Home » , » BLOG REVIEW!!Nurul Comel Love Blog

BLOG REVIEW!!Nurul Comel Love Blog

Written By Hafiz Rahman on Saturday, October 23, 2010 | 7:47 PM

ehh sekarang dah banyk pulak aku buat blog review....masuk nie dah 3 orang dah....


BLOG REVIEW!!Hana Love Nest OTW Nak Jadi Otai



dah dua dah...harap mereka tak kisah aku review blog dorang...yela aku nie mna fofular fon...hihi
actually masa check shoutbox tadi NURUL Nurul\ mintak aku buat review blog dia....hihi ada jugak orang berminat nak aku review blog dia kan??ok xpe2...

follower dah 377...wahhh lagi banyak dari aku....follower tak penting kan???macam aku cakap dalam entry nie

TiPS!! Dilema Follower Beribu Tapi Visitor Ciput..kenapa???

 tapi rasanya blog Nurul\ nie satu blog yang boleh tahan hebatnya....menggunakan theme pinky winky (asal byk orang guna r)) blog nie menarik perhatian .....tapi kn?ada sikit persamaan dengan blog intanurulfateha❤ intanurulfateha.com ❤ ...sikit je la..hihi (padahal blog aku pon sama gak dgn someone pasal guna template serupa))hhaha

nak komen sikit boleh.??ramai orng buat benda nie...tapi kat bahagian  

❤ BEST POST ❤

tu rasanya ramai yang buat macam nurul buat kn??sebagai rujukan...tapi rasanya lagi ok kalau archive tu tunjuk sekali tajuk2 post lepas...visitor akn tertarik dengan tajuk entry yang menarik...kalau letak bulan je...sape nak klik kn???hihi..

loading page ok lagi setakat nie...cuma banyak nie je
122.68kb

so boleh kurangkan lagi kepada <100 untuk senangkan lagi visitor yang gunakan berukband yang lembap..hahaha


ok sekian...jom ke blog yang comel nie



p/s : lepas nie nak kenakan syarat untuk yang nak direview...boleh x???hahaha...or mungkin aku akan teruskan dengan hentam je masuk blog yang bernasib baik..mna lebih baik??comment plizzz


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)