Fenomena Kena Tindih Dengan Hantu?

Written By Hafiz Rahman on Saturday, January 01, 2011 | 3:05 PM

sumber article ni actually aku tak tahu dari mana datangnya..kalau ada diantara pembaca yang baca entry nie tahu..sila komen k.nanti aku creditkan…memang dah ada dalam laptop aku..mna datang pon tak tau
tertarik ank kongsi sebab aku pon penah kena and rasanya kebanyakan dari kita pon pernah kena kan?hantu ke?jin ke?apa yang hempap kita tu r?..ok sila baca di bawah (tak tau betul ka tak )
Kena Tindih...(makluman)
Message:    
Janganlah kite ni selalu tuduh hantu le, jin le....tahyul semua tu.Fenomena kene tindih....kepercayaan dan kebenaran..

just to share.... aku baca segmen pengalaman menyeramkan dalam book and readings, byk sgt orang dok citer pasal pengalaman kena tindih ni........ betul ker kena tindih disebabkan gangguan makhluk seperti jin atau hantu?

Orang ramai describe kena tindih seperti takleh gerakkan seluruh badan,hujung jari, terasa berat kat dada...nampak mender2 pelik2 (hantu, makhluk hitam dan sebagainyer) ....

kalau aku tanya sini, mesti ramai jawab pernah kena....kwn aku pun pernah ade pengalaman kena 'tindih' ni masa skolah menengah dulu....aderla dalam 3-4 kali jugak....masa tu sedar....boleh bukak mata separuh..... dia tau dia sedar....tapi takleh gerak...kadang2 geram, sbb takleh gerak.....pastu 5 minit baru leh gerak....lps boleh gerak tu seram sejuk jer....... ni aku nak citer sket pasal fenomena hempap/tindih atau nama medical nyer 'sleep paralysis'

Sleep paralysis atau dimelayukan 'lumpuh waktu tidur'....adalah condition yang terdiri daripada of course la paralysis (lumpuh) yang temporary (sementara).. ... temporary paralysis ni selalu berlaku bila time2 nak tido (hypnagogic paralysis) atau baru2 bangun dari tido (hypnopompic paralysis)

ok, normal badan manusia bila tido, bila masuk stage tidur yang nyenyak atau REM (rapid eye movement.... .waktu nyenyak ni, bijik mata kiter gerak2) stage.....otak akan bagitau badan kita suruh rehat...so, badan kite kira macam switch off kejap.....REM atonia (tader muscle tone)......

ok, otak kiter pun ader switch off button....dipanggil reticular activating system RAS.......bila otak dah switch off badan, dia pun auto switch off RAS ni......so tinggal automatic function (degupan jantung, bernafas etc.) jer yang on.....kirenyer screensaver laaa or hibernate... so,, bila kita bangun, RAS switched on balik......kita sedar fully awake state....tapi kadang2, electrical signal tak diactivate kan oleh otak suh switch on balik badan kiter...... maka masa tu laa badan kita lumpuh seketika... before otak activate balik......mmg menakutkan tapi benar..... tapi paralysis tu tak semestinyer complete atau full..kadang2 partial atau sebahagian jer...tu ader yang boleh gerakkan ibu jari, tp badan lain lumpuh etc....
Satu lagi, sleep paralysis ni selalu jugak datang skali dengan hallucinations(halusinasi la) either dalam bentuk auditory (dengar bunyi pelik2), visual (nampak mender bukan2) atau tactile (deria sentuhan, terasa mender sentuh/hempap dll..)
Sebab2 atau mender2 yang boleh mentrigger sleep paralysis:

1. tidor dalam posisi terlentang terlalu lama
2. jadual tidur yang tak tentu arah (irregular sleep clock)
3. sleep/rest deprivation (tak cukup tidor la ni...penat sgt)
4. stress yang byk kat otak...masalah keluarga, kewangan bla2
5. pertukaran gaya hidup secara tiba2 ( macam biasa dok rumah jer, tetiba esok gi panjat gunung, kayuh beskal....)
6. orang yang ader penyakit narcolepsy
credit to : anonymous!!
3:05 PM | 1 comments | Read More

