula masuk musim hujan balik kan? Aku tertarik dengan kejadian ni sebab aku pernah stay di CH selama 9tahun dan kejadian tanah runtuh memang dah jadi kebiasaan di sana. Aku sendiri pernah terkena kejadian ni. Tapi terkena di tengah jalan je la. Tanah runtuh dari bukit runtuh ke tengah jalan dekat dengan BOH Tea . Mesti tau kalau pernah kesana. Alhamdulillah bukan runtuh atas kenderaan aku. kalau tak, sekarang aku memang dah tak wujud dah.

Semoga tak banyak nyawa yang melayang dalam kejadian terbaru ni. Aku dulu pernah ada kawan bangsa asli dari CH. Orang asli ni memang sangat baik. Peramah dan pemurah. Dia akan layan kita baik sangat kalau kita kenal dia. Hopefully mereka mereka yang terlibat dengan kejadian tanah runtuh ni bukan dari mereka yang pernah aku kenal di sekolah dulu. Ada jugak budak budak asli yang satu sekolah dengan aku dulu stay di Sungai Ruil . C. Highland. Ramai gak r yg aku kenal .

Sama sama la kita doakan mereka semua selamat dari bencana alam. Dan kepada yang terkorban. Takziah diucapkan.

 

12:17 AM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)