Home » » Pendidikan Seks Budak2....

Pendidikan Seks Budak2....

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 12, 2009 | 8:01 AM




                  jayman bertanya kepada bapanya...
                  jayman: pak, betul ke make love tu best?
                  bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
                  jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
                  bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang
                  rasa
                  best?
                  jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
                  bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung
                  kamu...
                  kamu suka tak?!
                  jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
                  bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
                  jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
                  bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!
                  jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!
                  bapak : heheheheeee

      

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)