2 Alam Popular??Penonton Menggigil Kerana Seat Penuh

Written By Hafiz Rahman on Saturday, November 27, 2010 | 9:27 AM

satu fenomena…satu mimpi menjadi kenyataan….yang terbaik..penonton tengok sampai demam….fuhh….seat pulak penuh sampai penonton mengigil sebab tak pernah hadapi fenomena macam nie…semua bersesak-sesak seperti mengerjakan haji di mekah…
janji dari DDR (nama manja dR Rozmey) …manja la sangat…janjinya..pasti kutip 40 Juta..tak percaya ?aku sertakan bukti selanjutnya   ..hihi..

Screen shot 2010 10 21 at 3.14.16 AM Preview Filem 2 Alam Dr Rozmey Yang Hancur!

tak tipu kan???betul kan??hihi

pic credit to Ohbulan..

serius kalau blogger nak blog dikunjungi tak henti-henti..buat la entry pasal dR Rozmey..tapi jangan sebab nak mengejar visitro mengutuk dia..nak buat entry…tulis benda betul2…=)jangan naik dengan menjatuhkan orang lain =)

kalau semalam aku dah  buat entry 6 Sebab dR Rozmey Kutip 230 Ribu Sahaja Dalam Seminggu ..hari nie tak da sebab-sebab…saja nak tunjuk gambar tadi pasal aku tak da idea sbb busy..esok nak bertolak ke Perlis dah..kena iring budak2 baru untuk Latihan Intensif Bakal Komander…2 minggu jugak la kat sana…fuhhh

pasal dR Rozmey nie…aku malas dah nak taip panjang2…korang pon dah banyak baca dari entry entry blogger-blogger lain yang lagi banyak memberi fakta tentang 2 Alam…so check di Google anda =)

p/s : Takziah untuk kawan baik  aku  Akma yang baru kehilangan ayah tersayang tengahari tadi..semoga allhyarham pak cik Ahmad dicucuri rahmat….Al-Fatihah!!
9:27 AM | 6 comments | Read More

6 Sebab dR Rozmey Kutip 230 Ribu Sahaja Dalam Seminggu

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 25, 2010 | 12:02 AM

Rm230000 sahaja dalam masa seminggu?kata nak kutip 40juta??apa cita nie dR??dR ka Dr??mana2 la..aku pon tak paham

ok ni copy paste dari entry blogger LugieAmir

83 pawagam menayang’kan filem 2 Alam, namun FINASmelaporkan jumlah kutipan sehingga hari ini (24 November) hanya mencapai sekadar RM230 000, jauh terlajak daripada cita-cita asal DDR yang menyasarkan RM40 juta.

Walaupun menerima 1000 macam publisiti daripada akhbar Kosmo & Hmetro, namun publisiti tersebut sekadar melepaskan batuk di tepi tangga apabila di’hentaman pelbagai pihak, terutama’nya wartawan yang memberikan review negatif berkenaan filem 2 Alam.

Tergelak kami apabila ada rakan yang berkata, filem 2 Alam sebenarnya berkisarkan music video Ramli Sarip & Amy Search yang berdurasi 86 minit.

Macam mana pula DDR boleh berani bercerita soal kutipan RM2 juta pada hari pertama tayangan? Sedangkan filem Upin Ipin: Pengembaraan Bermula yang hebat pun perlukan 5 hari untuk mencapai RM2 juta. Sudah-sudah’lah DDR, jangan nak bodoh’kan penonton Malaysia, dan kaki google tempatan.

itu screenshot dari FINAS dan jugak entry dari LugieAmir..okey walaupon kita tengok dah beratus-ratus blogger dah buat macam-macam kritikan and kutukan..so aku pon nak join la jugak sekaki mengutuk.haha tak da la…cuma memberi pendapat

okeh 5 sebab dR Rozmey gagal kutip 40Juta dan hanya kutip 230ribu saja…

1 . Publisiti Hyperbola…

semua orang dah sedia maklum…and bagi pembaca KOSMO mesti akan menghadap muka dR nie tiap2 hari..ulang sekali lagi TIAP-TIAP HARI

mungkin dR nie yakin sangat dia akan berjaya menarik hati dan buat penonton berdebar-debar nak menonton..

