Home » , , , , , , » Lagi Cerita Panas Pasal AC Mizal dan Blogger

Lagi Cerita Panas Pasal AC Mizal dan Blogger

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 11, 2010 | 11:23 PM

rasanya minggu nie isu paling panas dan paling mendapat perhatian rakayat blogging adalah isu blogger dan report polis oleh AC dan 5 blog disenaraikan atas tuduhan memfitnah....kalau korang google sendiri....beratus2 blog ada cerita pasal nie...yang terbaru aku terbaca di blog Joegrimjow pasal nie  AC Mizal : Tutup akauan facebook dan tiada lesen perniagaan!
 antara blog yang disenaraikan dalam laporan polis merujuk kepada sumber dari blog Hazrey :


1. http://aidididmuaddid.blogspot.com
2. http://obefiend.blogspot.com
3. http://obefiend.blogspot.com
4. www.zonartis.com
5. Facebook page I Hate AC Mizal


sumber http://bapak-gulagula.blogspot.com/2010/11/part-two-senarai-blog-ac-mizal-buat.html


link yang pertama iaitu aidididmuaddid dah ditutup...tak pasti apa sebabnya...mungkin pemilik dimintak untuk tutup atau dia tutup secara sengaja untuk kurangkan panas atau mungkin di hack???yang tu tak pasti sangat....



nampaknya isu nie makin panas....samapikan dalam UTUSAN Malaysia pon dah didedahkah

AC MIZAL KANTOI MENIPU





tak tahu la sebenarnya apa yang betul dan sapa yang betul...so kita tunggu dan lihat apa akan jadi nnt =))))






p/s : kesian AC jugak kengkadang...baru nak naik jadi kaya dah kena hentam cukup...kesian jugak kat ACK members kalau benda nie betul2..hidup2 kena tipu,....




UPDATED : http://aididmuaddib.blogspot.com/ dah boleh dibukak la pulak...dia off kejap je ke???hahaha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)