Home » , , » Mengenali Ahli Kumpulan Gula Gula :1st Kpop Malaysia. erkk~~

Mengenali Ahli Kumpulan Gula Gula :1st Kpop Malaysia. erkk~~

Written By Hafiz Rahman on Sunday, May 01, 2011 | 10:17 AM

 

Aduhh tibai ja la tajuk tuh. tak dak idea. Rasanya dah ramai yang dah tahu kemunculan satu kumpulan yang “mengaku” Kpop dan ada impian untuk mewujudkan fenomena Kpop di Malaysia. erkk.Kpop stand for korean Pop okeh.  Dah sah sah di Malaysia, confirm la jadi Mpop. Ok satu dah mengarut.Tapi tak pa. impian tu penting. Mungkin kumpulan nie boleh berjaya. Jom kita tengok selanjutnya :

kumpulan gula gula

Kumpulan Gula Gula (sweet sangat la tu ek?). Ingatkan kumpulan korea mana la guna bahasa melayu untuk nama kumpulan. Berbangga la jugak kan?nengok2. adehh. Orang Malaysia. tapi pakaian?Tak kena la kak pakai macam tu. Kalau Wondergirl ke , SNSD ke ok la kan pakai cam tu sebab itu di Korea. Industri hiburan Malaysia ni semakin pelik pun ada aku tengok. Semua nak tiru orang luar. Last last habis semua tiru. Nasib baik la belum ada niat orang Malaysia nak bawak masuk pelakon lucah Holywood untuk berlakon di Malaysia. Cuma Doktot Rozmey ja haritu yang berangan angan nak bawak masuk Pamela Anderson . Tapi senyap macam tuh ja lepas kutip “40juta” .

Wondergirl?haha. erkk syok la tu ek ada WG kat Malaysia?

acece ingat sweet la tu?haha. Pakai kemain kau ek?ni budak budak Melayu ke?Kalau bukan Melayu tak pe.Kalau Melayu..adehhh rosak~~

dressing yang ala ala KPOP. Seksinya. Seronok la lelaki kat Malaysia ni kan?free ja boleh tengok. Bertambah tambah la laki dapat dosa free kat Malaysia nie.

ni Wondergirl oriii…agak agak sama tak dengan yang atas atas tadi?haha. Mesti la tak.

dan jom kita berkenalan .Berkenalan la sangat dengan semua ahli kumpulan GEGULA nihh.

 

1. Achie

kumpulan gula gula

2. Chacha
kumpulan gula gula
3. Meimei
kumpulan gula gula
4. Erwina
kumpulan gula gula
5. Joy
kumpulan gula gula 

pasni kita tengok pulak KPOP lelaki kat Malaysia.!

 

diedit semula dengan merembat gambar dari BLOG FALIA SHAZANA <---KLIK LA..BLOG DIA BESS!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

18 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (34) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)