Home » , » HafizRahman.com Offline Blog Beberapa Hari Yokk

HafizRahman.com Offline Blog Beberapa Hari Yokk

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 15, 2010 | 8:30 PM

dah baca ka entry siang tadi ??dalam entry ni haaa.dah cakap jgn klik..klik jugak..nak ken babab ke???haha

Jangan Klik Sekarang !!!Nak Tahu Tunggu Malam !!


...klik lepas habis baca entry nie tauuu!!!


salam aidil adha ...lusa dah nak raya....so aku pon nak merehatkan diri sikit untuk raya nie...mybe aku akan jarang or tak online langsung kot sampai 21hb nnt..(dont miss me)..kat kampung tak de internet..so aku pon tak boleh la nak memblogkan diri dah untuk beberapa hari nie....

tapi jangan risau..blog nie takkan sunyi menyepi cam tu je...tengok nie


aku dah scheduled post sampai 4 dah...so hari2 akan ada entry baru untuk korang semua....dari 16 esok sampai 19hb hari2 ada post ...(aku paling suka yang 17hb tu..ape dia??haa tggu la...))=)))..readers laki2 suka nih..kih3x)

untuk pengetahuan dan ketahuan korang...semua post akan dipost oleh pejabat post pada pukul 8.30 malam.(sekali lagi anak2...pukul brapa??8 setengah citgu..pandainyerrr..lalala sila sepak saya.)..waktu puncak tuhh..=)..so tggu la...8.30pm atau malam dia otomatit naik sendirik la ek...hehee

sebenarnya banyak lagi koleksi2 entry dalam draft aku..ada 45 entry belum dipublish..tak caya??tengok nie ..hehe

shaye tak tipuu punyeee..muke shuci takkan tipu pulakkk...adoiiyaaaiii

sehari satu cukup la kot noh??..kalau banyak2 nnt tak terbaca pulak...beribu2 lagi blog lain nak carik makan gak  (ayat sampah)..kih3x..<--rasa nak sepak tak ayat tu??

ok la allz...aku out dulu untuk beberapa hari..banyak tanguungjawab lain nak kena dibuat....nk beli baju raya anak bini (bile tah kawin)...nak siapkan rumah untuk raya lagi (bile tah ad rumah sendiri..rumah bapak ko punya rumah la Hafiz)...n macam2 lagi la kerja aku kena buat (buat rajin blehhh)

kepada semua readers samada (ke sama ada??)mana2 la...yang ada blog or yang tak de blog (buat la satu)..aku nak wish dan ucap SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ..maaf kalau ada salah silap dan kekasaran dan kesilapan dan ketertakbetulan plus terkutuk sape2 ..sory mory ekk....nak pahala cepat maafkan aku...lau tak titew tanakk tawan  tawen nan awop  dah...eeeyarrkksssss...

bapak malas aku nie...nie poster raya puasa aritu..hahha....tak dak masa weh nak buat balik...malas nak ngadap photoshop dah....kira ok la tu..aku edit pakai photoscape jah..wahhahaahhaa

(tak leh blah part potong ayat ''Lebaran ''tu..hahaha)

k la allzz...see u in the nxt 4 days ((((insyaAllah))))

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

9 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)