Home » , , » BLOG REVIEW!!Hana Love Nest OTW Nak Jadi Otai

BLOG REVIEW!!Hana Love Nest OTW Nak Jadi Otai

Written By Hafiz Rahman on Saturday, October 23, 2010 | 1:36 PM




anda kenal tak dengan header nie....mesti kenal kan???ramai yang kenal dan rasanya sikit je yang belum kenal...hahaha...siapakh dia...haa dia adalah ANNA BOLEYN aka HANA LOVE NEST<---sila klik sini


hari nie nak mereview satu blog yang sangat2 menarik..taw sebab pa aku review??dalam minggu nie...rasanya aku perasan dia antara blogger yang sedang meningkat naik untuk menjadi seorang blogger terkenal dan otai!!!wahhh aminnnn...


actually boleh masuk blog dia sebab kenal dengan si intanurulfateha❤ intanurulfateha.com ❤ ..kawan baik  si hana yang suka madu nie...haha....yela dorang nie kan geng2 ❤ The Gorgeous and Friends ❤   =)


entry terbaru Hana adalah 2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest  giler r gempak satu hari dah dapat macam tu...aku nie masih mencari2 sinar nak dapat macma tu..yela kita ni xpopular kan???haha


apa yang menarik perhatian dalam minngu nie adalah post hana bertajuk Hana Love Nest or Anna Boleyn? The Result~yang mna dia mintak visitor vote untuk nama mna yang nak diguna...boleh terus ke post tersebut untuk vote jugak....hihi..taw sebab apa menarik  ??sebab dia kumpul comment smpi brapa ntah...129kot???tupon ada lagi yang masuk ...giler jenuh reply la kau hana..haha


actually semasa aku menulis post nie....follwer dia dah 999 orang...alaaa ruginya sebab aku dah follow dah...kalau x boleh jadi follower ke 1000...huhuhu...tengok nie
ruginyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......


xpe la nak wt cmna xde rezeki kan???ok papepon kepada anda sila berkunjung ke blog yang sangat cantik yang dimiliki oleh seorang gadis cantik...headernya cantik...post dia pon cantik2 untuk dibaca....jom ke


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

10 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)