Home » , , » Myvi Extreme 1.5L Keluaran Terbaru Perodua

Myvi Extreme 1.5L Keluaran Terbaru Perodua

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, March 02, 2011 | 12:54 PM

Myvi Baru!!

Perghhhh itu je aku nak cakap. giler mengancam. Ini yang buat aku terketar ketar nak beli keta nie. Kakak aku kalau tengok nie aku tak tahu la ,confirm dia nak yang nie pulak sebab baru baru ni dia cakap nak beli Myvi SE

Tengok dari depan, memang nampak macam kereta international, tak tahu la pulak kalau ini pun memang clone dari kereta negara luar macam Myvi and Alza

Dengan kuasa 1.5 litre surely lepas ni atas highway memang melayang la kereta nie. Lane kanan je la. Selalu pun kalau atas highway memang myvi berdesup laju. Cam jet dah aku nengok.

apa pun ,kita tunggu la bila kereta nie akan keluar nanti. Maybe bulan April 2011 nanti .

pic credit to: Izamir Ridzwan

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)