Home » , » 3 Sebab Malaysia Akan Menang Piala AFF Suzuki dan 3 Sebab Jika Malaysia Kalah

3 Sebab Malaysia Akan Menang Piala AFF Suzuki dan 3 Sebab Jika Malaysia Kalah

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, December 29, 2010 | 7:40 PM

 

1 . Malaysia dah menang 3-0

for sure la Malaysia memang dah genggam piala tu…cuma tunggu untuk tentukan ja…untuk indon menang memerlukan kemenangan 4-0..tak mustahil tapi memang sangat-sangat susah….jurulatih Indon sendiri yang cakap…aku tak cakap..

2 . Pemain Malaysia Dah Lali Dengan Perangai Penyokong Indon

banyak orang cakap yang pemain Malaysia akan terima tekanan kat stadium tu nanti sebab penyokong indon akan penuhkan stadium…yapi bagi aku..rasanya tak ada masalah dengan tekanan tu sebab kita memang dah sedia maklum perangani orang indon macam mana kan?tak terkejut malam nie kalau ada penyokong indon yang akan masuk padang

3 . Indon Cakap Je Besar

satu yang aku naik geli dengan orang indon nie…bukan semua tapi segelintir…cakapnya bukan main besar….confident tu bagus tapi kalau over confident pon tak bagus jugak….pemain Indon sendiri yang akan tekanan …biar la..untung Malaysia jugak kan?
dan kalau katakan Malaysia kalah…akan ada 3 kemungkinan (tapi tak kalah rasanya)

1 . Laser

kalau perlawanan lepas…kemenangan Malaysia ada dikaitkan dengan laser (padahal laser tu bukan time nak sumbat gol..ngok)..penyokong indon dah cakap akan balas dendam..so stadium di indon malam nie akan jadi macam pesta laser..caya la cakap aku

2 . Maki Hamun

semua orang tak suka maki hamun dan kita sendiri memang dah tahu perangani orang indon yang memang suka maki hamun kan?so malam nie tengok la sepanduk-sepanduk yang geng indon akan bawak..semua akan kutuk dan maki hamun Malaysia…wth

3 . Meluat Teramat Sangat

ini yang aku pon akan rasa bila bebal dengan penyokong Indon..tengok la..dar awal pemain Malaysia sampai indon…dah penuh penyokong2 indon berkumpul depan hotel…maki hamun…kutuk-kutuk…naik meluat aklu dengan perangai macam nie…elok-elok tak bioleh ka?indon akan gunakan isu macam –macam untuk bagi pressure….tapi pemain Malaysia tak akan pressure cuma akan jadi meluat..virus kemeluatan terlampau…


so kita tengok macam mana malam nie…GO GO MALAYSIA….!!!!kita kasi Indon senyap malam nie….bising je lebih!!!!MELUATTTTT

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)