2  . Ayat yang terlampau melampau dalam iklan

ini satu lagi masalahnya….tak over sangat kalau aku nak cakap iklan 2 Alam antara iklan paling memualkan ..bagi aku…bagi orang lain aku tak tahu la kn..ada satu hari tu aku pernah baca .lebih kurang macam nie ayatnya

penonton akan berdebar-debar menanti dan keistiwewaan 2 Alam adalah tiada tandingan sehingga ada penonton yang perlu dipapah keluar dari punggung panggung akibat terlalu dirasuk oleh keasyikan 2Alam

something like that la aku pon dah lupa dah….so kalau korang sendiri baca pon ..bukannya nak berdebar-debar..lagi nak tergelak ..huhu

3 .  Over Confident

Confident tu memang tak salah..dan aku sendiri tau dR memang orang yang confident sebab tu dia berjaya jadi antara usahawan yang paling berjaya kat malaysia nie …but over confident pon boleh memakan sendiri…ibaratnya kalau korang over confident korang takkan mati kalau terjun bangunan 5tingkat jatuh kepala dulu..cuba terjun…sampai je bawah…memang ko ke bawah terus la (masuk kubur)

4 . Hari-Hari sebut 40 Juta

ini pon satu jugak penyakit…hari-hari ada perkataan 40Juta tu dalam paper …memang la kalau sebut tu doa..tapi kena la berpada-pada…ini cuma filem pertama…jangan la nak over sangat target tu…upin ipin pon tak berani nak target sampai macam tu..semua rakyat Malaysia dah dapat agak apa akan jadi…muak dengan hari-hari dengar 40 Juta tu…so dorang pon jadi malas…40 Juta bebb…bukan 40 Hengget….

5 .  Blogger Dan Wartawan

ini yang paling besar puncanya..haha…blogger dan wartawan atau media memang satu medium yang sangat efektif untuk menjatuhkan seseorang..tapi dalam kes nie…semua orang bercakap benda yang masuk akal tentang perkara tak masuk akal yang dR canang-canag setiap hari tu….wartawan masa majlis pratonton pon ..keluar ja dah tepuk dahi dah….so wartawan pon apa lagi..hentam la..pastu blogger pulak hentam..satu Malaysia dah taghu jalan cerita before keluar pawagam lagi#..so memang carik nahas la…haha….

6. Berlagak nak lawan Harry Porter

aku rasa macam pernah terbaca pasal doktot cakap filem 2 Alam setanding Harry Potter,,..dengar lawak je…Harry Potter hari pertama ja dah kutip AS$125.1 juta (RM388.8 juta)..itu baru hari pertama doktot oit..hahaha….pastu haritu kan ada keluar khabar angin kutipan hari pertama cecah 2juta..huisyyy…tak caya aku….

6 je kot..tak banyak masa nak taip nie=)..apa pon..walaupon ada kutuk jugak sikit..aku doakan impian doktot tu berjaya….

p/s : support pi la orang melayu kita..haha

12:02 AM | 8 comments | Read More

Gathering and Meetup Blogger Sabah ,Kelantan Dan Kedah

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, November 24, 2010 | 4:08 AM

salam semua…blogger2 dari sabah dah confirm nak buat gathering..boleh rujuk sini…
GaTHeRiNG SaBaHaN BLoGGeRS | NuFFNaNG GLiTTeRaTi PLuS

blogger2 kelantan pulak akan buat gathering yang di’plan oleh Joe..boleh klik di bawah
Kelantan Blogger Meetup

itu yang dah diconfirm… since aku adalah Blogger Kedah ..semalam ada dengar2 blogger kedah pon nak buat meetup..tapi tak tahu kat mana dan bila…aku dapat maklumat dari entry Hans

so kepada Blogger Kedah yang ada maklumat berkaitan gathering tu..pliz2 bagitau or inform di Join us on Facebook! blogger Kedah (klik pada gambar)

nak jugak jumpa and kenal2 dengan semua blogger2 dari kedah..kalau nak aku yang plan..memang tak sempat la sebab aku memang busy ..cuti sem pon macam tak cuti..kepada blogger kedah yang free…yang cuti semester tu..nboleh la plan awal2 k…kalau lagi ramai lagi bess….=)

boleh contact Group Kedah Blogger seperti Dibawah
kllik pada gambar untuk ke site
Join us on Facebook!    Follow us on Twitter!    Contact Us



