Home » , , , » Mengenali Ahli Kumpulan 24 : 7 : 1st Kpop Malaysia..1st?????erkk

Mengenali Ahli Kumpulan 24 : 7 : 1st Kpop Malaysia..1st?????erkk

Written By Hafiz Rahman on Saturday, May 07, 2011 | 12:12 AM

agaknya cerita pasal bebudak perasan Korea ni dah basi dah rasanya. but aku still nak buat jugak. Ahh lantak r. nak buat jugak. haha

 

before this aku dah buat entry pasal Kumpulan Gula Gula dalam entry Mengenali Ahli Kumpulan Gula Gula :1st Kpop Malaysia. erkk~~ kali ni kita mau cerita pasal satu lagi kumpulan sewaktu dengannya..so tajuk entry kali ni pun lebih kurang sama la jugak

Ini cerita pasal group kesukaan ramai dari malaysia iaitu 24 : 7. pehal nama tu haa?bajet orang akan dengar lagu dorang 24: 7 kot?ermm ada lagu ke? tak pernah dengar dalam radio pun.Dah la malas aku nak cita. Kalau nak baca satu satu pasal bebudak “hensem” ni. boleh la google sendiri. Cuma aku nak komen gambar gambar ja dalam entry ni

image

fuyyooo The 1st ever Kpop Group in Malaysia. haha muka tak leh blah. Kumpulam Gula Gula dan declare as 1st kpop in malaysia. Yang ini pun nak jugak>?so yang mana satu the 1st one’?haha.Acece bukak baju tuh. kalau ada ketul2 ok la jugak.Ini sekeping kayu daunnya rimbun ja.cehhh

image

wuahahahahha gambor ni paling lawak sebab yang last sekali tuh belah kanan muka sejibik cam member aku. hahahahhahaha. yang tengah tu pehal muka>?cam GAY jee..ahaha

image

huiiiyoooo chumelnyeee…ololololo ….Muntah!!!!

 

and now jom kita bandingkan antara “kpop” cetak rompak dan KPOP yang original

image

perhatikan badan badan mereka. Sure anda dapat bezakan ..kan3x?haha

image

yang gamabr atas lagi comel. Sape setuju sila angat tangan dan cium ketiak sendiri.

image

alahai. simpati aku dengan budak budak ni. Asyik kena bahan je. Lagu tak keluar lagi orang dah menyumpah nyumpah seranah. Kau orang tu bebudak Melayu . ISLAM lagi…pakai la elok elok sikit. Wat pe nak tayang badan sekeping tuh. Dari tengok badan kao. Bek aku layan wrestling. Lagi sedap badan cam tuh.  yela bang, Ini malaysia .Orang akan kutuk kaw2 kalau kau buat benda pelik pelik. Kat US tak pe la jugak. Orang kata. nak buat baju , ukur badan sendiri. jangan ukur batang pokok kelapa. Nanti tak muat . nak pakai tak boleh sebab londeh. !!fikir fikirkan …..

 

 

p/s : aku dengar ni budak budka UiTM .waaaa tidak. bikin gua rasa malu teramat…!!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

15 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)