Widget Picture Posting




9:17 AM | 0 comments | Read More

Menjawab Persoalan Kehilangan dR Rozmey dan 2 Alam

Written By Hafiz Rahman on Friday, December 31, 2010 | 10:00 PM

sebulan lepas..siapa yang buat entry pasal dR Rozmey mesti akan dapat visitor mencurah-curah…semuanya pasal 2 Alam dan 40 Juta pecah panggung idaman dR tuh…kalau sebelum nie…kita boleh baca hari-hari..orang kutuk dR Rozmey ..tapi dia tetap slumber dengan 40 Juta…satu yang aku respect dia…dia memang optimis…dan satu yang aku tak suka…dia nampak macam syok sendiri..wateva…

sekarang dah tak ada dah orang buat entry pasal dia kan?entry aku nie bukan nak carik pasal…haha…cuma nak try je ada lagi tak orang berminat dengan cerita dR nie…and 2 Alam jugak…ada lagi ka orang nak baca pasal entry n ie..ada lagi ka orang nak like ramai2 entry pasal dR macam entry INI 
aku tak penah pon amik tau hal 2 Alam nie..dan tak rasa nak tengok pon…bess ke?berapa r dia kutip ..sampai sejuta tak?Smile with tongue out.haha…ke 20 juta dah ??hihihi…jangan mara r…
kalau sebelum nie memang hangat r dR ni..hari-hari ada muka dia dalam KOSMO….hari-hari beb…memang kaya r dia nie…..tapi sekarang kenapa diam ek?persoalan yang ada dalam kepala hotak haku….
  1. adakah dR ni malu sebab filem tak laku?
  2. merajuk tak nak buat filem dah?
  3. tengah shoot filem terbaru..tajuk 3 Alam pulak?haha
  4. tengah tackle Pamela Anderson nak berlakon?
  5. dia dah potong rambut..buat spiky sikit..segan nak tunjuk kat public..hihi
agak-agak la yang mana satu?and agak-agak kalau dia ada buat filem lagi…dia berani tak buat promotion macam 2 Alam??banyak persoalan yang perlu dijawap…aku tinggalkan entry nie dengan persoalan-persoalan tu..so pikir2kan dan komen la entry nie…..haha..byeeeeeee
10:00 PM | 2 comments | Read More

Eee…Besarnya Pisang Awak


besarnya pisang awak nie?mana dapat?tak pernah tengok pon pisang besar macam nie…boleh makan tak?sedap tak?


kena tunggu dia matang dulu baru sedap….besar gila..tengok  nie…..scroll down
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
DSC00007

laju je scroll down kan>?Smile with tongue outhaha..besar tak pisang nie?(abaikan nanas kat sebelah tu..) …aku pon pelik mana ayah aku dapat…dia bawak balik dari tempat keja…nak tengok tak besar ke tak..haa tengok bawah nie

DSC00008
sebiji pisang dibandingkan dengan adik aku yang taun depan masuk darjah 1…besar gak tu adik aku…so kiranya pisang nie memang besar la..kn3x?…=)

sebenarnya nie bukan ‘pisang awak’…nie namanya ‘pisang tanduk’..camna la aku boleh ingat nie ‘Pisang Awak’…pisang awak kecik je..tak besar am nie..ermmm

sorry korang…ni bukan entry lucah..hehee..orang otak kuning je pikir lain..korang tak..kn3x???hahahahaSmile with tongue out
aku pon pelik..minggu  nie banyak benda-benda besar muncul kat rumah aku…nie lagi satu…the biggest salotape i’ve ever seen..for real…haha


tangan aku kalau penampor orang melambung…so boleh bayang la tangan aku besar mana kn?and boleh bayang kn la betapa besar tape tu….setaun pakai tak abis..hahaha..agak2 kalau aku bawak pegi kelas orang cakap aku gila tak???Just kidding

poyo kn..pasal pisang pon nak cita ..ahh lantak r aku nak cita…aku dah tak da idea lain dah…wahahahaAngry smile

p/s : kenapa aku rasa something wrong dengan tajuk entry nie..hihihihi
6:00 PM | 1 comments | Read More

BBQ Pantai Merdeka

lepas event Jambori Komander Kesatria aritu..that last night..semua urusetia dan jugak jawatnkuasa pelaksana buat BBQ kat Pantai Merdeka…for sure la dekat Kedah..bagi yang tak tahu

bessss…enjoy setelah seminggu tekanan nak handle event yang sangat besar cam tu…huhu…

saja nak tunjuk gambar2 je…tak nak banyak2 sangat taip nanti orang pon malas nak baca…….=)

