Home » , , , » 2 Alam Popular??Penonton Menggigil Kerana Seat Penuh

2 Alam Popular??Penonton Menggigil Kerana Seat Penuh

Written By Hafiz Rahman on Saturday, November 27, 2010 | 9:27 AM

satu fenomena…satu mimpi menjadi kenyataan….yang terbaik..penonton tengok sampai demam….fuhh….seat pulak penuh sampai penonton mengigil sebab tak pernah hadapi fenomena macam nie…semua bersesak-sesak seperti mengerjakan haji di mekah…
janji dari DDR (nama manja dR Rozmey) …manja la sangat…janjinya..pasti kutip 40 Juta..tak percaya ?aku sertakan bukti selanjutnya   ..hihi..

Screen shot 2010 10 21 at 3.14.16 AM Preview Filem 2 Alam Dr Rozmey Yang Hancur!

tak tipu kan???betul kan??hihi

pic credit to Ohbulan..

serius kalau blogger nak blog dikunjungi tak henti-henti..buat la entry pasal dR Rozmey..tapi jangan sebab nak mengejar visitro mengutuk dia..nak buat entry…tulis benda betul2…=)jangan naik dengan menjatuhkan orang lain =)

kalau semalam aku dah  buat entry 6 Sebab dR Rozmey Kutip 230 Ribu Sahaja Dalam Seminggu ..hari nie tak da sebab-sebab…saja nak tunjuk gambar tadi pasal aku tak da idea sbb busy..esok nak bertolak ke Perlis dah..kena iring budak2 baru untuk Latihan Intensif Bakal Komander…2 minggu jugak la kat sana…fuhhh

pasal dR Rozmey nie…aku malas dah nak taip panjang2…korang pon dah banyak baca dari entry entry blogger-blogger lain yang lagi banyak memberi fakta tentang 2 Alam…so check di Google anda =)

p/s : Takziah untuk kawan baik  aku  Akma yang baru kehilangan ayah tersayang tengahari tadi..semoga allhyarham pak cik Ahmad dicucuri rahmat….Al-Fatihah!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)