Home » , » BLOG REVIEW!!Macam Mana nak Buat Banner Cantik Macam Shara Tu????

BLOG REVIEW!!Macam Mana nak Buat Banner Cantik Macam Shara Tu????

Written By Hafiz Rahman on Friday, October 22, 2010 | 1:17 AM

hari nie jalan2 terjumpa blog yang sangat cantikk.....bilasiBUNGAbicara. si bunga bicara 


SI BUNGA BICARA aka SHARA<-----KLIK SINI


waaa cantik siot banner dia...tanya dia ,dia cakap ada someone yang bagi...actually akU dah lama mencari banner yang boleh klik macam tu...tapi xjumpa2 lagik....taw x banner cmna???g blog SI BUNGA BICARA aka SHARA pastu tengok banner dia...kalau korang tau buat..adiahkanla kat aku satu..hihiihihihi....


rasanya dah lama aku xbuat ...Review Blog Menarik...so rasanya nak buat review la...dah alang2 tercerita pasal blog SI BUNGA BICARA aka SHARA aku teruskan je la dengan blog pinky winky nie...haha


Header  >>sangat menarik...nmpk style but simple...ala-ala ke sekolah gitu..haha..cuma kena pakai baju putih dgn kain biru je...=P


blog berwarna pink (sesuai dengan sorang wanita /girl)hehe....warna transparent sedap dipandang dan dilihat ...tuan empunya pon boleh tahan cutenya..hihi..menggatal ko hafiz...nanti periuk belanga didapur melayang mampos..haha...


loading page pulak ok...standard je...ringan ...xsampai 100...kira dah ok sgt la tu...at least visitor xpayah menunggu lala2 nak baca entry kan???tgk nie
95.43 ja...ringan tueee




rasanya dia ni banyak pembaca setia...yela...tgk butang like facebook pon rmi yang like entry2 dia....so tahniah kepada anda SI BUNGA BICARA aka SHARA


rasanya tak ada kritikan nak buat sebab sape lah aku nie kan??bloger cikai je...nak lebih2 komen....cuma bahagian shoutbox tu....button kat tepi tu kan ijau...original punya...kalau buat sendiri button n masukkan colour pink ..wahhh lagi comel tuhh...kena dengan warna blog




okeh kepada anda semua ...jangan lupa melawat blog yang menarik dan cantik nie....
.bilasiBUNGAbicara.     BILA SI BUNGA BICARA

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

19 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (34) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)