Home » , , , , » Menjawab Persoalan Kehilangan dR Rozmey dan 2 Alam

Menjawab Persoalan Kehilangan dR Rozmey dan 2 Alam

Written By Hafiz Rahman on Friday, December 31, 2010 | 10:00 PM

sebulan lepas..siapa yang buat entry pasal dR Rozmey mesti akan dapat visitor mencurah-curah…semuanya pasal 2 Alam dan 40 Juta pecah panggung idaman dR tuh…kalau sebelum nie…kita boleh baca hari-hari..orang kutuk dR Rozmey ..tapi dia tetap slumber dengan 40 Juta…satu yang aku respect dia…dia memang optimis…dan satu yang aku tak suka…dia nampak macam syok sendiri..wateva…

sekarang dah tak ada dah orang buat entry pasal dia kan?entry aku nie bukan nak carik pasal…haha…cuma nak try je ada lagi tak orang berminat dengan cerita dR nie…and 2 Alam jugak…ada lagi ka orang nak baca pasal entry n ie..ada lagi ka orang nak like ramai2 entry pasal dR macam entry INI 
aku tak penah pon amik tau hal 2 Alam nie..dan tak rasa nak tengok pon…bess ke?berapa r dia kutip ..sampai sejuta tak?Smile with tongue out.haha…ke 20 juta dah ??hihihi…jangan mara r…
kalau sebelum nie memang hangat r dR ni..hari-hari ada muka dia dalam KOSMO….hari-hari beb…memang kaya r dia nie…..tapi sekarang kenapa diam ek?persoalan yang ada dalam kepala hotak haku….
  1. adakah dR ni malu sebab filem tak laku?
  2. merajuk tak nak buat filem dah?
  3. tengah shoot filem terbaru..tajuk 3 Alam pulak?haha
  4. tengah tackle Pamela Anderson nak berlakon?
  5. dia dah potong rambut..buat spiky sikit..segan nak tunjuk kat public..hihi
agak-agak la yang mana satu?and agak-agak kalau dia ada buat filem lagi…dia berani tak buat promotion macam 2 Alam??banyak persoalan yang perlu dijawap…aku tinggalkan entry nie dengan persoalan-persoalan tu..so pikir2kan dan komen la entry nie…..haha..byeeeeeee

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)