Home » , » Gambar Kad Kahwin Eksklusif Norman Dan Memey,Butiran Perkahwinan

Gambar Kad Kahwin Eksklusif Norman Dan Memey,Butiran Perkahwinan

Written By Hafiz Rahman on Thursday, August 11, 2011 | 12:50 PM

semua dah sedia maklum yang Norman Hakim dan Memey Suhaiza dah terlepas dari tuduhan berkhalwat yang banyak memberi kesan kepada karier masing masing dan banyak yang mencaci dan mencemuh. Tapi lepas keputusan mahkamah mengatakan TIDAK maka ramai yang mula rasa bersalah dengan tuduhan sebelum ni. But for now bukan nak cerita pasal khalwat ni.

Hari ni nak tunjukkan kad kahwin ekslusif perkahwinan Norman dan Memey yang akan menjadi sejarah perkahwinan antara yang  termahal di Malaysia iaitu RM 12 JUTA .Maklumat Perkahwinan adalah seperti berikut :

Tarikh : 24 September 2011

Tempat : Felda Tenggaroh (rumah keluarga Memey)

                 Crowne Plaza Kuala Lumpur (Persandingan 12 JUTA)  

perhhh gila kentang 12 Juta tu. Apa la yang sampai 12 juta tu. Kita tunggu dan lihgat semasa persandingan nanti. For sure akan jadi “wedding of the year “ untuk tahun 2011. nak tengok kad kahwin ekslusif mereka?

bertemakan foto album dan khabarnya sebanyak 1500 keping kad ekslusif ini telah diedarkan kepada tetamu jemputan .

FYI jugak, Offcial Photographer semasa persandingan akan dihandle oleh ANNAS EASKEY and The Team.

 

p/s : teringin nak buat macam ni jugak la masa nak kahwin nanti (ada hati)..haha

 

entry menarik hari ini : Status Facebook Terakhir Aleesya Farhana @ Ashraf Hafiz Sebelum Meninggal Dunia

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)