Mengenali Ahli Kumpulan 24 : 7 : 1st Kpop Malaysia..1st?????erkk

Written By Hafiz Rahman on Saturday, May 07, 2011 | 12:12 AM

agaknya cerita pasal bebudak perasan Korea ni dah basi dah rasanya. but aku still nak buat jugak. Ahh lantak r. nak buat jugak. haha

 

before this aku dah buat entry pasal Kumpulan Gula Gula dalam entry Mengenali Ahli Kumpulan Gula Gula :1st Kpop Malaysia. erkk~~ kali ni kita mau cerita pasal satu lagi kumpulan sewaktu dengannya..so tajuk entry kali ni pun lebih kurang sama la jugak

Ini cerita pasal group kesukaan ramai dari malaysia iaitu 24 : 7. pehal nama tu haa?bajet orang akan dengar lagu dorang 24: 7 kot?ermm ada lagu ke? tak pernah dengar dalam radio pun.Dah la malas aku nak cita. Kalau nak baca satu satu pasal bebudak “hensem” ni. boleh la google sendiri. Cuma aku nak komen gambar gambar ja dalam entry ni

image

fuyyooo The 1st ever Kpop Group in Malaysia. haha muka tak leh blah. Kumpulam Gula Gula dan declare as 1st kpop in malaysia. Yang ini pun nak jugak>?so yang mana satu the 1st one’?haha.Acece bukak baju tuh. kalau ada ketul2 ok la jugak.Ini sekeping kayu daunnya rimbun ja.cehhh

image

wuahahahahha gambor ni paling lawak sebab yang last sekali tuh belah kanan muka sejibik cam member aku. hahahahhahaha. yang tengah tu pehal muka>?cam GAY jee..ahaha

image

huiiiyoooo chumelnyeee…ololololo ….Muntah!!!!

 

and now jom kita bandingkan antara “kpop” cetak rompak dan KPOP yang original

image

perhatikan badan badan mereka. Sure anda dapat bezakan ..kan3x?haha

image

yang gamabr atas lagi comel. Sape setuju sila angat tangan dan cium ketiak sendiri.

image

alahai. simpati aku dengan budak budak ni. Asyik kena bahan je. Lagu tak keluar lagi orang dah menyumpah nyumpah seranah. Kau orang tu bebudak Melayu . ISLAM lagi…pakai la elok elok sikit. Wat pe nak tayang badan sekeping tuh. Dari tengok badan kao. Bek aku layan wrestling. Lagi sedap badan cam tuh.  yela bang, Ini malaysia .Orang akan kutuk kaw2 kalau kau buat benda pelik pelik. Kat US tak pe la jugak. Orang kata. nak buat baju , ukur badan sendiri. jangan ukur batang pokok kelapa. Nanti tak muat . nak pakai tak boleh sebab londeh. !!fikir fikirkan …..

 

 

p/s : aku dengar ni budak budka UiTM .waaaa tidak. bikin gua rasa malu teramat…!!!

12:12 AM | 15 comments | Read More

Pertandingan Ratu Cantik Pondan Thailand

Written By Hafiz Rahman on Sunday, May 01, 2011 | 5:33 PM

perhh muka sorang sorang. Pesal  tak nampak laki langsung ek?adehhh!!

 

Seramai 30 mak nyah Thailand bersiap sedia bagi satu kem kecantikan menjelang bermulanya Ratu Tiffany Universe 2011.


Bagi tahun ke-14 ini, Pertunjukan Ratu Tiffany Pattaya menganjurkan pertandingan kecantikan yang banyak diperkatakan di dunia bagi pondan dan mereka yang menjalankan pembedahan jantina Ratu Tiffany Universe 2011.


Minggu lalu, faktor menarik memuncak apabila 30 peserta terakhir dipilih untuk bersaing bagi pusingan akhir yang bakal diadakan di Pattaya pada 6 Mei ini.


Seramai 58 peserta dari seluruh Thailand mengambil bahagian dalam pusingan kelayakan pertama di Central World Plaza, Bangkok. Di bawah sinaran lampu limpah di atas pentas, peserta berdepan gaya penghakiman rancangan realiti selain turut diberikan masa sebenar.

Setiap peserta ditemubual di atas pentas dan perlu menunjukkan bakat mereka untuk memenuhi kehendak kecantikan luar dan dalam, selaras dengan tema tahun ini, ‘Saya Amat Cantik.’
Kebanyakan cuba meyakinkan juri dan penonton dengan persembahan bakat selain bahasa dan sukan.

 

Panel penghakiman tahun ini memaparkan Profesor Madya Seree Wongmontha; guru ratu kecantikan Thailand, Prasert Jemjuthithum; pengacara televisyen, Pongsiri Intrachai; guru penjagaan kulit, Darin Sonsuwan; pegawai komunikasi korporat Hospital Kulit Asoke, Poy Treechada yang pernah dimahkotakan sebagai Ratu Tiffany Universe 2004 yang kini menceburi bidang modeling dan perniagaan hiburan.


