Home » » JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

Written By Hafiz Rahman on Monday, May 17, 2010 | 4:57 PM

1.) Header BEN ASHAARI BLOG 

 2.) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... 
boleh pggil hafiz...nma penuh Hazril Hafiz...nma blog pulak HaFizRahMaN.com
..sebelum nie prnh mggunakan nma blog MANUSIA BIASA dan jugak SPOT THIS BLOG...tapi bertukar angin n insyaAllah nma Hafizrahman .com akan kekal sbg nma rasmi sendiri....better kita ada identiti sendiri n guna nma sendiri sbb kebANyakan blogger2 yg berjaya menggunakan nma sendiri untuk berjaya...kita kna brbangga dengan nma yg maka ayah kita bagi=)
.
.ok...entry2 yg dibuat di blog nie adalah dari brmacam2 topik....tips2 dunia blogging,isu semasa,catatan harian owner blog,edisi komen blog bloggger2 lain dan sebagainya....xtertumpu pada satu bnda saja sbb nnt reader borink..kna pelbagaikan bahan 

aku mula berblogging sejak taun lepas...dalam bulan 10 macam tue....setakat entry nie ditulis dah ada 231 follower...yaa mybe ckit but aku xkisah as long aku dapat ceritakan apa yg aku nk untuk orang lain taw n dapat sampaikan apa yg patut disampaikan 

Dari mana anda tau mengenai Segmen ini
actually aku dapat taw mengenai segmen terbaru Ben Ashaari nie dari Dashboard..kiranya fresh lagi la masa nie...Encik Ben baru je la kluarkan idea nie...so Encik Ben Ashaari...teruskan usaha anda untuk bantu blogger2 lain naik...usaha anda sgt2lah murni....keep it up bro.......


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)