Home » , , » Mantan Raja Permaisuri Agung Kini Milik Uncle Seekers???

Mantan Raja Permaisuri Agung Kini Milik Uncle Seekers???

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 15, 2010 | 8:40 AM

selain cerita AC di Milan dan jugak beberapa blogger..semalam keadaan diapanaskan pulak dengan cita nabil cium mencium aka comolot dengan qasha aweksnya...ntah la ..donno if its a fake one or the truth one...(cam betul ja )


then hari nie dikejutkan pulak dengan pendedahan uncleseekers pasal hubungan dia dengan mantan Raja Permaisuri Agung..berita nie memang dah tersebar awal lagi di blog abg nara kita tuh...cerita asal adalah dari blog uncleseekers sendiri...(MEMALUKAN....aku baca pon rasa mual)


actually aku tak tahu apa sebenarnya motif si 'pencari hantu' nie nak dedahkan benda2 macam nie...terasa seperti dia membodohkan diri sendiri pulak dan memalukan institusi raja ..yela even Queen Siti Aisyah bukan queen dah...but ..bagi aku...at least hormati la dia...kenapa perlu disebarkan kepada umum....sampai nak menunjuk2 mesej...ape tu???gelilah...


anda semua boleh baca sendiri di blog uncle 'hantu' tu ....mesti rasa cam nak hentam2 je..perlu ka gambar sebegini???gambar uncle seekers dan siti aishah ..memalukan................................bercakap macam orang yang sangat beragamA tapi kenapa perlu buat pendedahan menjatuhkan maruah nie...(MAAF aku bukan baik sangat tapi kalau benda macam nie tak kan tak dapat beza baik dan tak baik)macam budak2.....tak faham aku...ada jugak orang macam nie ek????wt fishhhhh...di entry 'uncle 'hantu' tu ...ramai komen2 mengkritik dari anonymous...why nak kena jadi anonymous???komen ja dengan profile korang yang betul ...dah benda tak betul....watpa nak takut...Truth only reveals itself when one gives up all preconceived ideas




nota sepak : dari dulu lagi aku tak minat seekers2 nie...hantu mende???tak pernah pon aku nampak hantu dorang rakan...setakat ada binatang kecim2 lalu depan kamera..pastu jadi putih sikit....dah cakap makhluk halus ...perhhhh....hebat la kamera korang....mata ciptaan Tuhan Yang Maha Esa nie pon dah di'hijab' dari tengok makhluk2 tu kecuali yang dipilih untuk nampak.....



Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

17 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)