Home » , , » Follower ke 11611....OMG Ramainya!!!

Follower ke 11611....OMG Ramainya!!!

Written By Hafiz Rahman on Sunday, October 24, 2010 | 1:26 AM

follower ke 11611....cantik dan gempak no nie

fuhhh...gila gempak...memang gila gmpak la sorang blogger super popular nie.....banyk sungguh peminat dia....kalau blogger2 biasa nak dapatkan 10 orang follower pon stgh mati kena berusaha...(tak termasuk yg tggalkan link n cakap i follow u..plizz follow i balik)

siapakah dia...siapa lagi kalau bukan si gadis cantik jelita Hanis Zalikha 
Hanis Zalikha sweet kan header dia..??se sweet orangnya ...model nie beb...mesti la cun

kehidupan sebagai seorang model memang memfofularkan Hanis Zalikha dalam dunia blogging ..apa ja yang dia tulis dan apa ja yang dia buat..org nak tau....=)...salah satu cara untuk membuatkan blog anda diminati ramai adalah dengan menjadi selebriti...haha

rasanya semua blogger mesti dah mengenali siapakah sebenarnya Hanis Zalikha  nie...kalau ada yang xtau or tak kenal lagi...mybe dia blogger baru or blogger lama yang xamik tau..haha...simple ja blog Hanis Zalikha  nie....cuma ada 2column ...satu untuk post..satu untuk widget....simple beb...but ramai followernya.....

facebook page Hanis Zalikha  pulak dah mencecah 31025 yang like....fuhh...tahap artis dan selebriti terkenal dah nie,,,,actually aku berasa takut dan segan untuk berbicara mengenai blog Hanis Zalikha  nie..yela ...siapalah aku yang masih bergelar blogger kecil kecilan kalau nak dibandingkan dengan Hanis Zalikha .memang bezanya anda sendiri tau kn???

most of the thing yg ada semestinya tips2 penjagaan wanita...yela...kan dia nie model..so kepada wanita2 yang ingin menjadi seperti model...boleh terus ke blog otai Hanis Zalikha ..hihi..


p/s :jangan marah Hanis Zalikha  ..kalau awak sudi baca pon dah kira sgt beruntung dah  =)





Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)