4:08 AM | 3 comments | Read More

Happy Anniversary Eryqazz aka GTO

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, November 23, 2010 | 10:25 PM

entry khas nie aku tujukan khas kepada blogger hebat Eyriqazz atau Great Teacher Onizuka ..sebelum tuh kita tengok gambar kahwin dia dulu
hensem dan cantik dua2 (tetiba teringin nak kahwin )hihi…apakah yang sedang difikirkan oleh kesayangan bro dalam gambar tu..alalala….sweett..haha..bro..happy anniversary yang ke 3 pada 23 Nov 2010 iaitu hari nie….semoga jodoh berpanjangan dan selalu happy2 dan bahagia dengan si budak kechil comel Alisya
comelllll!!!tetiba teringin nak ada anak..haisyy macam2 teringin hari nie..haha
actually bro Eyriqazz adalah antara blogger terawal yang aku kenal masa mula buat blog dulu selain INTANURULFATEHA, Melz dan jugak cik epal..empat nama hebat yang aku akan masuk setiap hari dan baca setiap entry…tapi masa tu aku tau dorang nie langsung tak kenal aku..sekarang pon tak..hahaha..cuma INTANURULFATEHA je yang rapat pon (rapat bukan sebab dia dah single okehh)otak!!haha..link bro Eyriqazz memang selalu akan ada dalam blog aku n aku akan pegi baca tapi tak de la sampai setiap entry..yang mana aku terperasan je la ..hehe
aku suka entry2 bro Eyriqazz nie dan yang pasti..dia memang blogger yang sangat active….dah menang macam2 hadiah termasuk Tv Plasma ..huisyyy…and one more thing…setiap event nuffnang ..bro Eyriqazz mesti akan dijemput untuk buat review..siap dapat Iphone 4 lagi tu..gua serius jeles gilakk….hihi
yang paling kreatif entry2 mesti diselit dengan pantun2 yang memang menarik..aku rasa dia boleh keluarkan satu buku untuk peminat2 blog Eyriqazz..buku yang menghimpunkan semua karya2 pantun dia =)..ada sapa2 mau sponsor??hihi..mungkin nuffnang nak sponsor…nuffnang dengan bro Eyriqazz kn kawan baik selalu …=)
dah tak mau ngarut dah panjang2…nanti kalau silap cakap kena marah pulak..hihi…wateva it is..aku doakan bro Eyriqazz sentiasa maju sukses dan berjaya dalam dunia nyata dan dunia blogging (blogging tu tak nyata ka?)haha..insyaAllah follower mybe lagi setahun dan akan jadi macam Hamis Jalikha atau lagi sebulan akan jadi macam Irine Nadia.insyaAllah tak mustahil…blogger hebat weh..=)
and yang paling penting aku doa banyak2 supaya bro cepat2 dapatkan adik untuk alisya ..mungkin yang secomel INI  
sila klik pada gambar untuk ke post budak nie =)
ok sebelum tu aku pon ada pantun (janji jangan gelak)!!

pergi 7eleven beli air gaz
pas tu minum pulak air susu
doa HafizRahman khas untuk Eyriqazz
semoga bahagia ke anak cucu
(aku sendiri pon gelak baca pantun nie..haha..gaz tu aku malas nak cari word lain yg ada zz..hentam jala..haha)
okehh setakat tu je…malam nie ada training kebudayaan pulak ..pagi tadi kawad kaki..petang training basikal,kayak,jogging..malam kebudayaan..kena nari2 n berlakon2..aduhh penatnyaaa!!!sampai 21 Disember nnt wohhh!!!rilex jangan mengeluh..sebab orang mengeluh selalu takkan berjaya macam bro Eyriqazz ..hihi..ok out duluhhh =)

10:25 PM | 11 comments | Read More

Tutorial Buat Banner Online Free

Salam..kalau semalam aku dah bagi tips dan tutorial kepada blogger tentang kewajipan setiap blogger untuk ada WLW …apa tu WLW?boleh ke entry 7 Sebab Kenapa Seorang Blogger WAJIB ada WLW + Download WLW Disini ..boleh baca dan download terus..

so hari nie aku nak meneruskan sesi tutorial kepada blogger-blogger yang berminat untuk buat banner sendiri secara online dan senang….tutorial ni tak da la tutorial sangat..lebih kepada nak inform tentang kewujudan online application ni…iaitu Online Logo Maker
cats
jom tengok cara-caranya…
1.  mula-mula masuk ke link Online Logo Maker
2.  pastu terus ke bahagian kiri bawah page dan klik ‘logo maker’ seperti dibawah
e
3. bila dah klik..page akan jadi kelabu kejap..jangan terus tutp..tunggu kejap sebab page tengah loading…page akan jadi macam nie selepas tu
er


so anda kena tunggu la sampai habis loading…loading agak berat sebab application nie lebih kurang macam yang diinstall di komputer but dalam vbersion online…tunggu je la ek (advantage kepada yang guna streamyx..yg berukben tu tguu la jap ek..sabar tu Iman)
4.  dah habis loading page akan keluar macam nie 
image
so boleh godek2 sendiri application di tepi-tepi tu sendir..try mana yang berkenan…yang penting kena try and error…macam guna photoshop jugak la lebih kurang…

