BLOG DIREHATKAN BUAT SEMENTARA WAKTU

Written By Hafiz Rahman on Monday, May 17, 2010 | 5:25 PM



bagi memberi peluang kepada kerjaya yang lebih penting n komitmen kepada anak2..aku akan berehat sebentar dari dunia blogging...hahaha anak la sgt...ok btul nie,.,actually xcmpt nk on9 n balas semua komen2 n mesej yg dtinggalkan....so aku mnx maaf disitu...

n bagi blogger2 ygt ada suruh aku buat komen untuk blolg dorang...aku mnx maaf sbb mmg xcmpt...nnt aku nakan curi2 masa buat ..ok...tggu taw...

untuk semua kawan2 blogger2...teruskan melawat disini...even xde entry latest2...baca la balik entry lama2 aku...membaca kn bagus.....tmbh ilmu..haha...

kepada blogger2 yg ada bagi award....aku ucapkan byk2 terima kasih kepada anda semua sbb sudi bagi award kepada blog yg buruk nie...maaf aku xdapat balas balik semua award2 n xdapat nk jawap tag2 yg diamanahkan....sorryyyyy

ok la...aku out dulu....ada msa aku akn in kejap2 n balas komen n mesej yg ditinggalkan....tapi xseactive dulu...
.....tapi kn sedihnya sbb visitor aku berkurang secara mendadak sebab xde entry baru2....xpe la...bukan aku tutup blog ni selama2nya...kejap je....sebulan 2...pastue active balik=)

****bye2


5:25 PM | 8 comments | Read More

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

1.) Header BEN ASHAARI BLOG 

 2.) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... 
boleh pggil hafiz...nma penuh Hazril Hafiz...nma blog pulak HaFizRahMaN.com
..sebelum nie prnh mggunakan nma blog MANUSIA BIASA dan jugak SPOT THIS BLOG...tapi bertukar angin n insyaAllah nma Hafizrahman .com akan kekal sbg nma rasmi sendiri....better kita ada identiti sendiri n guna nma sendiri sbb kebANyakan blogger2 yg berjaya menggunakan nma sendiri untuk berjaya...kita kna brbangga dengan nma yg maka ayah kita bagi=)
.
.ok...entry2 yg dibuat di blog nie adalah dari brmacam2 topik....tips2 dunia blogging,isu semasa,catatan harian owner blog,edisi komen blog bloggger2 lain dan sebagainya....xtertumpu pada satu bnda saja sbb nnt reader borink..kna pelbagaikan bahan 

aku mula berblogging sejak taun lepas...dalam bulan 10 macam tue....setakat entry nie ditulis dah ada 231 follower...yaa mybe ckit but aku xkisah as long aku dapat ceritakan apa yg aku nk untuk orang lain taw n dapat sampaikan apa yg patut disampaikan 

Dari mana anda tau mengenai Segmen ini
actually aku dapat taw mengenai segmen terbaru Ben Ashaari nie dari Dashboard..kiranya fresh lagi la masa nie...Encik Ben baru je la kluarkan idea nie...so Encik Ben Ashaari...teruskan usaha anda untuk bantu blogger2 lain naik...usaha anda sgt2lah murni....keep it up bro.......


4:57 PM | 0 comments | Read More

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)