Home » , , » Cara View Blog uncleseekers.blogspot.com Yang Disekat

Cara View Blog uncleseekers.blogspot.com Yang Disekat

Written By Hafiz Rahman on Monday, July 09, 2012 | 8:56 AM

uncleseekers, uncleseekers.blogspot.com 2012, uncleseekers hina sultan johor, blog uncleseekers diblock, cara buka blog uncleseekers yang disekat

uncleseekers

Uncle Seekers ni seorang yang agak “kontroversi” dan boleh dikatakan sangat berani, tetapi akhirnya keberanian beliau menjerat diri sendiri apa bila ditahan oleh polis selepas beberapa individu membuat laporan polis susulan entry berkaitan Isu dalaman Kerabat Diraja Johor.

image

Uncle Seekers ditahan bersama teman wanitanya di Plaza Tol Senawang dan direman selama 4 hari, Selepas tamat tempoh tersebut, tahanan beliau dilanjutkan selama seminggu lagi akibat positif dadah jenis metamphatamine. Akibat dari pendedahan mengenai kerabat diraja Johor tersebut. Blog Uncle Seekers kini menjadi antara “Blog Paling Popular” di Malaysia.

 CEPAT!! LEBIH RM 5000 WANG TUNAI UNTUK DIREBUT

Tidak tahu apa sebenarnya yang ingin diperjuangkan oleh uncleseekers ni. Sebelum ini , beliau beberapa kali telah menimbulkan kontroversi apabila mendedahkan  isu isu “berprofil tinggi” melibatkan kenamaan. Antaranya isu Cik Puan Aisyah dan ramalan artis yang akan mati :

Uncle Seekers Ramal Nasib Buruk Artis Dan VVIP - Hafiz Rahman

Uncle Seekers Yang 'Bodoh' Buat Perangai Lagi - Hafiz Rahman

Mantan Raja Permaisuri Agung Kini Milik Uncle Seekers??? -

NAMUN, jika benar apa yang dikatakan dalam semua entry beliau, kerabat diraja Johor pastinya tak senang duduk kerana episod pendedahan tersebut kini telah masuk siri ke-63 . Dan kenyataannya, ramai dari kalangan commenter di entry entry tersebut seakan menyokong apa yang didedahkan oleh Uncleseekers ini. Agak mustahil juga kalau nak kata uncle ni reka reka cerita sampai 64 episod.

Benar atau tidak, tunggu laporan polis sahaja. Tapi kalau, kes kes profil tinggi yang melibatkan istana macam ni, pastinya uncleseekers akan disabitkan salah. Pihak istana tak akan duduk diam.  Pihak kami tak berani nak ulas lebih berkaitan isu ini . Mungkin nanti akan mengganggu siasatan pihak polis pula. Laman web asal Blog Uncleseekers telah disekat tetapi bagi anda yang ingin view blog beliau boleh ikut cara ini:

 

Link asal : http://uncleseekers.blogspot.com/ (laman ini tidak dapat dibuka kerana telah disekat)

Link baru : http://uncleseekers.blogspot.jp (laman alternatif untuk melihat blog beliau)

**HANYA TUKAR (.COM) KEPADA (.JP)

**kepada anda yang ingin baca entry entry dari uncleseekers berkaitan pendedahan beliau, kesemua entry yang diakhiri dengan (.com) hanya perlu ditukar kepada .jp (dot jp) 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

12 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)