KEPUTUSAN RESULT RASMI AKU!!!!!&%*%^&$%&&%^&$$

Written By Hafiz Rahman on Friday, June 11, 2010 | 3:35 PM

tue la..malas sgt nk study...main je keja...padan muka aku...=((((

sedih sgt3x nie....baru lepass ceq result...gla teruk...huhu....xexpect teruk smpi mcm nie....nie la rekod paling teruk pnh aku buat.....

malas nk taip...mood pown xde dah....cam &*&^%%$$$ je result...tapi xpe la
alhamdulillah'....tue je rezeki aku dari usaha yang xbanyak....sem depan nk pulun....azam konon...xtaw la..dah xde mood nk taip2 lagi...


bye
3:35 PM | 6 comments | Read More

ORANG CAKAP KEDAH LAGI BAGUS DARI SELANGOR SEBAB DI KEDAH ADA HUJAN EMAS!!!

Written By Hafiz Rahman on Monday, June 07, 2010 | 10:42 PM

hihi...orang selangor jangan marah dengn tajuk tue..haha...actually aku baru je sampi kedah dari UiTM Shah Alam menghadiri KONVENSYEN KOMANDER KESATRIA UiTM SELURUH MALAYSIA 2010
.
3 hari di negri orang...bila balik kedah..tetap terasa kedah lagi bess...ye la ..sbb aku orang kedah ...mct la bess kedah...klw orang selangor datang kedah pown akan bess selangor jgk..=)..orang kta ujan batu di negeri sendiri lagi baik dari ujan emas di negeri orang.,..tapi caya la cakap aku...klw ujan emas kat kedah...smua orang nk tggal kat kedah...hahaha...


tangn nie plk dah mnggatal nk post entry sbb dah banyk ari xcmpt berbuat sedemikian rupa..((skema plk))...pnt pon ku gagahi jua...buka je dashboard ada la komen2 perlu direply.....one thing yg aku tertarik...komen from my friends cik intanurulfateha yang comment untuk entry yang buat seminngu lepas dlam entry I'm back again n terus date dengan intannurulfateha...hihi sorry cik intan...i guna nma u sekali lagi..dia ajak i date....hahaha....((sronok plk mamat nie...panngggggg!!!))lupakan...karang bakal roomate dia ngamuk mampos aku..hahaha....


apa sbnrnya yg aku nk cita nie....ermmm haa...nk gtw je...mggu lepas ,lepas aku rehatkan blog ,aku BW blog cik intan first...hari nie when i come back...also one more time ..comment dia yg pertama aku baca...so blog dia la pertama aku blogwalking malam nie...tahniah cik intan..hahaha...2x u jadi orang first...


ok la..aku nk rehat....penat perjalanan jauh tadi....c u next time bebeh!!!!
10:42 PM | 6 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)