Home » , , , » REVIEW BLOG ISTIMEWA!! Edisi Dedah First Post Blogger Malaysia

REVIEW BLOG ISTIMEWA!! Edisi Dedah First Post Blogger Malaysia

Written By Hafiz Rahman on Sunday, November 14, 2010 | 11:57 PM



kesian kat u ye HANA jadi bahan kat entry kali nie...sory2=P....

macamnie citanya...semalam tah hape idea jahat la saja la terklik first post by HANALOVENEST kesayangan korang tu...begini ayat beliau setelah kejahatan diriku mengomen entrynya...haha...

oitttt! jangan nak mengada eyyy baca post2 lama orang. hahah malu doee.... stop it! haha
no2...i wont stop it (jahat gilak..haha)

nieee haa...nak cita sikit...walaupon korang semua adalah blogger2 yang hebat2 dan otai2....first post korang mesti la tak berapa nak otai bunyiknya kan???so itu la yang best dibaca..mesti orang tertanya-tanya kan ??(padahal tak pon )..

malu???ape nak malu....itu adalah permulaan kita untuk berblogging...permulaan kita sebagai seorang yang digelar Ultraman blog ...so nak mintak pendapat korang samada idea jahat aku nie boleh diterima orang or tak???kalau korang...sanggup tak aku jejak balik first post tu dan review blog korang and review dan bagi pendapat sikit pasal first post tu???hahahaha...idea2???


kalau ramai yang cakap tak kisah...baru aku akan teruskan dengan kerja jahat nie....haha....mana ada jahat...after this...blog2 yang aku dah review..aku akan link ke dalam blog aku n kepada yang ada banner...boleh letak secara percuma kat sini...free je tu..masuk toilet nak u'uhh pon 5posen...




nota kaki dan tangan : kepada yang setuju nanti aku g review (ikut keadaan masa la ek) ....buzzy sikit dah nk raya nie...mna lagi nak beli baju anak2 dan bini2..warhahah....bobyeee

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)