Home » , , , , » Kisah Kecik-Kecik Dulu...Kisah Lawan Pemadam

Kisah Kecik-Kecik Dulu...Kisah Lawan Pemadam

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 18, 2010 | 8:30 PM

SCHEDULED POST SEBAB CUTI RAYA


sila focus kepada yang merah2 saja....surely korang semua pernah main menda alah nie kat sekoalh rendah la selalunya game nie kita main...asal cikgu tak dak ja....abis sekelas main..

yang lawaknya bebudak pompuan aka perempuan atau gurlz pon main jugak..siap buat team lagik lawan dengan boyz...sure2 la kitorang menang kn??abis pemadam (dulu kecik2 pon dah pandai pggil eraser)hak2..

dulu masa darjah 1 aku selalu kalah ....hape tah tak reti main..mana aci..aku pemadam sekupang yang gambar otromen  kecik ja...member semua pakai pemadam mahal2 dan lebar...cissss....pastu darjah dua dah pandai atur strategi dah...memang siap la..aku pakau pemadam gedabak punya besar..masa tu satu singgit kot...(sanggup beli wohh)
 tipu arh besar nie..dustaaa

rindu semua kawan2 masa sekolah rendah dulu balik =(...dah 11 taun lost contact..nasib la facebook menemukan kamim kembali..ewahh ayat..

nie gambar denagn geng2 skolah rendah dulu....try teka aku yang mana???mesti la yang paling comel...uwekkk...pangggg...



Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)