Home » , , , » Aduhh..Mimpi Hanalovenest Dengan Bro Eryqazz La Pulak…

Aduhh..Mimpi Hanalovenest Dengan Bro Eryqazz La Pulak…

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, December 29, 2010 | 11:01 PM

ini cerita 2 malam lepas…tapi tak sempat post pagi tu pasal tak on9…tapi entry nie dah dibuat pagi tu…cuma lambat post je..hihi…dah…abis introduction=)

ntah macammana la…semalam aku g mimpi someone..ehh bukan2…beberapa orang sebenarnya…mimpi lepak makan2 sekali dengan beberapa orang blogger yang aku kenal…rasa macam ramai tapi yang aku ingat intannurulfateha , hanalovenest aka anna boleyn,bro eryqazz, …pastu ada beberapa orang g yang aku kenal muka tapi lupa nama..ahaha…

citanya lepak makan dengan hana and sorang laki…rasanya tu mybe bf dia mr DOm…(betul tah ejaan?)..intanurulfateha masa tu lepak dengan orang lain..huhu berlagak r intan..haha..habis makan2… dengan intan sekali g lepak rumah hana….isyy pelik tul lah mimpi tu.Ninja.haha..

korang rasa apasal aku mimpikan dia..owhh my hana..owh my intanRed heartlalalaRed rose…pangggg….(kena sebijik dengan mem besar)..hihi…dushhh flying kick dari mr Dom and superK..Wilted rose…haha..mimpi je tu…semua permainan je dalam tidor ..tapi rasanya yang boleh mimpi semua blogger tu rasanya sebab malam tu aku on9…lepak2 baca entry hana and intan sebab lama dah tak on9..and malam tu plak ada mesej2 dengan intan…uii intan nak kawen dah…lalala…haha tak la…kakak dia nak kawin…sorry intan..ada rezeki i sampai johor nanti..(jauhhnyaaaa Confused smile)

apa2 la…sebenarnya teringin nak lepak sekali dengan geng2 blogger masa gathering..tapi belum ada rezeki untuk lepak sekali…yela, asal gathering je mesti kat area KL..aku stay Kedah..memang jauh la nak g…time aku turun rumah kakak aku kat Shah Alam..xde plak gath..huhu..tak pe la…mybe next time ada rezeki…zasttt…out dulu….=)

sumpah jeles dengan event nie…huh!!!!Steaming mad

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)