Home » , , , » Pakai Tudung Tapi Bogel

Pakai Tudung Tapi Bogel

Written By Hafiz Rahman on Monday, December 06, 2010 | 11:01 PM

masa blogwalking tadi tersinggah la blog IDASAZARINA melalui blog bro DARKBATMAN' yang letop2 jadi Top 10 Malaysian Blogger tuhh

ok tak mau cakap banyak ..tengok nie….

bogel
sebelum tu..maaf kalau ayat nie agak kasar sikit…korang rasa kalau korang jumpa minah nie nak buat apa kat dia…kalau aku la kan..aku rasa nak bagi penerajang je….plus flying kick laju2 ka tengah belakang dia…hampehhh..memalukan siotttt

kalau la dia nie melayu dah sah2 la islam kn…so apa pendapat korang tentang orang islam yang pakai macam nie…itu kalau dia melayu islam la kan?
tapi kan …boleh jadi tak ini bukan islam yang saja2 pakai tudung?tapi kn aku rasa tak..watpe dia nak pakai tudung saja2 tunjuk cam tu kn??and yang pentingnya dia pakai tudung..kalau pakai scarf boleh terima lagi dia tu orang bukan islam…tak da maknanya….so dalam firasat aku dia nie memang sorang perempuan melayu yang sangat bodoh ilmu yang langsung tak ada agama…

kalau dah tak nak tutup aurat..tak payah tutup langsung…b_ _ _ _l terus…senang…banyak sikit orang yang nak pandang..dah nak tunjuk ..haaa ambik…tunjuk pi semua…nak tunjuk sangat..tak payah dok cover-cover dah…tapi kalau macam nie punya cara…memang rasa ringan ja kan kakiku…rasa macam kakiku dimulutmu ja…

ini la budaya sekarang…terasa diri sendiri pakai baju tapi sebenarnya telanjang bulat tak pakai apa..

cuba la pakai elok2 macam nie…comel jaa…

Ryn Doo
klik pada gambar untuk ke profile =))))
alamak sapa tu…??larikkk…haha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

15 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)