Home » , , , , , , , , , , » Keyword Carian Google Di Malaysia Paling Banyak 18 SX??

Keyword Carian Google Di Malaysia Paling Banyak 18 SX??

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, December 14, 2010 | 8:32 PM

orang Malaysia..tak semuanya tapi kebanyakannya minat hal-hal berkenaan sex?>anda setuju atau tak??
sila lihat bukti dibawah =)

KEYWORD PANAS 1: …cuba masuk google search dan taip BUAH!!dan keputusannya…jeng3x

2

haha ingatkan first tu nak naik buah tembikai ke..buah oren ke…buah mata kucing ke.tapi buah tett …part buah dada cikgu tu yang tak leh blah tu.haha…ape la salah cikgu tu…tuttt!!!


KEYWORD PANAS 2 : sila taip perempuan…tak payah taip sampai habis…taip PEREMP je dah naik abis semuanya….isy3x..sorry taik sensor perkataan-perkataan tu…kalau korang taip kat google pon dia tak sensor kn3X???

aidididmuaddid

KEYWORD PANAS 3 : cuba taip video..and the result is!!!¬¬¬..tak nak komen..korang komen sendiri  ..hihi

cats

KEYWORD PANAS 4 : taipkan ustazah..nahhhh amik hang,.USTAZAH TERLAMPAU…glamor sungguh ustazah tu kn??????

catsdr

KEYWORD PANAS 5 : nama bangsa kita    MELAYU!! macam2 yang naik…..

melayu boleh

itu antara keyword2 panas dan sensasi kat google untuk carian di Malaysia…banyak lagi keyword2 lain…cuma terlalu banyak untuk didedahkan..nanti korang boring…

bukan bermaksud nak mengajar untuk cari keyword2 tu…cuma sebagai satu pendedahan…adakah anda tergolong dalam golongan tersebut….tanya diri sendiri…(tetiba rasa nak tanya diri sendiri)..hahaha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)