Home » , , , , , , , » 3 Artis Popular Kelahiran UiTM Kedah..Siapakah Mereka??..Part 3

3 Artis Popular Kelahiran UiTM Kedah..Siapakah Mereka??..Part 3

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 11, 2010 | 10:12 PM

wahhh rasanya dah lama entry part 1 dan kedua aku buat...tak sempat buat yang ke3 sebab buzzzyyyy exam ..tak sempat nak melayan bebudak yang selalu datang sinik..haha...ok hari nie kita sambung since dah ramai yang bertanya aku..'siapa nombor tiga tu'..yang banyak bertanya pulak budak2 UiTM Kedah jugak..deymmm...haha


ok terus bercerita dengan laju..tak de masa nak taip...ok aku bagitahu...tapi korang kena scroll bebanyak dulu..hahaha ..padan muka lu olang..wakakkaka....
.
..
.
.
.
..
.

.
.
.
.
..
.

.
.

.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.scrolll lagiiii =P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahahhahaa
.
.
.

.

.
.
wehhh aku ni jahat kn???
.
.
.
.
.
.

.

kisah ape..wahahhaaa
.
.
.
.
.

..
.


.



.
.
.
.
.
.
.



.
.

korang semua chat???
.

..
.
.
.




.


.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

huh xmau jawap pulak org tanya..wuahahahaa.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hahahaha ok2 aku tak memain dah.
.

.
artis ketiga kelahiran ketiga ni sebenarnya bukan seorang penyanyi....dia seorang manusia....of kos la kan..dan dia jugak seorang rakyat malaysia...of kos lagi kn???(mesti korang rasa nak tampar aku kn..wahahaha..cepat la tampar...shaye shuke..hahahahahhaha)..pesal la aku gila ckit hari nie...


ok sitra yang dimaksudkan ialah..tau pe sitra???sitra ru perkataan ARTIS  yang diterbalikkan..saje nak bagi entry nie panjang..haha..


artis tu adalah....nie dia

kenal tak pak cik nie???haha
nengok lagiiii


siap ada nama lagik....tak kenal tak tahu la..haha

actually aku pon tak kenal sangat Jimmy Shanley nie...dia pengacara AF berapa pon aku tak tahu..haha/...korang tau kn???tanya ABG Nara kita mesti dia tahu nya..hihi

ok nak bagitau tu je sebenarnya sebab nak cukupkan syarat tiga part ..bagi yang baru baca entry ke 3 nie....korang boleh rujuk entry part 1 dan part 2 dibwah nie.....

3 Artis Popular Kelahiran UiTM Kedah..Siapakah Mereka??..Part 2


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

8 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)