Home » , , » Yuyu Zulaikha- Ferrero Random Giveaway

Yuyu Zulaikha- Ferrero Random Giveaway

Written By Hafiz Rahman on Thursday, April 07, 2011 | 1:03 PM

masuk ni dah 3 GA aku join selepas  GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN” dan "Saya Mahu RMxx dari Eyriqazz.Com" tamak betul la kan?semua nak sapu. Ahh biar la.

GA kali ni dianjurkan oleh Si budak kecik Yuyu Zulaikha yang nak bagi coklat. ok disebabkan Yuyu orang Langkawai or Utagha. So entry ni dalam bahasa utagha .aci kan?

Sapa tak mau cekelat?ui sedap tu cekelat hat dia nak bagi. ni dia hadiah cekelat tu

image

koleksyen of perero rosher yang nak dibagi oleh Yuyu. Bukan senang nak dapat ni. So kalau hampa nak jjugak. kena join sekaki la GA ni nak habaq mai.

Sapa sapa hat nak join boleh klik kat link dibawah ni

Yuyu Giveaway

p/s untuk Yuyu. actually aku ada buat satu header untuk dia lepas dia cakap nak ubah header haritu. tapi tengok2 dah dibuat oleh orang lain . So simpan je la buat kenangan.haha. Checkout my latest design of header untuk blogger HERE

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)