7:00 AM | 1 comments | Read More

Blogger Je Pun..Bukan Menteri

Written By Hafiz Rahman on Thursday, December 30, 2010 | 8:00 PM

semalam ada la kan sembang2 dengan sorang blogger popular nie…mesej2 dia…kalau aku sebut kompom korang kenal sangat…tapi tak payah la aku popularkan dia disini…cukup la dia dah popular..haha..kang dia lagi gila popular..tetttt..ahahaha

ok berbalik kepada tajuk asal…ada la sembang something pasal blogging ..then aku tertarik laa dengan satu ayat dia dalam mesej tu
i tak suka bila blogger3 otai berlagak otai sangat tu..blogger je pon..bukan menteri..
babe..jangan marah i copy ayat u sejibik2..haha..gua malas nak cipta ayat sendiri…bukan exam SPM ada markah..

sumpah aku gelak kuat pas baca nie..tak lawak..tapi nape tah rasa nak tergelak..haha..sebab aku pernah sendirik alami benda nie…alkisahnya sorang blogger otai la kot yang berlagak otai sangat..haha…padahal aku rasa dia tu suam kuku pon tak …tahap beku punya blogger ja tapi dah bajet diva plus tai3 aku memang otai…ceitt..hahahaa

hihi blogger2 otai yang baca entry aku jangan r banned aku..marah2 aku..korang tak macam nie jangan r terasa..haha…aku pon blogger underground ja…bawah tanah..orang tak kenal…visitor2 aku semua mana ada berlagak otai kan even dia memang otai…

buat apa nak berlagak kan?kita semua manusia…sama ja..ada hidung..ada mulut..masing2 ada mata…mati semua nak masuk kubur dalam tanah jugak….bukannya kalau dia special mati nanti pergi rumah banglo ..kn3?

honestly speaking…aku suka blogger2 yang popular tapi dia still humble..still nak blogwalking blog blogger2 baru…still nak komen entry2 blogger2 newbie…korang tau…perasaan blogger baru bila sorang blogger popular komen??fuhh happy sangat tau…sampai boleh printscreen buat entry lain sebab blogger popular tu komen kat dia..rasa dihargai dan rasa wujud dalam dunia blogging

so jom support rakan-rakan dan kawan-kawan blogger baru aka newbie yang fresh2..dorang pon akan jadi popular jugak satu hari nanti…

dari pemerhatian aku la kn..blogger yang memang sangat2 popular tak de la nak berlagak…yang berlagak diva plus otai  ni selalunya yang baru nak tengah merangkak naik tu..aku tak tahu la apa masalah dia…syok sendiri ke hape tah???wateva….hahaa

ni bukan entry carik pasal okehh..jangan marah okehh…cuma pendapat okehh..jumpa lagik okehh…OKEYYYYYY????dushhhhh…outtt!!!!
8:00 PM | 7 comments | Read More

Surat Mohon Kerja Paling Bangang…

kalau la ada orang yang bangang mintak kerja guna surat macam nie….

PER: MEMOHON KERJA SEBAGAI JURU AUDIT.
Suka citanya saya seperti nama di atas ingin memohon kerja sebagai
juru audit di syarikat tuan seperti yang telah diiklankan di surat khabar.
2) Di sini saya ingin bertanya serba sedikit soalan kepada tuan.
    a) Kalau saya di terima berkerja , berapakah gaji yang akan tuan bayar
        memandangkan saya berkelulusan diploma?
    b) Adakah saya akan dipindahkan ke syarikat lain memandangkan syarikat
         tuan banyak cawangan . Kalau ya di manakah saya akan dipindahkan?
    c) Bila tuan nak menemuduga saya ? Kalau boleh biarlah cepat sikit manalah
        tau ada syarikat lain yang akan panggil saya dalam masa terdekat ni..
        melepas pulak tuan nanti .
    d) Dekat syarikat tuan ada kemudahan seperti surau tak? Senanglah bagi
        kami orang islam nak beribadah nanti.
    e) Tempat juru audit tu tempat yang dikhaskan ke atau terbuka bersama-sama stuff lain?
Itulah serba sedikit mengenai butir diri saya buat rujukan tuan. Kerjasama dari pihak tuan amatlah
di harapkan dan saya hargai dengan ucapan ribuan terima kasih.
Sekian .
P/s: Tuan nanti saya akan hadiri temuduga saya dengan kemeja dot-dot hitam putih yang dipadankan dengan seluar slack warna pink untuk memudahkan tuan mengenali saya.
Yang Benar,
____________
( MAN BIN BAI )

