CARA MUDAH UNTUK DAPATKAN KREDIT PREPAID FREE (SEMUA OPERATOR)

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, December 01, 2009 | 3:44 PM


KREDIT PREPAID SECARA PERCUMA

Bagaimana mendapat kredit prepaid secara PERCUMA!!!!

> > Tekan 122.

> > Tekan 1.

> > Tunggu 10 saat.

> > Tekan
1555 dalam 1 saat.

> > Letak telinga pada handphone.

> > Dengar bunyi seperti line tak clear, tunggu bunyi selesai. Sekiranya bunyi tiada lagi
       dalam 5 saat tekan 5. Jika bunyi masih ada, tekan 6 Letak telinga pada handphone.

> > Tunggu ada suara operator yang kurang jelas. 5 saat selepas suara itu tekan 5,

> > Kemudian masukkan nombor telefon anda (eg. 012-5555555).

> > Kemudian masukkan 4 nombor terakhir nombor telefon anda.

> > Kemudian masukkan 3 nombor pertama nombor telefon anda.

> > Selepas itu, tekan nombor 012 (atau 013,016,010,019) secara terbalik.
       Dalam bahasa lebih mudah tekan nombor 210.

> > Kemudian, tekan nombor 012(atau 013,016,010,019) secara tidak terbalik,
       Dalam bahasa lebih mudah tekan nombor 012.

> > Letak telinga pada handphone, Dengar bunyi seperti orang cina bercakap dan kurang jelas,.

> > Tunggu bunyi selesai, tekan 777.

> > Selepas itu, kira sehingga 10 kemudian tekan #.

> > Sekarang letak telinga pada speaker kecil untuk ring tone di handphone,
       Anda akan dapat mendengar sejenis ring tone yang pelik.

> > Selepas itu letak telinga pada handphone pula, anda akan mendengar
       kembali ring tone itu dalam versi yang kurang jelas,

> > Kira sehingga 10. Kemudian letak kembali telinga pada handphone,

> > Anda akan mendengar seorang lelaki berkata "sedia".

> > Sediakan pen dan kertas, dan tunggu lelaki itu menyambung percakapannya,

> > Lelaki itu akan memberi anda nombor, Salin nombor itu.

> > Kemudian tekan nombor 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4,

> > Kemudian koyakkan kertas anda itu,

> > Kemudian bla bla bla bla, kalau kau dah baca sampai sini kau memang dah biot......
       wahkrahkAhKaha.....Mana ada benda FREE dalam Dunia Nie..masuk tndas pn kne caj


JANGAN MARE...saje je nak abeskan masa korang membaca..hahaha..=P


3:44 PM | 4 comments | Read More

'''aku berwajah baru'''

Written By Hafiz Rahman on Sunday, November 29, 2009 | 10:35 PM

sebenarnya bkan aku tapi blog aku..aku jgk kan???same la...lantak la...alhamdulillah akhirnya aku berjaya jgk menukar template aku bt kali yang keberapa ntah setelah bersusah payah menempuh onak dan duri...over je...so sape2 nak komen or kutuk blog baru aku silakan...dialu2kan selalu...nak bagi idea lelagi la dialu2kan..
10:35 PM | 2 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)