**bagi yang nak tutorial berkenaan Online Logo Maker nie boleh terus klik di bahagian atas kanan page seperti gambar di bawah (anak panah)
tutorial
okeh setakat tu je tutorial dan maklumat ringkas untuk, hari nie….ada apa-apa kemusykilan boleh terus bertanya di comment ,facebook atau tweet me…=)

jangan lupa download Windows Live Writer .. klik pada gambar dibawah untuk baca dan download

2:17 PM | 8 comments | Read More

Emma Watson Dan Ana Raffali Lawat Blog Aku!!!

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 22, 2010 | 7:08 PM

 

isyy santikkk jila metui dua manusia nih..haha..
sumpah hampa tak caya depa mai blog cek kan??xcaya sudah..nengok sini…

anna raffali siap memerinsekerin lagi nihhh

emma watson
nih emma watson nyambek punya ..haha

fuhh sungguh daku terkejut beruk mengandung tatkala mata berpinar-pinar nengok dua orang artis nie mencapap datang sini…wehhh EMMA WATSON ok..artis holywood gedabak tuh datang sini…gua memang happy tahap cipan ngan babun kawin nie

pastu kn?yang lagi happy tahap bewok nak mampos sorang lagi artis melayu datang sini..hebat tu..kalau CIK EPAL dikunjungi oleh Yuna dan jugak Heliza..tapi gua lagi hebat..hahaha….jangan jelesyyy cik epal oii..

jom kita g melawat artis2 nie..ahahahk…sorry gua tak da idea so memang jadi bahan la..kah3x

sorry buat dua orang bro dibawah dan jugak sorry kepada yang kena baca entry mengong nie..hahaha

  1. EMMA WATSON   (http://nazirulhazwanws.blogspot.com/)
  2. ANA RAFFALI ( http://tubelawak.blogspot.com/2010/11/speed-painting-ana-raffali-khas-dari.html )

ok la kan siap promot lagi kat sini…hihi

nota kaki : mungkin emma watson nak cari ilham nak berlakon Harry Potter Part 2 kat blog aku..wahaha
7:08 PM | 9 comments | Read More

HafizRahman.com Berwajah Baru

setelah berhempas pulas lebih kurang dekat2 dua jam …akhirnya siap la jugak theme baru untuk blog nie…actually aku xrancang pon nak tukar baru template ni sebab template lama aku lagi suka…but ada masalah sikit dengan coding…banyak code yang tetiba hilang..so aku malas nak ngadap satu-satu nak cari balik semua code2 tu..baik aku tukar baru..mna la tau dapat semangat baru bila bertukar baru…
ok warna tetap biru (tak bermaksud aku suka blue)caittt….n ada beberapa perubahan n penambahbaikn yang dah aku buat (adehh penatnya coding2 )…menyilau mata aku tengok bnyk sangat code2 kena tukar…paling aku benci hexcode…fuhh…sabor sudah….
antara pnambahbaikan tu….
new
  1. disisi atas kiri..nuffnang advertsement dah aku floatkan..so dia akan stay situ ja even korang scroll down…so dia akan jadi kotoran degil yang kalau basuh pakai Breeze pon takkan hilang….
  2. kat bawah nuff tu…dah aku floatkan jugak fanpage untuk facebook…tak suruh pon korang minat aku cam artis…tpi rajin2 klik la like…hihi…bukan susah pon…juz klik n go =)
  3. and ke kanan sekali…aku dah masukkan link icon facebook dan jugak tweeter untuk korang add n follow..(please do it now)..heheee

    * n satu lagi yang tak printscreen..dah berjaya buat reply to comment pasal blog lama tu tak boleh nak buat....senang sikit kejo den nak reply mereply nih
dan terus tengok gambar bawah nie
new2

yang dekat dengan header tu…dah aku coding2kan horizontal menu bar sekali dengan shoutbox…apa yang bestnya…shoutbox akan otomatik kluar exactly when korang halatujukan mouse kat box tulis shoutbox tu…tak caya try sekarang =)….(napa aku rasa ayat cam pelik je?nvm)haha
and the last thing yang aku malas dah nk perinsekerin adalah scroll to top disebelah bawah penjuru kanan blog….klik da dia akan scroll automatik ke atas….

