Siapa Rosmah Bogel?

Written By Hafiz Rahman on Saturday, December 18, 2010 | 8:30 PM

saja la nak check keyword tadi…check kat nuffnang …then macam yang aku memang dah mention dalam entry Keyword 18 SX..thing happen dalam blog aku ..hihi….take a look at this…uisssyy sepiking bi la pulak aku…haha
keyword
nahh amik hang …keyword bogel di nombor satu..aduh minat sangat la dengan perkataan tu..haha….yang tak leh blah keyword ke 3 tu…rosmah bogel???hamba Allah mana la pulak nama rosmah. tu..isy3x…
ada jugak kan orang search keyword hanis zalikha kat blog aku…patut la dia boleh jadi 10 Most Popular People Search In Google Malaysia …tq hanis sebab menambahkan jumlah visitor di blog nie…
dan dala list tu…ada 2 benda lawak..satu yang tulis buat blog under maintetance..haha maintenance la weh..mai mana maintetance..and yang ke 2 yang bawah sekali…polis tenpak orang..mai mana tah tenpak..haha
persoalannya disini….siapakah rosmah bogel???gagagaga
8:30 PM | 7 comments | Read More

Hebat Betul Irenenadia!!!Pengganti Hanis Zalikha ke??

orang cantik2 memang sangat2 senang popular.hihi...statement nie boleh pakai ke?boleh kot...tapi semua orang , semua manusia di dunia ni cantik dan Tuhan dah ciptakan kita sebaik-baik kejadian...ok habis introduction...nak cita benda lain..haha


Irenenadia..sumpah aku tabik spring kat dia...tahu kenapa?bukan sebab dia pegawai polis pangkat tiggi-tinggi tu...tapi sebab ni..haa tengok bawah nie jap....


gambar yang disnap dalam entry Gigi Rabbit pada 18 November 2010



followers =,6211
dan ini disnap pada 18 Disember 2010


followers = 9366






so dalam masa sebulan irenenadia berjaya mengutip follwers sebanyak 3154 orang...fuhhhh...gilaakk hebat betul...ni bukan otai..dah tahap sifu dah..hihi...3154 dalam masa hanya 30 hari...tahniah irenenadia...fofular laaa pas nie...dah leh pggil artis dah....=)


kalau aritu Hanis Zalikha nom 6 dalam senarai 10 Most Popular People Search In Google Malaysia...mungkin lepas ie irene boleh jugak...untung-untung no 1 terus..Amin....atau mungkin akan dilist dalam ....macam yang Hanis dapat..sapa tau kn rezeki masing masing....


dan ini adalah fllower hanis zalikha yang terbaru setakat 18 disember 2010 

dah 15000 dah wooo...hebat3x!!


so untuk irene teruskan usaha anda dalam berblogging..kami sentiasa menyokong blogger2 Malaysia =)...


dengar kata dia tengah berbahagia sekarang...so untuk lelaki2 yang dah berminat tu...melepas la korang ..hihi....nahhh amik





haha  padan muka korang...lalalalalaa

2:27 PM | 9 comments | Read More

Takziah Buat Blogger Merah90


AL FATIHAH



salam semua...walaupon dah terlewat tapi rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan takziah buat sorang rakan baik aku di UiTM Kedah dan jugak seorang blogger yang baru kehilangan ayahanda tersayang pada 16 Disember 2010 iaitu 2 hari lepas....saudari Mahfuzah aka Merah90 

Takziah atas pemergian ayahanda tersayang ...kita hanya merancang dan Tuhan yang menentukan segala-galanya....ajal maut di tangan Tuhan..kita cuma mampu menerima ja...untuk Fuzah..aku harap hang jangan patah semangat untuk teruskan kehidupan 

di pihak Majlis Perwakilan Komander Kesatria UiTM Kedah ,sebagai Yang Di Pertua,aku mewakili semua Komander Kedah mengucapkan takziah ...insyaAllah kami akan sentiasa ada untuk terus bagi semangat..be strong !!!

dan hari nie Nenek Saudara aku baru ja meninggal dunia sebab sakit tua...al fatihah untuk Tok Lang..



semoga roh kedua-dua jenazah dicucuri rahmat Tuhan dan sentiasa berada dibawah lindungannya...AMINN!!.

1:35 PM | 2 comments | Read More

Kanak-Kanak Paling Comel Di Dunia

Written By Hafiz Rahman on Friday, December 17, 2010 | 11:14 AM

REPOST!!


mari kita mencuci ,mata....sejuk je mata memandang budak comel nie...comel siot..rasanya dia nie kacukan..nampak muka macam orang indon kacukan.....tengok nie



macam Agnes Monica



comel gilakkk



dapat anak cam nie sumpah aku masuk contest..haha
ok sekian...actually xde idea nak blogging sbb masih mengong dengan exam tadi...so stay tuned...cuci mata dulu...~~


p/s : tajuk over x??paling comel didunia??hahah
11:14 AM | 27 comments | Read More

Jom Ramai2 Bagi Semangat Untuk Blogger Huda Yang Akan Operation Esok!!

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, December 15, 2010 | 9:28 AM

maaf entry nie pendek ...juz nak inform pada kawan2 semua tentang salah seorang rakan blogger kita iaitu HUDA HAZWANI yang akan menjalani operation membuang ketumbuhan di perut pada 16 Disember iaitu esok


maklumat lanjut boleh terus check di entry ini ....sama2 kita doakan Huda kuatkan semangat dan cepat2 sembuh...


be strong my dear frenzzz=)))


jom sama2 kita bagi semangat untuk  HUDA HAZWANI


duniaH I D U P K U
9:28 AM | 6 comments | Read More

Keyword Carian Google Di Malaysia Paling Banyak 18 SX??

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, December 14, 2010 | 8:32 PM

orang Malaysia..tak semuanya tapi kebanyakannya minat hal-hal berkenaan sex?>anda setuju atau tak??
sila lihat bukti dibawah =)

KEYWORD PANAS 1: …cuba masuk google search dan taip BUAH!!dan keputusannya…jeng3x

2

haha ingatkan first tu nak naik buah tembikai ke..buah oren ke…buah mata kucing ke.tapi buah tett …part buah dada cikgu tu yang tak leh blah tu.haha…ape la salah cikgu tu…tuttt!!!


KEYWORD PANAS 2 : sila taip perempuan…tak payah taip sampai habis…taip PEREMP je dah naik abis semuanya….isy3x..sorry taik sensor perkataan-perkataan tu…kalau korang taip kat google pon dia tak sensor kn3X???

aidididmuaddid

KEYWORD PANAS 3 : cuba taip video..and the result is!!!¬¬¬..tak nak komen..korang komen sendiri  ..hihi

cats

KEYWORD PANAS 4 : taipkan ustazah..nahhhh amik hang,.USTAZAH TERLAMPAU…glamor sungguh ustazah tu kn??????

catsdr

KEYWORD PANAS 5 : nama bangsa kita    MELAYU!! macam2 yang naik…..

melayu boleh

itu antara keyword2 panas dan sensasi kat google untuk carian di Malaysia…banyak lagi keyword2 lain…cuma terlalu banyak untuk didedahkan..nanti korang boring…

bukan bermaksud nak mengajar untuk cari keyword2 tu…cuma sebagai satu pendedahan…adakah anda tergolong dalam golongan tersebut….tanya diri sendiri…(tetiba rasa nak tanya diri sendiri)..hahaha
8:32 PM | 4 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)