10 Most Popular People Search In Google Malaysia..Hanis Zalikha is No. 6!!

Written By Hafiz Rahman on Saturday, December 11, 2010 | 8:32 AM

mengikut statistic yang dikeluarkan oleh Google Zeitgest..10 carian paling popular dalam kategori fast rising people di Malaysia seperti di bawah nie ….apa google zeitgest ?
ia sebenarnya analisis yang Google buat setiap akhir tahun, untuk keluarkan statistik carian terbanyak di sesebuah negara. Semua carian dia akan kategorikan kepada orang, sukan, berita dan sebagainya. Saya tergolong dalam carian 'orang' terbanyak! Google Malaysia's Fastest Rising People
credit to Hanis Zalikha untuk definition tu..haha

google fastest rising people
statistic setakat 11 December 2010

1. MAHER ZAIN
maher zain
.semestinya penyanyi yang popular dengan genre lagu islamik…siapa cakap penyanyi irama nasyid tak boleh cari makan? buktinya Maher Zain adalah carian paling popular di Malaysia…artis-artis Hollywood pon kalah…syabas Maher!!

2. JUSTIN BIEBER
justin bieber
si budak yang sangat popular di seluruh dunia..baru berumur belasan tahun tapi dah berjaya mengutip kekayaan berjuta-juta dollar dan menjadi antara ikon kegilaan remaja di seluruh dunia…Justin Bieber baru- baru nie mengejutkan ramai peminat di seluruh dunia apabila memenangi 4 award di  American Music Awards pada usia hanya 16 tahun

3. LUNA MAYA
luna maya
Luna Maya…sapa tak kenal kn?rasanya carian google untuk Luna nie sebab kes video lucah dengan Ariel Peterporn tu..tak pasal-pasal dia popular di Malaysia..tapi kenapa di Malaysia?adakah orang malaysia suka cerita-cerita macam tu?tutttt!!!haha

4. DIN BERAMBOI
din beramboi
Malaysia dikejutkan dengan kematian mengejut pelawak polular Din Beramboi pada awal April lalu ..walaupon allahyarham dah pergi meninggalkan kita…tapi nama beliau tetap menjadi antara carian paling popular di Malaysia..Al Fatihah

5. LADY GAGA
lady gaga
sape tak kenal dengan minah pelik nie kan?kalau bab baju pelik2 memang dia la orangnya ..Lady Gaga…penyanyi yang penuh dengan kontroversi tapi jugak antara artis hollywood paling popular dekad nie….

6. HANIS ZALIKHA
hanis zalikha
sweetness…sapa tak kenal dengan blogger popular dan cantik Hanis Zalikha…fuhh..hebat betul hanis….memang terbaik la..masih lagi bercita-cita nak jumpa dia di event nuffnang kalau berkesempatan untuk turut serta =) comel kan dia pakai tudung..secomel budak Irine Nadia Marcello nie  ..ehh budak ke?haha

7. LEE MIN HO
lee min ho
maaf sebenarnya aku tak kenal mamat nie…girl2 maybe semuanya tahu…haha…siapa dia ..
South Korean actor who is best known for his leading role as the leader of F4, Gu Jun Pyo, in theSouth Korean adaptation of the popular manga series, Hana Yori Dango, titled Boys Over Flowers, in 2009. He started his career in 2006 and since then has been cast in various TV shows, short dramas and minor movie roles.
credit to Wikipedia

8. ADAM LAMBERT
adam lambert
sebenarnya malas nak cita pasal mamat gay nie…sebab aku tak suka dia..haisyhh..kenapa la dia tersenarai jugak…thanx to Hanis Zalikha sebab berjaya mengalahkan Adam Lambert ni….hihi

9. SITI NURHALIZA
siti nurhaliza
sape tak kenal kan bini tersayang Datuk K nie….Datuk Siti Nurhaliza masih popular walaupon dah berkahwin…masih mantap ..masih cantik…mungkin sebab masih belum ada anak…bila nak ada anak ..Datuk sila jawab..hehee

10. PAULTAN
paultan
dan yang terakhir…laman web automotive popular Paultan yang banyak memberi info tentang automotive

p/s : mesti tertanya-tanya sebab apa ada nama hanis zalikha dalam tajuk?sebab dia sorang je blogger yang tersenarai…bila lagi blogger-blogger lain nak tersenarai?kita tunggu statistic untuk tahun depan =)

489 word 3332 characters
8:32 AM | 3 comments | Read More

Benci Kat Miss Lolly!!