..haha sluar slack warna pink?deymmmm…kalau aku la majikan tu…aku cari pastu aku sepak lelaju…ahaha
12:00 PM | 3 comments | Read More

Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 : Prolog


ok bersambung dari entry lepas pasal intro ape tah..baca sendiri…then hari nie aku mulakan dengan preview aktiviti ang pertama iaito PROLOG..tau tak prolog tu apa?mesti mengong2 tengah garu kepala kan?meh nak cita

prolog nie lebih kurang macam ironman la (bukan cita IRONMAN yang robot tu) ..ada 4 peserta dari setiap pasukan bertanding…4 orang  nie akan bergerak secara berkumpulan…first berlari..then berbasikal..pastu berkayak…kalau ikut kepada prolog yang kami di Kedah jalankan…kesemua peserta kena habiskan perjalanan sejauh lebih kurang 23KM …jauhh..memang jauhh…sampai terjelir lidah aku nengok…sumpah kesian…tapi tak pa…fitness semua ok ja…dah training berbulan-bulan..
aku ada sebut kayak kan kat atas?ok actually berkayak untuk prolog terpaksa dibatalkan di saat-saat akhir atas beberapa sebab yang aku rasa tak payah disebutkan…papepon layan gambar2 di bawah….

sila klik install sky drive lepas klik gambar2 dibawah =)sekian

tak sempat nak buat caption setiap gambar..buat la sendirik ek caption..cipta dialog sendiri ka..haha
sekian..akan bersambung…
7:00 AM | 0 comments | Read More

Aduhh..Mimpi Hanalovenest Dengan Bro Eryqazz La Pulak…

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, December 29, 2010 | 11:01 PM

ini cerita 2 malam lepas…tapi tak sempat post pagi tu pasal tak on9…tapi entry nie dah dibuat pagi tu…cuma lambat post je..hihi…dah…abis introduction=)

ntah macammana la…semalam aku g mimpi someone..ehh bukan2…beberapa orang sebenarnya…mimpi lepak makan2 sekali dengan beberapa orang blogger yang aku kenal…rasa macam ramai tapi yang aku ingat intannurulfateha , hanalovenest aka anna boleyn,bro eryqazz, …pastu ada beberapa orang g yang aku kenal muka tapi lupa nama..ahaha…

citanya lepak makan dengan hana and sorang laki…rasanya tu mybe bf dia mr DOm…(betul tah ejaan?)..intanurulfateha masa tu lepak dengan orang lain..huhu berlagak r intan..haha..habis makan2… dengan intan sekali g lepak rumah hana….isyy pelik tul lah mimpi tu.Ninja.haha..

korang rasa apasal aku mimpikan dia..owhh my hana..owh my intanRed heartlalalaRed rose…pangggg….(kena sebijik dengan mem besar)..hihi…dushhh flying kick dari mr Dom and superK..Wilted rose…haha..mimpi je tu…semua permainan je dalam tidor ..tapi rasanya yang boleh mimpi semua blogger tu rasanya sebab malam tu aku on9…lepak2 baca entry hana and intan sebab lama dah tak on9..and malam tu plak ada mesej2 dengan intan…uii intan nak kawen dah…lalala…haha tak la…kakak dia nak kawin…sorry intan..ada rezeki i sampai johor nanti..(jauhhnyaaaa Confused smile)

apa2 la…sebenarnya teringin nak lepak sekali dengan geng2 blogger masa gathering..tapi belum ada rezeki untuk lepak sekali…yela, asal gathering je mesti kat area KL..aku stay Kedah..memang jauh la nak g…time aku turun rumah kakak aku kat Shah Alam..xde plak gath..huhu..tak pe la…mybe next time ada rezeki…zasttt…out dulu….=)

sumpah jeles dengan event nie…huh!!!!Steaming mad
11:01 PM | 7 comments | Read More

3 Sebab Malaysia Akan Menang Piala AFF Suzuki dan 3 Sebab Jika Malaysia Kalah

 

1 . Malaysia dah menang 3-0

for sure la Malaysia memang dah genggam piala tu…cuma tunggu untuk tentukan ja…untuk indon menang memerlukan kemenangan 4-0..tak mustahil tapi memang sangat-sangat susah….jurulatih Indon sendiri yang cakap…aku tak cakap..

