Home » , , , » Siapa Rosmah Bogel?

Siapa Rosmah Bogel?

Written By Hafiz Rahman on Saturday, December 18, 2010 | 8:30 PM

saja la nak check keyword tadi…check kat nuffnang …then macam yang aku memang dah mention dalam entry Keyword 18 SX..thing happen dalam blog aku ..hihi….take a look at this…uisssyy sepiking bi la pulak aku…haha
keyword
nahh amik hang …keyword bogel di nombor satu..aduh minat sangat la dengan perkataan tu..haha….yang tak leh blah keyword ke 3 tu…rosmah bogel???hamba Allah mana la pulak nama rosmah. tu..isy3x…
ada jugak kan orang search keyword hanis zalikha kat blog aku…patut la dia boleh jadi 10 Most Popular People Search In Google Malaysia …tq hanis sebab menambahkan jumlah visitor di blog nie…
dan dala list tu…ada 2 benda lawak..satu yang tulis buat blog under maintetance..haha maintenance la weh..mai mana maintetance..and yang ke 2 yang bawah sekali…polis tenpak orang..mai mana tah tenpak..haha
persoalannya disini….siapakah rosmah bogel???gagagaga

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)