Bermula 1 hingga 5 Mei, 30 peserta akhir akan menghadiri kem kecantikan di mana mereka akan bersama dan bertukar pengalaman.

 

aduhh macam macam jenis manusia la sekarang ni. Dah elok elok Tuhan bagi jadi lelaki, nak jugak jadi perempuan. Agak agak la kan, lepas ni entah tomboi jadi model pakain dalam lelaki. Who knows?zaman sekarang segalanya tak mustahil.

5:33 PM | 5 comments | Read More

Mengenali Ahli Kumpulan Gula Gula :1st Kpop Malaysia. erkk~~

 

Aduhh tibai ja la tajuk tuh. tak dak idea. Rasanya dah ramai yang dah tahu kemunculan satu kumpulan yang “mengaku” Kpop dan ada impian untuk mewujudkan fenomena Kpop di Malaysia. erkk.Kpop stand for korean Pop okeh.  Dah sah sah di Malaysia, confirm la jadi Mpop. Ok satu dah mengarut.Tapi tak pa. impian tu penting. Mungkin kumpulan nie boleh berjaya. Jom kita tengok selanjutnya :

kumpulan gula gula

Kumpulan Gula Gula (sweet sangat la tu ek?). Ingatkan kumpulan korea mana la guna bahasa melayu untuk nama kumpulan. Berbangga la jugak kan?nengok2. adehh. Orang Malaysia. tapi pakaian?Tak kena la kak pakai macam tu. Kalau Wondergirl ke , SNSD ke ok la kan pakai cam tu sebab itu di Korea. Industri hiburan Malaysia ni semakin pelik pun ada aku tengok. Semua nak tiru orang luar. Last last habis semua tiru. Nasib baik la belum ada niat orang Malaysia nak bawak masuk pelakon lucah Holywood untuk berlakon di Malaysia. Cuma Doktot Rozmey ja haritu yang berangan angan nak bawak masuk Pamela Anderson . Tapi senyap macam tuh ja lepas kutip “40juta” .

Wondergirl?haha. erkk syok la tu ek ada WG kat Malaysia?

acece ingat sweet la tu?haha. Pakai kemain kau ek?ni budak budak Melayu ke?Kalau bukan Melayu tak pe.Kalau Melayu..adehhh rosak~~

dressing yang ala ala KPOP. Seksinya. Seronok la lelaki kat Malaysia ni kan?free ja boleh tengok. Bertambah tambah la laki dapat dosa free kat Malaysia nie.

ni Wondergirl oriii…agak agak sama tak dengan yang atas atas tadi?haha. Mesti la tak.

dan jom kita berkenalan .Berkenalan la sangat dengan semua ahli kumpulan GEGULA nihh.

 

1. Achie

kumpulan gula gula

2. Chacha
kumpulan gula gula
3. Meimei
kumpulan gula gula
4. Erwina
kumpulan gula gula
5. Joy
kumpulan gula gula 

pasni kita tengok pulak KPOP lelaki kat Malaysia.!

 

diedit semula dengan merembat gambar dari BLOG FALIA SHAZANA <---KLIK LA..BLOG DIA BESS!!

10:17 AM | 18 comments | Read More

Google Doodle Paling Stylo : Hari Ini Saja Untuk Tengok! Cepat!!


disebabkan aku tak dak idea untuk berblogging dan cuma mengharapkan trafik dari entry entry SEO yang dah aku tanam dan cuma sedang mengutip hasil semaian ja.So terhasillah entry merapu merapan. nih. 


dah tak mau cakap banyak. Saja nak bagitahu kepada yang belum tahu. Cuba la bukak homepage Google untuk hari ni. Sumaph styloo google doodle untuk hari ni. Jarang ada doodle yang menarik macam tu. Doodle hari ni adalah sempena 160 th Anniversary of World Fair .Aku ni berminat jugak dengan Doodle ni sebab  dah banyak yang aku save. Ye la walaupun dalam google image berlambak boleh dapat, tapi yang originally aku save sendiri bukan senang nak dapat. Orang kumpul stem. Aku kumpul doodle. Kira ok la tu kan?

Bukak Google homepage ek..Bukan google Malaysia.

Ok nak bagitau yang tu je.. hehe...
style sebab siap ada sekali dengan lens . Dan cuba tengok betul2..dalam lens tu ada benda benda yang bergerak2..macam hidup jee..JOM KITA CARI BENDA APA LAGI ADA DALAM TUH. pastu komen kat sini.hehe


entry lepas ni aku akan bagi jawapan.acehh macam kuiz jeekk 


p/s : adehh  macm ni punya update pun ada ka?
12:24 AM | 2 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)