Home » » STUDYMANIAC

STUDYMANIAC

Written By Hafiz Rahman on Saturday, November 14, 2009 | 1:09 AM

ada ka pkataan studymaniac tue???xksah la...juz nak mnunjukkan yg gla2 study..hahaha...esok last paper ..macroeconomics...so kna struggle cket..tp dlm strugle2 pn byk jgk main..biase la manusia kn???btw nak ucapkan thanx byk2 to all my studygroup team yg dah bg byk ptolongn utk aku....credit to asraf , yusmarliana ,aliff ,erin ,adha ,firdaus , n sesape la yg ada tlong aku....bwh nie gmbr2 mase kami study 2,3 ari nie....study ttp study tp gambar kna tgkap jgk..haha...tu je la yg leh jadi kenangan pun.......sory sbb xcmpat nak bt scroll box utk gmbr2 nie....sory smua....scroll je mouse tue..sama je kan???=)(klik pada gambar untuk tumbesaran aktif)


 
study 6 orang je tapi buku n kertas mcm 20 org



 

study bawah pokok jea....lbry tutup..haha





abaikan daun tue....=)

 
 khusyuk study dan sms....



 

6 people conquering the whole lect hall...buat harta!!err lagi sorang tgkap gambar...



 
aku bt2 rajin .........


sekian dulu en3 utk kali nie....jnpa di en3 akn dtg...aku ada en3 special utk seorg yg special  tp buat aku rsa sdih sgt utk crita....wait n stay tuned here!!









Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

12 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)