so kepada yang masuk sini plizz jangan buat terkejut beruk kena belacan tetiba tengok dah lain dah..haha..buat cam tarak pa2 jadi…=)..thanx sebab sudi datang sini n memeriahkan sini…alhamdulillah semakin hari jumlah visitor semakin bertmbah,..harap akan terus bertambah..aminnnn
stay tuned disini…kepada yang pernah ada dalam bloglist aku sebelum nie…sila2 bagi link korang n aku akan terus masukkan dan link kan disini..=)..yang baru nak bagi link pon bagi je…okehhhh
p/s : sila komen,kritik,kutuk dan puji wajah baru nie sepusahati korang..haha
jom baca pasal dR Rozmey dan 2 Alam yang rugi di SINI 

jasamu dikenang sebab banyak bagi tutorial menarik=)
  1. MARIBINABLOG
  2. HANALOVENEST
  3. TEKNIKBUATBLOG

sekian…jumpa lagi esok dalam sambungan cerita HafizRahman.com Dan Bangla??Apa Kaitannya?  ..akan bersambung Part 2
11:15 AM | 2 comments | Read More

Panas!! Filem 2 Alam Rugi??dR Rozmey Hampa!!

macam-macam cerita kita dengar tentang orang yang tak puas hati dengan dR cik rozmey and cita 2 Alam…dan yang menarik tentang filem 2 Alam dan Dr Rozmey minggu ini

  • Kutipan hanya RM 80000 pada minggu pertama
  • ramai penonton keluar panggung selepas 10 minit pertama
  • Panggung dijadikan tempat bercumbu
  • Kenyataan di akhbar mengatakan 20juta sudah dikutip
  • Group anti DDR semakin bertambah
  • dr salahkan wartawan yang mengkritik
  • Cerita paling bosan abad ini (kata seseorang )
  • Filem harry Potter yang ditayangkan sama dengan 2 Alam dapat full house hari-hari

bukti lanjut seperti dibawah….



=P
hahahahahhaa jangan marah weh..sapa nak sepak aku gtw..aku nak lari dulu..wahaha…sumpah aku gelak guling2 tengok video nie..memang sengal sapa yang buat nie..wahahaha



p/s : satu benda yang aku pelik sikit…kenapa dia guna dR??(d huruf kecil and R huruf besar)??hahahaa…isu ke?
3:33 AM | 9 comments | Read More

HafizRahman.com Dan Bangla??Apa Kaitannya?Part 1

Written By Hafiz Rahman on Sunday, November 21, 2010 | 4:03 PM


Venue : bilik aku kat UiTM Kedah
Tengah Layan Lagu Rapuh by Opick  (credit to irine sbb tolong semalam)








memang tak da kaitan ok aku dengan bangla atau bangladesh…..grrrSteaming mad…lupa pulak….Asslamualaikum….yaaa bertemu lagi kita kat sini…waaa rindu gilak dengan korang geng2 blogger yang comel2 dan hensem2  belaka…(jangan perasaan )=P Smile with tongue out



dah 4hari dah tak online nie….gilak borink…tangan nie gatal ja nak menaip entry…punya banyak la idea masa ari raya aritu…tapi sekarang dah lupa…nasib ada beberapa isu and cita2 menarik yang masih melekat dan melekap dalam kepala hotak haku nih…so hari nie aku nak cita2 sikit…nak heboh2 sikit pasal hari raya haji taun nie….
.

nuhh tgk tajuk atas tu…Bangla>????kawan sekelas aku…bebudak banking UiTM Kedah yang baca entry nie mesti gelak2 cakap aku bangla…kn3???macam biasa hobi kami sekelas memang suka kutuk mengutuk…ngaku je la)..kutuk tu kutuk jugak..tapi entry2 aku still nak baca =P…haha…. kesah pa aku..hahaha…okeh kaitannya disini..cerita diraya pertama…(sambung perenggan baru )



citanya raya pertama aku pegi rumah mak angkat…jauh jugak la dari rumah aku..dalam 3kilometer macam tu (jauh ok)macam biasa…mak ayah angkat aku peniaga…rumah kat kedai runcit dorang la..so raya haji pon kat kedai ja..belakang kedai ada rumah….sampai ja,mak ayah ajak pegi rumah orang kampung2 tu jugak….ok borink kn baca cita kat atas…??padan muka =P…wehh mana kaitan banglanya???sabor la nyah…(teringat ayat2 miss lolly yang suka pakai nyah2 tu..haha) dan tetiba teringat pasal Ben Nyah..sorry Ben..gua lawak ja….haisyyyy..ngarut2….



