Home » , » BLOG REVIEW!!Blogger Yang Sangat Cantik Dengan Asset Dua Gigi Rabbit

BLOG REVIEW!!Blogger Yang Sangat Cantik Dengan Asset Dua Gigi Rabbit

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 18, 2010 | 6:28 PM

SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA

Perhatian kepada readers2 laki2...sila jangan phewwwitt2 kat sini okeh..haha...tampor kang ...awek orang plizzz..haha

menyambung sesi HafizRahman.com BLOG REVIEW ...hari nie nak review dan kenalkan blogger yang memang dah terkenal kepada yang belum kenal blogger terkenal nih ..ayat  tah pape...biasa la BM dapat _(isi sendiri)....isyyy ..minat suka r tgk muka dia ...sweet cukop..haha..alamak ada orang marah nnt ..hihi..first kita tengok follower dia duluk.....wuuuu...gedabak banyak...orang2 hulu kedah cakap ''nala rekek'' punya banyak...mesti tak tau kn??haha..

mesti la popular ..IRINE NADIA MARCELLO adalah seorang model bertudung yang memang sweet....dah jadik adat..blogger2 sweet dan cantik mesti banyak follower kn???hhihihi..tapi semua blogger2 memang cute2 dan macho2 aku nengok....=)) (jack sikit)

banyak gilak kn???isy3x....


IRINE NADIA MARCELLO seorang model yang memang sesuai dengan majalah2 macam dara.com nie...yela kn dia bertudung (kenapa tak masuk gadis melayu r???mesti leh menang nih)



sedang melanjutkan pengajian di UiTM Alor Gajah Melaka...



tema blog adalah serba pink (asal pompuan ja mesti pink kn???)...adakah mereka mencabar aku dalam entry ini HafizRahman.com Berwarna Pink...Ok ke?...stilll biru tak pink lagik aku..hihi....(dah ramai yang mesej2 tggu aku jadik pink =(((( ...errkkk






blog IRINE NADIA MARCELLO macam blog2 lain menceritakan pasal kehidupan peribadi...the good one is....kisah2 kehidupan dia memang orang lain minat nak baca ....blog pon cantik sedap mata memandang....orangnya pon cantik ((sure2 la dah model kn???))


so jom kita ramai2 g lepak sana hari2 dan follow2 dia ramai2....insyaAllah akan jadi macam Hanis Zalikha dalam entry nie Follower ke 11611....OMG Ramainya!!!
tengok tuh...Asset Dua Gigi Rabbit yang sweet ...=P...==ctrl+klik on the pic==...
header cantik r...selalu berangan2 nak header cantik2 jugak


jom2 g sini 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

10 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)