Home » , , , » Hebat Betul Irenenadia!!!Pengganti Hanis Zalikha ke??

Hebat Betul Irenenadia!!!Pengganti Hanis Zalikha ke??

Written By Hafiz Rahman on Saturday, December 18, 2010 | 2:27 PM

orang cantik2 memang sangat2 senang popular.hihi...statement nie boleh pakai ke?boleh kot...tapi semua orang , semua manusia di dunia ni cantik dan Tuhan dah ciptakan kita sebaik-baik kejadian...ok habis introduction...nak cita benda lain..haha


Irenenadia..sumpah aku tabik spring kat dia...tahu kenapa?bukan sebab dia pegawai polis pangkat tiggi-tinggi tu...tapi sebab ni..haa tengok bawah nie jap....


gambar yang disnap dalam entry Gigi Rabbit pada 18 November 2010



followers =,6211
dan ini disnap pada 18 Disember 2010


followers = 9366






so dalam masa sebulan irenenadia berjaya mengutip follwers sebanyak 3154 orang...fuhhhh...gilaakk hebat betul...ni bukan otai..dah tahap sifu dah..hihi...3154 dalam masa hanya 30 hari...tahniah irenenadia...fofular laaa pas nie...dah leh pggil artis dah....=)


kalau aritu Hanis Zalikha nom 6 dalam senarai 10 Most Popular People Search In Google Malaysia...mungkin lepas ie irene boleh jugak...untung-untung no 1 terus..Amin....atau mungkin akan dilist dalam ....macam yang Hanis dapat..sapa tau kn rezeki masing masing....


dan ini adalah fllower hanis zalikha yang terbaru setakat 18 disember 2010 

dah 15000 dah wooo...hebat3x!!


so untuk irene teruskan usaha anda dalam berblogging..kami sentiasa menyokong blogger2 Malaysia =)...


dengar kata dia tengah berbahagia sekarang...so untuk lelaki2 yang dah berminat tu...melepas la korang ..hihi....nahhh amik





haha  padan muka korang...lalalalalaa

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

9 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)