abis beraya rumah orang2 kampung tu…ayah angkat aku ajak pegi rumah bangla yang buat contract tebatan banjir sepanjang Sungai Muda nie…uisyyy rumah bangla???ermmm….ayah kata..marilah anak angkat ku…kita kesana kerumah bangla..ok kataku….haha..pasal aku rasa nak tampar diri sendiri ayat tu???geliiiii…caitt sambung cita…so kami pon gerak la ke sana..jauh jugak perjalanan…dalam SEMINIT dari rumah tadi..sampai ja baya2 tu tengah tunggu ( bangla2 selalu panggil baya)..bagus siot dorang nie….kami sampai…layannya…alahai bagusnya….terbaik dari ladang punya layanan..


before that..aku nak cita condition rumah dorang



rumah nie sewa dari orang kampong nie jugak..kecik ja…ada ruang tamu…tak da bilik..ada dapur…ada tempat letak basikal…ada bilik air…aku kira-kira la pakai calculator (tipu) ada la lebih kurang dalam 6orang satu rumah tu..ok berbalik pada cerita layanan tadi…sebenarnya baya2 nie ajak beraya rumah dorang…i mean ajak ayah angkat aku(aku terpaksa ikut)…ajak sebab baya2 nie buat masak2 sikit kat rumah….


aku sure…ramai dari orang yang membaca nie akan cakap…euuuwwwww.Confused smile.bangla masak??no3x…geliii….tak mau…kn3x??astaghfirullahhalazim…buang pemikiran kotor tu…cuba pandang dari sudut baik…baik yg mcmna??asal nama bangla ja..kotor..gelii…tak mau…sekali lagi..buang pemikiran kotor..SEBABNYA??????aku akan terangkan dalam entry akan datang..satu pendedahan(cam pandai sgt)…menarik nie…takkan tak mau dengar sambungan???bek korang link cepat2 or bookmark blog ni..hihihihi=)pollow sekalik..wahahaha…stay tuned for more entertainment (about that bangla) right here on this site =)




p/s : sumpah sedap dorang masak!!!!nnt aku ceta pasal tu
4:03 PM | 7 comments | Read More

Aik 31 Unmoderated Comment Dah??

walaupon tak sehebat si Hana yang ada 149 unmoderated comment tu..tapi ni kira ok la kn 31 comment yang aku belum publish lagi yang dapat dari entry2 sehari dua nie....


cats

sikit ja..syok lebih ..(biar la)..haha


jenis aku ,aku suka reply setiap comment yang member2 n kawan2 blogger semua tinggalkan…even banyak dan aku tau korang tak akan datang dah baca comment yang aku reply tu..but for me..it is about being apreciate of what others give to you….(bi rojak )..sorry BI dapat G spm dulu..haha…semua pengomen2 tu datang dan tggalkan komen..so dorang support kita…semua orang mesti nak entry2 dapat feedback yang baik dari pembaca kn?kalau bukak dashboard n terpampang unmoderated comment tu..hati mesti berdebar-debar nak baca komen-komen tu kn??kn3x?tak??grrr..cepat cakap YA…



mungkin ada sesetengah blogger yang tak suka reply comment pembaca2 kn?tak kisah la..setiap orang ada cara sendiri untuk hargai setiap pembaca…tapi ingat ..jangan langsung tak hargai orang lain..kalau dah kena cop blogger berlagak sekali..memang first n da last la dia datang blog kita…berbuat baik dengan orang kalau kita nak orang lain baik dengan kita =)

so insyaAllah aku akan berusaha keras jugak untuk reply setiap comment yang aku rasa perlu direply (maaf anonymous terkecuali)…tak minat sangat oramng2 suka berahsia nie..hehe..so insyaAllah lepas entry nie dipublish ..butang publish comment akan ditekan n aku akan reply satu-satu komen tu..(harap2 internet tak lombap cam siput pork)



hari nie dah start training fitness..so bz sikit…ada masa sembang2 lagi..tq allz yang sudi singgah sini…=)…


12:52 PM | 2 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)