OFF FOR 3 DAYS

Written By Hafiz Rahman on Thursday, July 29, 2010 | 1:44 PM

offline sampai hari sbtu...sbb kena handle kem untuk budak2 bomba...stay tuned here....luv u olzz bloggerrr2 malaysia=)
1:44 PM | 0 comments | Read More

Maher Zain Live in Malaysia???

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, July 28, 2010 | 1:16 AM

anda pasti kenal dengan penyanyi ini...muzik berunsur islam yang dibawa telah membawa satu fenomena di kalangan manusia...kalau dulu...jarang orang nak minat irama nasyid...tetapi dengan kemunculan Maher Zain ,irama ini kembali mendapat tempat di hati peminat
Maher Zain


Lagu yang dibawa seperti Barakallah dan Insya Allah telah mencetuskan satu fenomena baruu


terbaru...semasa melawat Facebook Maher Zain , beliau sendiri telah menyatakan untuk datang ke  Malaysia bagi menghargai peminat2 di Malaysia yang sentiasa memberi sokongan kepada beliau...


he said Alhamdulilah I've just arrived in Bahrain and getting ready for tomorrow’s concert. The Australia Tour was amazing and I'm looking forward to going back there soon isA.. All the fans (especially the Malaysian ones) were very supportive in all the 3 concerts, and I will have a surprise for all my Malaysian fans when I visit Malaysia later this year insha Allah. Are you ready for the song "Insha Allah" in Malay? ;-)


rasa bangga bila nama Malaysia disebut berulang kali...ini menunjukkan betapa Maher Zain ingin datang ke Malaysi bagi menemui oeminatnya...


kepada anda semua peminat peminat Maher Zain..nantikan kemunculan beliau secara live di Malaysia..bagi yang belum kenal dan belum pernah mendengar suara dan lagu2 yang di bawa oleh maher Zain....anda boleh terus download dari internet yang berdekatan atau tunggu depan radio sampai ada lagu dia=))


P/s : macammna la lagu insya Allah tu dinyanyikan dalam bahasa Melayu...pasti menarik

1:16 AM | 0 comments | Read More

Kompleks Beli Belah Serba Lengkap Dalam Kawasan Kampus UiTM Kini Jadi Kenyataan

Written By Hafiz Rahman on Monday, July 26, 2010 | 1:17 PM

baru minggu lepas rasanya aku menyuarakan hasrat aku di wall facebook....alangkah baiknya kalau UiTM Kedah ada MCD or KFC dalam kawasan kampus....hanya sebagai angan-angan....tup2 semalam aku terbaca sesuatu yang sangat memeranjatkan seluruh warga UiTM Merbok ,Kedah...sesuatu yang diwar-warkan sendiri oleh Naib Canselor UiTM..Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar  ...


bila terbaca nie ,aku macam terkejut sebentar....tengok-tengok balik...mana taw ini satu penipuan..tapi bila check balik...this is real...betul-betul punya...bukan main-main...ok cakap banyak pon xguna....check this out....






kata Dato'VC  ::UiTM Merbok dalam proses menukar wajah.Perancangan yang saya aturkan adalah sesuatu yang luar biasa.Kampus Merbok akan wujudkan satu komplex dengan TESCO , bowling ,futsal .MacD ,KFC ,Starbucks dan lain2.Wifi seluruh kampus dan dalam kompleks.Hampir 7000 tempat tinggal akan disediakan dengan kemudahan terbaik.Semuanya akan siap dalam 2- 3 tahun lagi..Banyak kursus baru akan dikenalkan...




menarik kan??hopefully this thing is really happen...the bad thing is ...masa siap nanti aku dah tak sempat nak rasa dah semua kemudahan tu...dah grade dah time tue....tak pe la....untuk kemudahan anak bangsa sendiri jugak=))


Dato'VC...you are the best la...Hidup UiTM!!
1:17 PM | 0 comments | Read More

Blogger Popular Mohon Cerai Melalui Blog

Written By Hafiz Rahman on Sunday, July 25, 2010 | 6:43 PM



bagi sesiapa yang dah membaca Kosmo pada hari ini...mesti anda sudah tahu mengenai berita yang telah menggemparkan dunia blogging ....menjadi tajuk utama di muka hadapan..pastinya ia merupakan satu berita yang sangat sensasi...


Perselisihan rumah tangga antara mamasita mamamia! dan Sakmongkol AK47 sepatutnya tidak terjadi di dalam blog sebab orang mesti akan tahu jugak ...blogging terlalu puiblic and semua orang boleh baca


xmaw la nak ulas banyak2...lagi banyak takut lagi banyak yang salah....kalau nak tahu maklumat lanjut boleh dapatkan Kosmo 25 Julai 2010....tapi kan ...aku check di    

KOSMO! Online 

 memang tak ada ....tak tahu pulak sebabnya..


credit gambar di blog MiSs PiNkY NuNu  MiSs PiNkY NuNu
6:43 PM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)