Home » » 30 Krew BPM Diperlukan

30 Krew BPM Diperlukan

Written By Hafiz Rahman on Friday, January 14, 2011 | 1:06 AM

sekilas terbaca entry yang dibuat oleh http://embunmenitis-yaya.blogspot.com aku tertarik untuk join jugak sesuatu yang menarik yang dibuat oleh saudara Azman Roslan iaitu untuk menjadi antara 30 krew BPM yang diperlukan.

berikut adalah Tugas  sebagai krew BPM:
  • Mempromosikan setiap kategori blogger yang bakal dibuat dalam blog anda dengan cara membuat entri supaya lebih ramai akan tahu nanti.
  • Boleh membuat entri tersebut tanpa perlu diberitahu

memang benda yang agak senang sebab blog HR pon dah pernah buat segmen review mereview dan terjah menerjah nie.Contohnya di entry review INI , INI , INI dan INI . So rasanya tak jadi masalah .

dan berikut adalah syarat yang mesti dipatuhi untuk menjadi salah seorang krew BPM : 

  • Blog mesti mempunyai follower seramai 500 200 dan ke atas. 
  • Anda rajin update blog
  • Anda sanggup membuat satu bloglist baru dalam blog anda yang akan diberitahu nanti.

tiga-tiga tu dipenuhi rasanya. 

dan yang terakhir 

  • Tajuk entri : 30 Krew BPM Diperlukan (dah dibuat )
  • Link blog ini blogpilihanmalaysia
  • Nyatakan kenapa anda layak jadi Krew BPM
ok nak menjawab yang ketiga tu.Kenapa aku layak?Sebenarnya tak tahu la aku layak or tak tapi kalau ikutkan dari syarat yang dah dikenakan untuk layakkan diri .rasanya aku dah penuhkan syarat-syarat tu.So tak tahu la layak or tak.haha..we'll see...so kepada sesiapa yang berminat boleh terus ke entry Krew BPM Diperlukan!! (New Update) 


kalau ada rezeki boleh terpilih.Tak rugi apa-apa.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)