Home » , , , » Testing : Tutorial Hana Love Nest: Cara nak buat blockquotes

Testing : Tutorial Hana Love Nest: Cara nak buat blockquotes

Written By Unknown on Tuesday, November 02, 2010 | 3:49 PM

ok first sory kat cik  HANALOVENEST' sebab menggunakan entry anda sebagai entry kali nie..haha


sebenarnya aku nak test ja blockquotes nie...dah alang-alang type bek aku post terus...sekurang2nya korang yang nak buat jugak..boleh buat.....

jadi tak????harap2 jadi...hahahahaha.......




ok kepada sesiapa yang nak buat jugak blockquotes macam  bawah nie


 HaFizRahMaN.com ..Blog Suatu Kehidupan...


sila ke post ini...Tutorial : Cara nak buat blockquotes


tq sebab buat tutorial nie....=))

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

November 3, 2010 at 10:57 AM

jadi jugak akhirnya. ada yang cakap tak jadi. huhu. apa2 pon thanx tau bagi link. nak tau tak, semalam tengok stats, ada 20++ gak lah reference dr blog ni. jadi lah tu kan. thanx. :) hr ni nak godek2 blog ni je. ada la...sumting special sket... tak ley reveal dulu. TUNGUUU... ;p

November 3, 2010 at 11:23 AM

anna : wahhh apakah???cepat2 reveal..hihi

Anonymous
November 4, 2010 at 10:44 PM

x de shoutbox erk?

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)