2 . Pemain Malaysia Dah Lali Dengan Perangai Penyokong Indon

banyak orang cakap yang pemain Malaysia akan terima tekanan kat stadium tu nanti sebab penyokong indon akan penuhkan stadium…yapi bagi aku..rasanya tak ada masalah dengan tekanan tu sebab kita memang dah sedia maklum perangani orang indon macam mana kan?tak terkejut malam nie kalau ada penyokong indon yang akan masuk padang

3 . Indon Cakap Je Besar

satu yang aku naik geli dengan orang indon nie…bukan semua tapi segelintir…cakapnya bukan main besar….confident tu bagus tapi kalau over confident pon tak bagus jugak….pemain Indon sendiri yang akan tekanan …biar la..untung Malaysia jugak kan?
dan kalau katakan Malaysia kalah…akan ada 3 kemungkinan (tapi tak kalah rasanya)

1 . Laser

kalau perlawanan lepas…kemenangan Malaysia ada dikaitkan dengan laser (padahal laser tu bukan time nak sumbat gol..ngok)..penyokong indon dah cakap akan balas dendam..so stadium di indon malam nie akan jadi macam pesta laser..caya la cakap aku

2 . Maki Hamun

semua orang tak suka maki hamun dan kita sendiri memang dah tahu perangani orang indon yang memang suka maki hamun kan?so malam nie tengok la sepanduk-sepanduk yang geng indon akan bawak..semua akan kutuk dan maki hamun Malaysia…wth

3 . Meluat Teramat Sangat

ini yang aku pon akan rasa bila bebal dengan penyokong Indon..tengok la..dar awal pemain Malaysia sampai indon…dah penuh penyokong2 indon berkumpul depan hotel…maki hamun…kutuk-kutuk…naik meluat aklu dengan perangai macam nie…elok-elok tak bioleh ka?indon akan gunakan isu macam –macam untuk bagi pressure….tapi pemain Malaysia tak akan pressure cuma akan jadi meluat..virus kemeluatan terlampau…


so kita tengok macam mana malam nie…GO GO MALAYSIA….!!!!kita kasi Indon senyap malam nie….bising je lebih!!!!MELUATTTTT
7:40 PM | 0 comments | Read More

Semak Betul La Anak-Anak Cina Nie

ini bukan entry berunsur perkauman...cuma aku tak puas hati betul dengan anak anak cina depan aku nie....tengah lepak kat KFC sambil online....tetiba depan mata aku dipenuhi dengan anak anak cina yang mana datang pon tak tau...bukan dia datang nak makan pon..duduk ramai2 pastu buat bising macam kera kena ligan...aduhhhh sakit kepala aku

nak marah nanti jadi gaduh..sabar je la....rasa macam nak baling ja laptop aku nie kat kepala sorang sorang...nak duduk tu duduk je la...bising cam %^&%£ tu pehal...haisyyy...yang aku geram , dengan suka hati mak bapak dia...dok wat benda lucah depan aku...slumber badak sumbu ja....badak sumbu pon tak slumber cam depa nie...bengong toi...tak payah la aku nak cita benda lucah tu..juz bayangkan je la benda benda lucah...nak sebut tak sampai hati...

ok la aku nak sambung buat scheduled entry.....fuhh anak anak cina tu dah blah dah...aman dunia..sejuk hati....ringan kepala...fuhhh...

 

6:39 PM | 1 comments | Read More

Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 : INTRO



Print

Untuk pengetahuan korang semua…UiTM Kedah pada tahun ini adalah tuan rumah untuk Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 …event nie dijalankan pada 15-21 Disember 2010 yang lalu…

tahu tak Komander Kesatria tu siapa?bagi yang bukan pelajar UiTM ,mesti ramai yang tak tahu…tapi kalau student UiTM ,tipu kalau tak tahu sebab dorang mesti akan jumpa komander jugak sepanjang study di UiTM…memang ramai tak suka kan komander nie sebab kat padang kawad..kalau korang buat salah..memang kena marah and jerkah r..haha…ok habis …Komander Kesatria adalah satu organisasi penting dalam UiTM sama jugak macam Majlis Perwakilan Pelajar..cuma skop lebih kepada pengurusan kokurikulum untuk student2 UiTM…kawad kaki,daki gunung,aktiviti lasak,outdoor extreme,kayak n macam-macam lagi la aktiviti lasak memang dah jadi sebati dengan diri seorang Komander Kesatria…kiranya geng nie semua memang tahan lasak…kalau buang dalam hutan sebulan pon boleh hidup rasanya nie….semua dah belajar survival hidup…boleh kot..ntah la..haha

