Home » , » Gathering and Meetup Blogger Sabah ,Kelantan Dan Kedah

Gathering and Meetup Blogger Sabah ,Kelantan Dan Kedah

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, November 24, 2010 | 4:08 AM

salam semua…blogger2 dari sabah dah confirm nak buat gathering..boleh rujuk sini…
GaTHeRiNG SaBaHaN BLoGGeRS | NuFFNaNG GLiTTeRaTi PLuS

blogger2 kelantan pulak akan buat gathering yang di’plan oleh Joe..boleh klik di bawah
Kelantan Blogger Meetup

itu yang dah diconfirm… since aku adalah Blogger Kedah ..semalam ada dengar2 blogger kedah pon nak buat meetup..tapi tak tahu kat mana dan bila…aku dapat maklumat dari entry Hans

so kepada Blogger Kedah yang ada maklumat berkaitan gathering tu..pliz2 bagitau or inform di Join us on Facebook! blogger Kedah (klik pada gambar)

nak jugak jumpa and kenal2 dengan semua blogger2 dari kedah..kalau nak aku yang plan..memang tak sempat la sebab aku memang busy ..cuti sem pon macam tak cuti..kepada blogger kedah yang free…yang cuti semester tu..nboleh la plan awal2 k…kalau lagi ramai lagi bess….=)

boleh contact Group Kedah Blogger seperti Dibawah
kllik pada gambar untuk ke site
Join us on Facebook!    Follow us on Twitter!    Contact Us



Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)