Home » » Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 : Prolog

Jambori Komander Kesatria UiTM Kedah 2010 : Prolog

Written By Hafiz Rahman on Thursday, December 30, 2010 | 7:00 AM


ok bersambung dari entry lepas pasal intro ape tah..baca sendiri…then hari nie aku mulakan dengan preview aktiviti ang pertama iaito PROLOG..tau tak prolog tu apa?mesti mengong2 tengah garu kepala kan?meh nak cita

prolog nie lebih kurang macam ironman la (bukan cita IRONMAN yang robot tu) ..ada 4 peserta dari setiap pasukan bertanding…4 orang  nie akan bergerak secara berkumpulan…first berlari..then berbasikal..pastu berkayak…kalau ikut kepada prolog yang kami di Kedah jalankan…kesemua peserta kena habiskan perjalanan sejauh lebih kurang 23KM …jauhh..memang jauhh…sampai terjelir lidah aku nengok…sumpah kesian…tapi tak pa…fitness semua ok ja…dah training berbulan-bulan..
aku ada sebut kayak kan kat atas?ok actually berkayak untuk prolog terpaksa dibatalkan di saat-saat akhir atas beberapa sebab yang aku rasa tak payah disebutkan…papepon layan gambar2 di bawah….

sila klik install sky drive lepas klik gambar2 dibawah =)sekian

tak sempat nak buat caption setiap gambar..buat la sendirik ek caption..cipta dialog sendiri ka..haha
sekian..akan bersambung…

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)