Written By Hafiz Rahman on Thursday, December 09, 2010 | 8:16 AM

dalam entry lepas bertajuk Aku Menang Contest Miss Lolly Ke Tak???? ada berbicara tentang contest miss lolly yang aku join aritu....nak tau lebih lanjut boleh klik di link tuhh..


pas tu miss lolly dah reply dah....and the result is...jengg33x



huhhh benci3x....u buat i suspen ja miss lolly ngek2,..haha

ada jugak ek tersilap..haha..5minit pon dah ramai yang klik...mesti r,..nengok r bisitor kat blog miss loly tu camna...mencanak2 visitor dia...

owww aku tak menang ek???(ada hati padahal entry contest tu tah pape..)..alaaa tak kisah pon menang or tak...dah tak de rezeki...so lain kali boleh cuba lagi =)...kalau semua nak menang ..sape yang nak kalah kn?hihi...


kepada broframestone tahniah sebab menang...dapat pree jah duit ..hihi....


aku masih lagi tersangat busy sebab jadi urusetia kursus 2 minggu kat Perlis....so tak sempat nak ngadap laptop sangat....nie pon curi2 time tido...nanti bila dah free aku reply balik semua komenb2 n blogwalking balik ke blog korang semua..=)..thanx semua yang sudi join lepak2 sini ....




p/s : woiiittt jangan salah faham dengan tajuk ok...mna da aku menci2 dia....shayang dia ada laaa....wupssss....larikkk!!!hahahhaa.....zasttt sepantas kura-kura:
8:16 AM | 14 comments | Read More

Pakai Tudung Tapi Bogel

Written By Hafiz Rahman on Monday, December 06, 2010 | 11:01 PM

masa blogwalking tadi tersinggah la blog IDASAZARINA melalui blog bro DARKBATMAN' yang letop2 jadi Top 10 Malaysian Blogger tuhh

ok tak mau cakap banyak ..tengok nie….

bogel
sebelum tu..maaf kalau ayat nie agak kasar sikit…korang rasa kalau korang jumpa minah nie nak buat apa kat dia…kalau aku la kan..aku rasa nak bagi penerajang je….plus flying kick laju2 ka tengah belakang dia…hampehhh..memalukan siotttt

kalau la dia nie melayu dah sah2 la islam kn…so apa pendapat korang tentang orang islam yang pakai macam nie…itu kalau dia melayu islam la kan?
tapi kan …boleh jadi tak ini bukan islam yang saja2 pakai tudung?tapi kn aku rasa tak..watpe dia nak pakai tudung saja2 tunjuk cam tu kn??and yang pentingnya dia pakai tudung..kalau pakai scarf boleh terima lagi dia tu orang bukan islam…tak da maknanya….so dalam firasat aku dia nie memang sorang perempuan melayu yang sangat bodoh ilmu yang langsung tak ada agama…

kalau dah tak nak tutup aurat..tak payah tutup langsung…b_ _ _ _l terus…senang…banyak sikit orang yang nak pandang..dah nak tunjuk ..haaa ambik…tunjuk pi semua…nak tunjuk sangat..tak payah dok cover-cover dah…tapi kalau macam nie punya cara…memang rasa ringan ja kan kakiku…rasa macam kakiku dimulutmu ja…

ini la budaya sekarang…terasa diri sendiri pakai baju tapi sebenarnya telanjang bulat tak pakai apa..

cuba la pakai elok2 macam nie…comel jaa…

Ryn Doo
klik pada gambar untuk ke profile =))))
alamak sapa tu…??larikkk…haha
11:01 PM | 15 comments | Read More

Aku Menang Contest Miss Lolly Ke Tak????

Written By Hafiz Rahman on Sunday, December 05, 2010 | 9:37 AM

dah 10hari aku tak online blog nie...visitor pon kurang bnyak bebenor....then semalam aku massuk la...komen melambak-lambak...then aku terpandang la satu komen..


 cik sha dengan prof hariz cakap aku menang..hahah...tetiba excited masa baca tu..pastu check la balik status ..bnyk yg datang dari entry http://lollylurveff.blogspot.com/2010/11/pemenang-contest-miss-lollys-birthday.html 


tapi bila klik page not found..pelik2=)...haha

mybe miss lolly kita tu tersilap anounce pemenang kot?hahah...xpe la..tak kisah menang or tak...rezeki masing-masing....

sekian   ...entry tah pape..haha


 kalau nak baca entry hari jadi contest cik lolly tu sila klik di bawah










9:37 AM | 6 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)