so tak nak panjang cerita ..teruskan dengan Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 …Jambori Komander Kesatria UiTM adalah satu event yang dijalankan setahun sekali..mengumpulkan semua komander dari seluruh sistem UiTM seluruh Malaysia untuk berkumpul, melaksanakan program2 tertentu dan bertanding dalam pertandingan seperti
  1. Extreme Outdoor Quest (EOQ)
  2. Prolog
  3. Kawad Kaki
  4. Kebudayaan
  5. Merempuh Halangan
dan beberapa program lain yang dijalankan termasuklah :
  1. Operasi Khidmat Masyarakat (OPKIM)
  2. Ceramah Kenegaraan
  3. Ceramah Keusahawanan
  4. Forum Komander


minggu event nie berlangsung, aku tak sempat dan langsung tak ada masa nak update apa-apa pasal event nie ..so dah cuti nie aku akan buat entry pasal event by activity …rasanya belum ada blogger dari kalangan Komander sendiri yang buat so aku akan buat dulu untuk rujukan masa depan..cewahh.akan bersambung
7:00 AM | 3 comments | Read More

Kerenah Menggelikan Seorang Playboy

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, December 28, 2010 | 8:00 PM


lamanya tak online…dah lebih seminggu aku tak buat entry….huhu…so arinie ada masa sikit untuk on9..aku nak buat sebanyak mungkin scheduled post untuk bebrapa hari…balas dendam!!

cerita nie jadi kat someone la…mna leh gtw sapa…nanti dia popular…tapi kenalan terdekat dengan aku..citanya macam nie…kami ada join satu event besar sama2….lama jugak la event tu and kami bersama agak lama jugak la….lebih kurang seribuduaratustahun …

masa event tu semua jadik rapat cam adik beradik ..padahal before this kenal pon tak penah..then it comes to the last day and semua nak berpisah..ok habis semua balik….(nape cam borink r aku cita?)..

haaa citanya jadi bila dah berpisah nie la..ada la satu mamat nie..laki ..opkos la kan dah mamat..masa event tu sumpah aku ingat dia ok…baik je..tengok cam baik..macam je ok…tapi masa dah abis..nahhh amik hang…maka menjelmalah syaitonirrojim dia..haha…peleboi rupanya..cam tak caya..nenek aku pon tak caya bila aku cita (ini tipu)..

kalau dah nama playboy nie memang jenis yang nak cikaro je…dia tak puas..kalau boleh dalam satu masa nak seribuduaratustigapulutiga aweks keliling pinggang and punggung..dia approach sorang kawan aku…miss A..miss A pon tak layan sangat…rimas…ada patut dia boleh g cita and heboh2kan kat public yang Miss A nie skandal dia…WTH…siok sendiri beb mamat nie...pastu ..dia approach plak Miss B..member aku gak la…macam2 jenis mesej dia hantar…nak mintak jadi awek la…and the most annoying thing ..lagi annoying dari annoying orange is…Miss A dan Miss B kawan baik…isy3x..teruk tol..yang boleh aku tau pasal nie Miss B la cita kat aku…geli aku baca semua mesej2 dia..haha…tak perlu didedahkan nanti ramai yang akan muntah warna ijo..haha

ada satu situasi nie….masa tu Miss B tengah beli ikan kat market…then mamat peleboi nie mesej…macam nie lebih kurang

Mamat Peleboi : ko bertuah tau (tetibaNinja)
Miss B : nape?
Mamat Peleboi : sebab ko kan nak jadi awek aku
Miss B :*&*^&%&%^&$^$% wat de hel?Annoyed (dalam hati )
Miss B : tak kot..sebab parent aku tak nak menantu dari _______…(sila isi tempat kosong sendiri…terpaksa dirahsiakan identiti..haha)
Mamat Peleboi : ……………….Broken heart


haha lebih kurang cam tu r..angin tak de tetiba syok sendiri g cakap cam tu…hahaha…bengong tol..tapi kn suka r Miss B terus terang cam tu…hihi..

even aku ni sorang lelaki yang ada nafsu kat  pompuan…tapi tetap geli part ayat dia masa kat market tu..ahaha…syok sendiri..aku pon banyak je kawan girl..tapi takde la setiap sorang aku nak approach jadi awek…jenuh cop duit ..
8:00 PM | 4 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)