Home » , , , , » “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”

Written By Hafiz Rahman on Thursday, April 07, 2011 | 10:13 AM

giveaway by darkbatman

semalam dah join GA by Eyriqazz iaitu "Saya Mahu RMxx dari Eyriqazz.Com". Dan hari ni nak mencari luck mana tau Tuhan nak bagi rezeki bulan 4 ni kan?ssape tau rezeki kita.

GA kali ni dianjurkan oleh Batman Malaysia iaitu Darkbatman iaitu Top 10 Hottest Malaysia Blogger dan hadiahnya

 purse polo

iaitu Purse Polo Original dan bukan Spicy. Sekali lagi sebut, PURSE ok bukan wallet. So untuk wanita la. But lately aku nengok lai pundah banyak pakai purse. erkk~~

Tak kira aku nak gak purse tu walaupon aku lelaki. Sebab minggu lepas wallet POLO perempuan yang dapat iaitu CT ARINA (ciss tak haci betul.) . So kali nie purse mungkin lelaki yang dapat (aku la tu).

So jom kita join reramai meriahkan GA ni. Lagi ramai lagi bess tapi yang tank besnya peluang nak menang makin tipis. but itu rezeki masing masing kan?

Aku nak tag beberapa blogger popular. Nak nengok depa nak join ka tak.hahaha

Yuyu Zulaikha

Eykameow

Lulu Pages

ok sette. tunggu masa ja nak menang. aceh konpiden ja.

 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)